П`ятниця, 26.04.2024, 00:34
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Новини велоспорту
GADДата: П`ятниця, 15.02.2019, 15:11 | Повідомлення # 706
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Філіппо Ганна здобуває першу перемогу на шосе



Філіппо Ганна - переможець 1 етапу Тура Провансу-2019
 

  Чемпіон світу в індивідуальній гонці переслідування на треку, Філіппо Ганна здобув першу перемогу в професіоналах на шосе. 22-річний італійський гонщик команди Sky показав кращий результат в індивідуальній гонці на час на 1-му етапі Туру Провансу-2019.

 

  Рівнинну дистанцію 8,9 км Філіппо Ганна подолав за 10 хвилин 5 секунд з середньою швидкістю 52.959 км / ч. Він на 9 секунд випередив свого найближчого суперника, нідерландського гонщика команди EF Education First Себастьяна Лангевельда.

 

  Філіппо Ганні довелося чекати майже два з половиною години раніше, ніж він зміг почати святкувати першу перемогу на шосе. Разом з Філіппо Ганною в очікуванні результатів суперників переживали його батьки, Даніела і Марко Ганна, які представляли Італію на Олімпійських Іграх в Лос-Анжелесі в 1984 році у веслуванні.

 Філіппо Ганна: «Я дуже щасливий. Своєї першої перемоги в професіоналах на шосе чекав два роки. Зараз я виступаю в приголомшливою команді, і ця перемога для мене дуже важлива. Команда підтримувала мене з першого дня, а тепер збулася моя мрія. Два місяці тому я і не думав, що таке можливо.

 

  Дистанція була швидкісний. Коли побачив, що є невеликий вітер, то зрозумів, що доведеться добре постаратися. Ми пожартували перед стартом, що мені треба проїхати 4-км гонку переслідування, а потім відразу ще одну.

 

  Я готувався до старту з моїм тренером Даріо Чіоні. Сподівався, що набрав достатній рівень для гарного виступу. Тепер будемо захищати майку. У нас сильна команда, зробимо все від нас залежне. Одягти майку лідера на першому етапі в першій гонці сезону - це прекрасно і важливо ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5459494.jpg (37.5 Kb)
 
GADДата: Субота, 16.02.2019, 14:50 | Повідомлення # 707
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Хайме Росон дискваліфікований на 4 роки через аномальні даних біологічного паспорта
 


 


  Міжнародний союз велосипедистів (UCI) оголосив про те, що Антидопінговий трибунал виніс рішення у справі 26-річного іспанського гонщика Хайме Росон (Jaime Roson Garcia). Антидопінговий трибунал визнав гонщика винним в порушенні антидопінгових правил (використанні забороненого речовини) на основі аномальних показників, виявлених в біологічному паспорті гонщика, і дискваліфікував Хайме Росон на 4 роки.

Відхилення від норми були виявлені в біологічному паспорті Росон в січні 2017 року, коли він виступав в проконтинентальної команді Caja-Rural. У 2018 році Хайме Росон став гонщиком команди Movistar.

 

  Компанія Abarca Sports (акціонер компанії Movistar) отримала повідомлення від UCI про підозрілих показниках біологічного паспорта гонщика 27 червня 2018 року, після чого Хайме Росон був відсторонений від участі в гонках.

 

  Компанія Abarca Sports розірвала контракт з гонщиком після повідомлення про його дискваліфікацію. У прес-релізі компанії Abarca Sports підкреслюється, що аномальні дані Хайме Росон були виявлені в його біологічному паспорті, коли у нього ще не був укладений контракт з командою Movistar.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 4428067.jpg (50.4 Kb)
 
GADДата: Субота, 16.02.2019, 14:57 | Повідомлення # 708
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вуельта Мурсії. «Астана» домінує на першому етапі: Більбао перемагає, Фраіле і Санчес - на подіумі



  Команда «Астана» чудово стартувала на іспанській багатоденній гонці «Вуельта Мурсії»: гонщики казахстанської команди зайняли весь п'єдестал пошани першого етапу! Пельо Більбао здобув перемогу після сольною атаки на фінальному кілометрі, а Омар Фраіле і Луїс Леон Санчес зайняли 2-е і 3-е місця, відповідно.

Перший етап «Вуельти Мурсії» протяжністю 188,8 км стартував в місті ЕКЛА, а фінішував в Сан-Хавьєрі. Група з 7-ми гонщиків атакувала з пелотону на єдиному підйомі дистанції Альто-Кабеса-де-ла-Плата (4.2 км, 4.9% середній ухил). У відриві виявилися відразу 4 гонщика команди «Астана»: Пельо Більбао, Якоб Фульсанг, Омар Фраіле і Луїс Леон Санчес.

Ця група дуже добре спрацювалася і протягом всієї фінальної частини впевнено тримала близько 15-20 секунд переваги над пелотоном. Приблизно за 2 км до фінішу атакою відзначився Луїс Леон Санчес, але його наздогнав діючий чемпіон світу Алехандро Вальверде. Але, трохи пізніше нову атаку зробив Пельо Більбао, і вона принесла йому перемогу на етапі і лідерство в загальному заліку.

У спринті, Омар Фраіле посів друге місце, Санчес став третім, а Якоб Фульсанг фінішував 6-м.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 9006035.jpg (67.0 Kb)
 
GADДата: Субота, 16.02.2019, 18:37 | Повідомлення # 709
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вуельта Мурсії. Луїс Леон Санчес виграє загальний залік, «Астана» перемагає у всіх інших класифікаціях
 


Команда «Астана» повністю підкорила дводенну іспанську гонку «Вуельта Мурсії», вигравши не тільки фінