Неділя, 28.04.2024, 23:44
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Новини велоспорту
GADДата: Понеділок, 28.01.2019, 10:43 | Повідомлення # 676
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Еліа Вівіані - переможець Cadel Evans Great Ocean Road Race-2019



70-я перемога в кар'єрі Еліа Вівіані
 

 

  Еліа Вівіані приніс команді Deceuninck - Quick Step другу перемогу в сезоні на гонці Світового туру, ставши переможцем Cadel Evans Great Ocean Road Race-2019. У минулому році італійський гонщик фінішував другим на цій одноденної австралійської гонці, а тепер зміг взяти реванш.

 

  Основною складністю 163-км гонки був підйом Чалламбра (Challambra) - 900 м з 10% градієнтом, де кілька команд на двох останніх колах накрутили швидкість, наздогнавши трьох гонщиків відриву дня, а потім почали атакувати в надії, що спринтери не втримався в групі. Але команда Deceuninck - Quick-Step ідеально провела гонку, відповідаючи на всі атаки. У підсумку гонка завершилася загальним спринтом.

 

   Дріс Девенінс, Джеймс Нокс і Міхаель Мёркёв в якості останнього розвозять вивезли Еліа Вівіані на ідеальну для спринту позицію. Пікова швидкість чемпіона Італії в 16-секундному спринті досягла 75,2 км / год. Він обійшов австралійського гонщика Калеба Евана (Lotto Soudal), а південноафриканський гонщик, недавній переможець Туру Даун Андер-2019 Деріл Импи, як і рік тому, фінішував на Cadel Evans Great Ocean Road Race третім.

 

  Для 29-річного Еліа Вівіані перемога на Cadel Evans Great Ocean Road Race-2019 стала 70-ою в кар'єрі.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 8507583.jpg (62.7 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 28.01.2019, 10:47 | Повідомлення # 677
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фернандо Гавірія - переможець 1 етапу Вуельти провінції Сан-Хуан-2019



24-річний колумбійський гонщик Фернандо Гавірія здобув першу перемогу в новому сезоні і в своїй новій команді UAE Team Emirates, вигравши 1-й етап Вуельти провінції Сан-Хуан-2019. Петер Саган (Bora-hansgrohe) став останнім розвозять для свого товариша по команді Сема Беннетта, який на самій фінішній межі програв друге місце італійському гонщику Маттео Малучеллі (Caja Rural-Seguros RGA).

   Фернандо Гавірія: «Я дуже щасливий, завжди радію, коли перемагаю. Ця перемога особлива, тому що я ризикував, змінюючи команду. Мені було важко прийняти таке рішення, тому що Quick Step одна з кращих команд світу. Але ми живемо, щоб ризикувати.

 

  Думаю, UAE Team Emirates з кожним роком стають сильнішими, я тут, щоб приносити їм перемоги. У моїй колишній команді я багато чому навчився у Макса Річезе і Ільо Кейссі і приніс ці знання з собою, почавши нову главу кар'єри. Тут, в UAE у мене в помічниках тільки молоді хлопці за винятком єдиного ветерана Роберто Феррарі. Все решта - мої ровесники.

 

  Хочу подякувати мою команду, вони відмінно працювали, незважаючи на те, що всі дуже молоді. У нас багато талантів. Думаю, вони вже багато чому навчилися, що показали сьогодні. Вони знали, як мене розвозити.

 

  Ми ретельно готувалися взимку і останні дні перед стартом цієї гонки. Я був спокійний під час спринту, тому що знав, що можу виграти. Ми з командою обговорювали, що не можна втрачати голову в фіналі. Я думав, що Quick Step почнуть спринт, але, побачивши, що вони не прискорюються, ми самі почали спрінтовать. Коли пішов Саган, я зрозумів, що він працює не на себе, а на Беннетта. До цього я був готовий, тому що поговорив з ним.

 

  Це моя перша гонка в кольорах команди UAE Team Emirates і перша перемога для них. Будемо сподіватися, що так піде і далі.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 9406418.jpg (36.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 30.01.2019, 12:37 | Повідомлення # 678
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Жуліано Алафіліпп - переможець 2 етапу Вуельти провінції Сан-Хуан-2019



26-річний французький гонщик команди Deceuninck - Quick-Step Жуліано Алафіліпп (Julian Alaphilippe) здобув сольну перемогу на 2-му етапі Вуельти провінції Сан-Хуан-2019. Організатори скоротили етап зі 160 до 134 км через екстремально спекотної погоди.

 

  Останній з гонщиків відриву дня був спійманий на останніх 10 км дистанції перед фінальним, четвертим підйомом на дамбу Пунта Негра (1,1 км із середньою градієнтом 8,2%).

 

  Жулан Алафіліпп зробив атаку на вершині дамби, за ним змогли піти лише Наїр Кінтана (Movistar) і Тьеш Бенот (Lotto Soudal). Але за 2 км до фінішу, на спуску, французький гонщик, відчуваючи, що пелотон наближається, знову атакував і поодинці перетнув лінію фінішу, маючи достатньо переваги, щоб підняти руки в переможному жесті.

 

  19-річний Ремко Евенпул, новобранець команди Deceuninck - Quick-Step, який працював на Алафіліппа протягом усього етапу і фінішував 15-м, піднявся на подіум в зеленій майці кращого молодого гонщика.

 

  Спринт з групи виграв Сімоне Консон (UAE Team Emirates), який випередив Петера Сагана (Bora-hansgrohe).

 

  Перемога на етапі допомогла Жуліану Алафіліппу піднятися на другу сходинку генеральної класифікації, де він поступається лише 3 секунди Фернандо ГАВІР (UAE Team Emirates), утримати майку лідера.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 6563369.jpg (63.6 Kb)
 
GADДата: Середа, 30.01.2019, 12:41 | Повідомлення # 679
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Йєллі Валлайс зійшов з 2 етапу Вуельти провінції Сан-Хуан-2019 через травму
 

 

  29-річний бельгійський гонщик команди Lotto Soudal Йєллі Валлайс (Jelle Wallays) впав в фіналі 2-го етапу Вуельти провінції Сан-Хуан-2019, після чого був госпіталізований. Валлайс ударився обличчям об землю, отримавши травми. Гонщика відправили до найближчої лікарні, де у нього також було діагностовано струс мозку.

  Йєллі Валлайс залишений на ніч в лікарні, але зможе вранці повернутися в готель, якщо все буде в порядку, а потім найближчим рейсом полетить додому.

 У прес-релізі команди Lotto Soudal йдеться: «Йєллі Валлайс впав в фіналі 2-го етапу Вуельти провінції Сан-Хуан-2019 в Аргентині. На жаль, у нього травма особи. Він втратив один зуб, зламав ще один, а також порвав верхню губу і отримав перелом верхньої щелепи. У нього струс мозку, тому він проведе ніч в аргентинському госпіталі, де за ним буде вестися спостереження ».

 

  У минулому році Йєллі Валлайс почав сезон з перемоги на етапі Вуельти провінції Сан-Хуан. Валлайс один з ключових гонщиків команди Lotto Soudal на класики, він є переможцем Dwars door Vlaanderen.
Прикріплення: 6287830.jpg (21.6 Kb)
 
GADДата: Середа, 30.01.2019, 12:50 | Повідомлення # 680
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дубль Жулиана Алафіліппа на Вуельті провінції Сан-Хуан-2019
 

 

  Жуліано Алафіліпп не тільки став першим французьким гонщиком, який виграв етап на аргентинській гонці, але і подвоїв кількість виграних на Вуельті провінції Сан-Хуан-2019 етапів. Ця перемога стала 20-ю в його кар'єрі.

 

  На 3-му етапі, 12-км індивідуальній гонці на час, 26-річний французький гонщик команди Deceuninck - Quick Step показав кращий результат, проїхавши дистанцію за 13 хвилин 41 секунду, на 12 секунд випередивши Валеріо Конті (UAE Team Emirates). 19-річний Ремко Евенпул, товариш Жулиана Алафіліппа по команді Deceuninck-Quick Step, замкнув трійку призерів етапу.

 

  Жуліано Алафіліпп зміцнив свою позицію в загальному заліку, де тепер випереджає найближчого суперника, Фернандо ГАВІР (UAE Team Emirates) на 18 секунд.

 

  Ремко Евенпул, який проїхав 12 км оброблення за 13:53, піднявся на 4-е місце в загальному заліку і зміцнив лідерство у класифікації кращого молодого гонщика.

Жуліано Алафіліпп: «Я завжди хочу перемагати, бути на вищому рівні. Це мій менталітет і менталітет команди. Я розумів, що оброблення НЕ буде легкою. Ремко дав мені цінну інформацію, проїхавши дистанцію переді мною, що допомогло мені видати максимум.

 

  Я був рішуче налаштований перед стартом гонки, але ця перемога, як і вчорашня, здивувала мене самого. Так, тепер у мене майка лідера, але тут багато гонщиків, які можуть щось зробити на вирішальному етапі до Альто Колорадо. Я зі свого боку продовжу рухатися поступово, їхати гонку без тиску, як робив завжди ».

Валеріо Конті: «Я боровся з найсильнішими гонщиками світу. Алафіліпп на даний момент знаходиться в дуже хорошій формі, можу лише привітати його з перемогою. Я зробив все, що міг, їхав більше головою, ніж ногами, - розподіляв сили завдяки раді спортивного директора Сімоне Педрацціні і генерального менеджера Мачина. На першій частині дистанції вітер був зустрічним, я подумав, що мені треба зберегти сили на фінальну частину ».

Ремко Евенпул: «Перемагати ніколи не рано, може стати занадто пізно. Я дуже щасливий, що виграв мій товариш по команді, в іншому випадку я б розлютився на себе, тому що програв всього кілька сотих секунди. Але раз я третій, то мені не образливо. Я проїхав потужно, але занадто сильно витратився через зустрічного вітру, що позначилося на фіналі. Це була помилка, але з іншого боку я приїхав на цю гонку, щоб набиратися досвіду, і з цієї оброблення виніс важливий урок. Ми тут, щоб допомагати Жуліану, постараємося утримувати майку лідера якомога довше. Було б добре виграти генеральну класифікацію, але до неділі ще далеко. Проте, ми готові, мотивовані віддати всі сили ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5344468.jpg (61.0 Kb)
 
GADДата: Середа, 30.01.2019, 16:19 | Повідомлення # 681
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ільо Кейссі знятий з перегонів Вуельта провінції Сан-Хуан-2019 за неналежну поведінку
 

 

  36-річний бельгійський гонщик команди Deceuninck-Quick Step Ільо Кейссі (Iljo Keisse) знятий з перегонів Вуельта провінції Сан-Хуан-2019. Організатори виключили Кейссі за «поведінку, що завдає шкоди репутації та честі гонки, Міжнародному союзу велосипедистів і велоспорту в цілому».

 

  Причиною послужила скарга офіціантки кафе, яка 18 січня, в п'ятницю, попросила гонщиків Deceuninck-Quick Step сфотографуватися з нею, а потім подала скаргу в поліцію на образила її непристойну позу Ільо Кейссі.

В інтерв'ю Telesol Diario офіціантка сказала: «Я трохи говорю по-англійськи. Вони зробили замовлення. Я не знала, що тут проходить гонка Вуельта провінції Сан-Хуан. Вони мені розповіли, що вони - гонщики, приїхали сюди на гонку. Я попросила їх зробити фото, мені здалося, вони підбадьорюють мене. Спочатку подумала, що все ненавмисно, але пізніше зрозуміла, що це було не так.

 

  Я сильно розлютилася. Вони проявили до мене неповагу. Я перебувала на роботі, попросила сфотографуватися. Я вже поговорила з моїми адвокатами, щоб подивитися, що вони зможуть зробити. Мій партнер бачив, що сталося, він свідок.

 

  Вони не мають права приїжджати в іншу країну і поводитися з жінкою як з річчю, як з чимось незначним, нікчемним. Це Аргентина, вони не можуть робити тут що хочуть. Сподіваюся, що, щонайменше, він отримає покарання або зверне увагу на те, що зробив ».

 

Місцевий суд визнав Кейссі винним і оштрафував гонщика на 3000 песо.

 

  Суддя Енріке Маттар: «Потрібно змінювати ситуацію, будь то французька, італійська турист або житель Сан-Хуана. Будь це робочий, інженер або адвокат. Жінки повинні мати можливість спокійно працювати, бути щасливими і на роботі, і вдома. Досить секстісткіх жартів або позиції «мачо». Подібне ставлення більше не можна терпіти суспільству ».

Перед 3-м етапом Вуельти провінції Сан-Хуан-2019 Ільо Кейссі офіційно приніс жінці вибачення, визнавши, що став в непристойну позу, але заперечував, що стосувався офіціантки:

 

  «Я зробив помилку, усвідомив це. Такого більше не повториться. Хочу принести вибачення всім жителям Аргентини і не тільки їм, а всім, хто відчув себе ображеним тим, що я зробив. Прошу вибачення у організаторів гонки, моєї команди, які через мене виявилися в складній ситуації. Я зробив дурницю, що зробив це. Хотів би повернути час назад, але не можу. На даний момент можу лише вибачитися і пообіцяти, що подібне ніколи більше не повториться.

 

  Леді подала скаргу в поліцію на мене і мої дії. Мене викликали в поліцію, де я дав свою версію фактів. Це було в понеділок. Вони закрили справу. Я повернувся в готель. Потім поїхав на гонку. Справа офіційно була закрита, але потім все почалося знову ».

 

  Версія подій Ільо Кейссі: «Після тренування ми заїхали випити кави. Це було на головній вулиці, в п'ятницю, о першій годині дня. Ми були всією командою. Замовили каву, пробули в кафе близько 45 хвилин, заплатили, дали чайові офіціантці, взяли велосипеди, щоб їхати. Вона запитала, чи можна з нами сфотографуватися. В день ми фотографуємося 1500 разів. Це звичайна фотографія. Вона попросила зробити ще один знімок, зігнулася, щоб краще вийти на фото, і тут я зробив дурне рух руками, про що шкодую. Ви все бачили результат.

 

  Хочу з усією ясністю дати зрозуміти, що я не торкався її. Я її не чіпав ні руками, ні колінами, взагалі не торкнувся її. В той момент леді ніяк не відреагувала. Ми були у великій компанії, нас бачили інші люди. Все відбувалося на головній вулиці. Там було багато людей.

 

  Я не та людина, яка не поважає інших. Так, я зробив помилку. Я людина. Але зі мною почали звертатися як зі злочинцем. Я можу зрозуміти, що ця леді пережила нелегкі дні, але і мені, моїй дружині і дітям вдома теж було важко. Думаю, ситуація зараз трохи вийшла з-під контролю.

 

 Знаю, що я один з старших гонщиків команди, гадаю, що є рольовою моделлю, намагався бути зразком весь час. Я завжди працюю на команду, але, як я вже сказав, я теж людина. Я помилився. В той момент я не думав, бам, це була лише частка секунди, і фотографія зроблена ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 2885715.jpg (45.7 Kb)
 
GADДата: Четвер, 31.01.2019, 09:50 | Повідомлення # 682
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фернандо Гавірія - переможець 4 етапи Вуельти провінції Сан-Хуан-2019



Дубль Фернандо ГАВІР на Вуельті провінції Сан-Хуан-2019
 

 

  24-річний колумбійський гонщик команди UAE Team Emirates Фернандо Гавірія подвоїв кількість перемог на Вуельті провінції Сан-Хуан-2019. На 4-му етапі, де гонщикам довелося долати серію підйомів, відрив дня був спійманий пелотоном за 2,5 км до фінішу, де був розіграний загальний спринт. Сімоне Консон був останнім розвозять Фернандо ГАВІР. Колумбійський гонщик зробив дубль, взявши перемогу в спринті, де випередив Петера Сагана (Bora-hansgrohe) і Альваро Ходега (Deceuninck-Quick Step). Трійку кращих на етапі замкнув Альваро Ходег (Deceuninck-Quick Step), а його товариш по команді Жуліано Алафіліпп зберіг майку лідера.

 Фернандо Гавірія: «У мене чудова команда, вони допомогли мені виграти два етапи. Я переміг завдяки їх підтримці. Ми напрацьовуємо злагодженість. Почали успішно. Поки це виходить не ідеально, але далі буде краще. На великих перегонах буде важче, можу лише сподіватися, що все буде добре як зараз.

 

  З такими серйозними суперниками як Саган та Ходег це був спринт високого рівня. Команда ідеально підійшла до фінального повороту, а потім Консон відмінно мене вивіз.

 

  Цей етап для мене особливий, тому що рік тому я їхав звідси в машині швидкої допомоги.

 

  Постараюся насолодитися днем ​​відпочинку, а потім подивимося, що вийде на етапі до Альто Колорадо. Спробую там утриматися. Боротися за генеральну класифікацію важко, але я спробую. Багато що залежить від того, як піде нога на підйомі, але мене від лідера відокремлює всього 8 секунд. Однак я приїхав на цю гонку не думаючи про боротьбу за загальний залік ».

 

  Петер Саган: «Був ще один протяжний етап, і виявилося спекотніше, ніж передбачав прогноз погоди. Етап склався, як очікувалося, з швидким загальним спринтом на фініші. На останніх кілометрах наша команда багато працювала. Фінальну пряму я почав, перебуваючи в голові групи. Нога сьогодні йшла, я поїхав на повній швидкості, але цього трохи не вистачило. Упустив перемогу на фінішній межі ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 6134770.jpg (90.6 Kb)
 
GADДата: Четвер, 31.01.2019, 09:54 | Повідомлення # 683
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Гонщики команди Deceuninck-QuickStep не вийшли на церемонію нагородження після 4 етапу Вуельти провінції Сан-Хуан-2019




Жуліано Алафіліпп, Ремко Евенпул і Альваро Ходег не прийшли на церемонію нагородження після 4 етапу Вуельти провінції Сан-Хуан-2019
 

 

  Після фінішу 4-го етапу Вуельти провінції Сан-Хуан-2019 гонщики команди Deceuninck-QuickStep Жуліано Алафіліпп, що є лідером генеральної класифікації, Альваро Ходег, який посів на 4-му етапі третє місце і Ремко Евенпул, який лідирує в класифікації кращого молодого гонщика, не прийшли на щоденну церемонію нагородження.

Бельгійська команда пояснила це рішення тим, що гонщики вважали за краще залишитися в командному автобусі внаслідок втоми після етапу. Самі гонщики не пояснили, чому не прийшли на церемонію.

 

  Пізніше UCI підтвердив, що Алафіліпп, Евенпул, Ходег і спортивний директор команди Deceuninck-QuickStep Давида Браматі були оштрафовані на 500 швейцарських франків.

 

Жуліано Алафіліпп також не прийшов на прес-конференцію після етапу. Команда швидко зібралася і поїхала в готель.

 

 

  Менеджер команди з маркетингу та зв'язків з громадськістю Алессандро Теньєр (Alessandro Tegner) сказав, що це не було протестом команди проти зняття з перегонів Ільо Кейссі:

 

  «Це не акція протесту. Подіумна церемонія - обов'язок гонщиків. Але, думаю, вони мають право один раз не прийти на церемонію, якщо погано себе почувають. Ремко і Альваро погано почувалися у другій частині гонки, ми вирішили, що вони не підуть на подіум. Сподіваємося, що в п'ятницю вони знову піднімуться на подіум.

 

  Ситуація, яку ми переживаємо останні кілька днів, стала для гонщиків стресом. А останні кілька годин стресу додали. Думаю, нормально, що вони відчувають тиск. Упевнений, після дня відпочинку ми знову вийдемо на старт ».

 

 

  Патрік Лефевр, генеральний менеджер команди Deceuninck-Quick Step в інтерв'ю Het Laatste Nieuws сказав, що обдумував ідею зняти команди з гонки в знак протесту проти рішення організаторів: «Якби це залежало від мене, то вся команда покинула б Вуельту провінції Сан-Хуан- 2019. Ми вивчаємо, що йдеться в правилах UCI, а потім швидко вирішимо, продовжимо ми гонку чи ні.

  Звичайно, я не задоволений позою Ільо. Він сам розуміє, що вчинив неправильно. Але він заплатив штраф в 70 доларів і поліція закрила справу. А та жінка продовжує цю справу. Вона хоче грошей, вірно? »

 

  18-річна офіціантка, яка відправила скаргу на Ільо Кейссі, в інтерв'ю Marca стверджує, що нею не ворушили фінансові мотиви: «Я не хочу грошей. У моїх батьків є гроші. Я працюю тут, щоб не просити у них грошей. І про нього я повідомила не заради грошей, а щоб захистити свою гідність ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 8158256.jpg (54.0 Kb)
 
GADДата: Четвер, 31.01.2019, 21:24 | Повідомлення # 684
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Мікель Ланда покинув першу гонку сезону 2019 року зі переломом ключиці
 

 

   Мікель Ланда отримав перелом ключиці і зійшов з першої з гонок серії Challenge Mallorca - Trofeo Ses Salines-2019. 29-річний іспанський гонщик команди Movistar потрапив в завал за 19 км до фінішу і покинув гонку на машині швидкої допомоги.

  Основний удар під час падіння припав на праву руку. Рентген, проведений в медичному центрі міста Пальма, показав, що у Мікеля Ланди перелом правої ключиці. Гонщику потрібна операція, яку проведуть протягом 48 годин.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1188210.jpg (27.8 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 01.02.2019, 09:19 | Повідомлення # 685
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Заява команди Deceuninkck-Quick Step щодо інциденту з Ільо Кейссі
 

 

  Команда Deceuninkck-Quick Step і генеральний менеджер команди Патрік Лефевр офіційно принесли вибачення за вчинок Ільо Кейссі.

Заява команди Deceuninkck-Quick Step:
 

  «Команда хотіла б принести щире вибачення за події кількох останніх днів, перш за все, жінці, залучений в цей заслуговує жалю інцидент, а також всім жінкам, уболівальникам і спонсорам. Ми не миримося з подібною поведінкою. Взаємна повага - один з головних принципів нашої команди. Але в даній ситуації цей принцип був забутий. Ільо також особисто вибачився за свою помилку, взяв повну відповідальність за свої дії.

 

  Ми як команда розуміємо, що одна з наших основних ролей - просвіщати гонщиків, гарантувати, що вони виявляють повагу до кожного. Ми витягли урок з подій останніх днів. З цієї причини вирішили в найближчому майбутньому ввести спеціальне керівництво - тренувальний протокол для всіх гонщиків і персоналу, щоб гарантувати, що подібне не повториться знову.

 

Знову повторимо, що нам дуже шкода, просимо вибачення у всіх, кого зачепив цей гідний жалю інцидент ».

 

Патрік Лефевр і вся команда.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 3360692.png (69.5 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 01.02.2019, 21:07 | Повідомлення # 686
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Кріс Фрум: «У Геранта Томаса свої порахунки з Джиро д'Італія»



Кріс Фрум про шанси Егана Бенраля і Геранта Томаса на Джиро д'Італія-2019
 

 

  Капітан команди Sky Кріс Фрум тренується на висоті в Колумбії, готуючись до першого старту сезону - гонці «Колумбія 2.1», яка стартує 12 лютого. Разом з британським гонщиком на старт «Колумбії 2.1» вийде його товариш по команді, 22-річний Еган Берналь, якого Фрум вважає потенційним переможцем Джиро д'Італія-2019. Про це Кріс Фрум розповів в інтерв'ю Il Corriere della Sera.

Кріс Фрум: «Коли розмовляєш з Еган, насилу віриш, що він такий молодий. Він проявляє неймовірну зрілість і здатність читати гонку. Я вважаю, що він може виграти з першої спроби ».

 

Сам Кріс Фрум вже говорив, що не планує в цьому році захищати титул переможця Джиро д'Італія, так як повністю сконцентрований на боротьбі за п'яту перемогу на Тур де Франс: "Я вигравав чотири рази, і зараз у мене відповідний вік, щоб залишити слід . П'ятий титул - кращий спосіб замкнути коло ".

 

  Герант Томас, переможець французького Гран-туру минулого року, також має намір стартувати на Туре, про що говорив на початку січня.

 

  Однак, в інтерв'ю Il Corriere della Sera і La Gazzetta dello Sport глава команди Sky Дейв Брейлсфорд повідомив, що питання про участь Геранта Томаса в Джиро д'Італія-2019 ще відкритий.

 

  Дейв Брейлсфорд: «Скоро Герант Томас повернеться з США після блоку тренувань, почне сезон на Вуельті Валенсії. Тоді ми ще раз розглянемо це питання. Через пару тижнів вирішимо ».

 

  Кріс Фрум вважає, що маршрут Джиро д'Італія-2019 підходить Геранту Томасу. У 2017 році Томас був змушений зійти з Джиро перед 13-м етапом через наслідки падіння біля підніжжя блокхаус на 9-му етапі.

 

  Кріс Фрум: «У Геранта свої порахунки з гонкою після того інциденту, який коштував йому рожевої майки лідера два роки тому. Маршрут цього року ідеально йому підходить. У команді Sky ми завжди виступаємо заради успіху команди. Я був дуже щасливий, коли Герант в минулому році здобув перемогу на Тур де Франс-2018 ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 2633207.jpg (56.1 Kb)
 
GADДата: Субота, 02.02.2019, 19:55 | Повідомлення # 687
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Віннер Анакона - переможець 5 етапу Вуельти провінції Сан-Хуан-2019



30-річний колумбійський гонщик команди Movistar Віннер Анакона здобув перемогу на королівському етапі Вуельти провінції Сан-Хуан-2019 з фінішем на Альто Колорадо. Він прискорився за 14 км до фінішу біля підніжжя підйому. Його початковим планом було перевірити ноги суперників.

 

  Його товариші по команді Річард Карапас і Наірі Кінтана відповіли на контратаку Оскара Севільї (Medellin), знявши частина тиску з Віннера Анакони, який повністю сконцентрувався на боротьбі за майку лідера генеральної класифікації. На фініші Віннер Анакона випередив дует гонщиків колумбійської команди Medellín Оскара Паредеса і Крістіана Монтойю, взявши крім майки лідера і перемогу на 5-му етапі.

 

  Це перша з 2014 року перемога Віннера Анакони, вірного доместика капітанів команди Movistar.

 

  Ім'я Віннер - «переможець», Анакона отримав через помилки в свідоцтві про народження. Його батько, пристрасний уболівальник велоспорту, захотів назвати сина на честь Петера Віннена (Peter Winnen), переможця етапу Тур де Франс-1980. Але в свідоцтві замість «Winnen» записали «Winner». Друге ім'я Віннера Анакони - Ендрю (Andrew), тому що його батько захоплювався Ендрю Хемпстеном (Andrew Hampsten), американським гонщиком, переможцем етапів Джиро д'Італія і етапу до Альп д'Юез на Тур де Франс-1992.

 

  Жуліано Алафіліпп (Deceuninck - Quick Step) фінішував 14-м, через 57 секунд після переможця і тепер програє Віннер Анаконе в загальному заліку 41 секунду. Ремко Евенпул зберіг на плечах зелену майку лідера класифікації кращого молодого гонщика.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 8065160.jpg (114.6 Kb)
 
GADДата: Неділя, 03.02.2019, 12:45 | Повідомлення # 688
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ніколас Тівіані - переможець 6 етапу Вуельти провінції Сан-Хуан-2019
 

 

  Незважаючи на роботу команд Світового туру Bora-hansgrohe, Movistar і Denceunick-QuickStep, які прагнули забезпечити своїм спринтерам шанс виграти етап, відрив дня зумів зберегти 12 секундну перевагу до фінішу 6 етапу Вуельти провінції Сан-Хуан-2019.

 

  За 10 км до фінішу перевага відриву, в який поїхали два гонщика команди A.C.A Virgen de Fatima і гонщик континентальної команди Municipalidad de Pocito Даніель Діас, становить 1 хвилину 37 секунд.

 

  За 2 км до фінішу Даніель Самора провів велику зміну, дозволяючи своєму товаришеві по команді Герману Ніколасу Тівіані зберегти сили. Гірник Даніель Діас не зміг скласти конкуренцію Тівіані в спринті і 23-річний аргентінтскій гонщик команди Agrupacion Virgen De Fatima Герман Ніколас Тівіані відсвяткував перемогу на етапі під захоплені крики аргентинських уболівальників.

 

Спринтерам довелося задовольнятися боротьбою за 4 місце, яке посів Сем Беннетт (Bora-Hansgrohe). Віннер Анакона (Movistar) зберіг на плечах майку лідера генеральної класифікації.

Петер Саган (Bora-hansgrohe): «На останніх п'яти кілометрах все намагалися вийти вперед, я відпрацював на нашого спринтера Сема. Але було б краще, якби всі інші команди теж працювали, чого не сталося. У підсумку все довелося робити нам, ми не змогли наздогнати відрив. Ми і інші команди зробили невелику помилку, тому що працювали заради спринту, але витратили всі сили. В іншому випадку ми б не тягнули весь біс користі. Результат для нас невтішний, але це хороший результат для спорту, виграв цей молодий хлопець ».

 

  Максиміліано Річезе (Deceuninck-Quick Step): «Ми не стали допомагати переслідувати відрив, тому що багато працювали на попередніх етапах. Спробували скоротити просвіт, коли під'їжджали до кіл, але спринтерські команди трохи зіпсували справу. Відрив був сильніше. Тівіані сьогодні король Сан-Хуана. Він їх місцевий герой і заслужив перемогу. Він виступав в Європі, Тівіані - чудовий гонщик. Я сподіваюся, що ця перемога допоможе йому знайти команду більш високого рівня, тому що у нього величезний талант ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 6987008.jpg (66.2 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 04.02.2019, 09:26 | Повідомлення # 689
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Сем Беннетт - переможець 7 етапу Вуельти провінції Сан-Хуан-2019



28-річний ірландський гонщик команди Bora-hansgrohe Сем Беннетт (Sam Bennett) здобув перемогу на заключному етапі семиденної велогонки Вуельта провінції Сан-Хуан-2019. У спринті, яким завершився 7-й етап, Беннетт випередив колумбійського гонщика команди Deceuninck-Quick Step Альваро Ходега.

Сем Беннетт: «Я дуже щасливий. Ми приїхали сюди за перемогою на етапі. І для морального настрою важливо почати сезон, взявши перемогу на своїй першій в році гонці. Хочу подякувати моїх товаришів по команді, вони чудово відпрацювали.

 

  Найскладнішим був фінал. Хлопці ідеально мене розвезли. Думаю, гонщики Quick Step стежили за мною, намагалися підставити мене під вітер. Але я вирішив трохи сховатися позаду і почати спринт пізніше. Можливо, поїхав надто пізно, проте мені вистачило потужності і я зумів взяти перемогу. Останні 300 м були для мене точно найважчими.

 

  Глядачі Вуельти провінції Сан-Хуан-2019 приголомшливі, вони створили відмінну атмосферу, таку ж, як на Тур де Франс і Джіро'Італія ».

 

  Ерік Башка: «Ми такі раді, що здобули перемогу в Сан-Хуані. Це моя перша гонка року, завдяки якій я отримав важливий досвід, ставши частиною розвозять поїзди для Сема Беннетта і Петера Сагана. На цьому етапі я зайняв 3-е місце, що мотивує мене залишатися попереду в фіналах і боротися за перемогу в спринті ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 4410076.jpg (96.3 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 04.02.2019, 09:35 | Повідомлення # 690
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Віннер Анакона - переможець Вуельти провінції Сан-Хуан-2019



30-річний колумбійський гонщик команди Movistar Віннер Анакона здобув першу в кар'єрі перемогу в генеральній класифікації багатоденної гонки. Після перемоги на королівському 5-му етапі Віннер Анакона втримав майку лідера до кінця гонки і піднявся на найвищу сходинку подіуму Вуельти провінції Сан-Хуан-2019.

 

  26-річний гонщик команди Deceuninck-Quick Step Жуліано Алафіліпп, переможець двох етапів гонки, став призером Вуельти провінції Сан-Хуан-2019, посівши 2-е місце. На третю сходинку подіуму піднявся переможець аргентинської гонки минулого року, 42-річний іспанський гонщик континентальної команди Medellin Оскар Севілья.

 

  19-річний бельгійський гонщик команди Deceuninck-Quick Step Ремко Евенпул завершив Вуельту провінції Сан-Хуан-2019 10-ке генеральній класифікації і став переможцем класифікації кращого молодого гонщика.

Віннер Анакона: «Ми не могли святкувати до фінішу останнього етапу, а тепер все закінчено. Я відчуваю себе таким щасливим і одночасно відчуваю полегшення, що зміг фінішувати. Це моя перша перемога на багатоденній гонці, сподіваюся, не остання. Вона стала прекрасним підтвердженням, що ми правильно готувалися до цього сезону. Перемога в 2019 році була моєю таємницею метою на цей сезон.

 

  Найважливіша перемога? Думаю, етап Вуельти Іспанії, моя перша перемога на етапі Гран-туру. Але цей успіх на Вуельті провінції Сан-Хуан-2019 теж важливий. Тут були талановиті суперники, рішуче налаштовані на старті сезону. Я отримав впевненість перед тим, що буде в сезоні далі.

 

  Ми змогли подолати вчорашній, 6-й етап, після дуже важкого сходження на Колорадо. Погода була жахливою, з сильним вітром, і багато команд намагалися ускладнити нам гонку. Але ми захистили майку лідера. Думали, що сьогодні, на 7-му етапі, буде легше, тому що працювали спринтерські команди, які не встигли поборотися за перемогу вчора. Швидкість з самого старту була високою, так що я не міг насолоджуватися майкою лідера, поки не перетнув фініш. Безмірно вдячний моїм товаришам по команді, які зробили все, щоб захистити мене. Чудова команда зробила можливою мою перемогу на цих перегонах.

 

  З тих пір, як я підписав контракт з командою Movistar, Еусебіо Унсуе завжди чітко давав мені зрозуміти, якою є моя роль. Я це повністю приймаю, але з іншого боку я не відпускав думка про особистий успіх. Хоча моя задача працювати на лідерів на ключових гонках, я завжди намагався не упустити шанс, коли він випаде. Такий успіх дає відчуття своєї цінності, хочеться докласти всіх зусиль, працюючи на інших. Цю перемогу присвячую родині і дітям, які завжди мене підтримували, вони радість мого життя, допомагають мені рухатись вперед ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 0220802.jpg (58.2 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Пошук:

Вверх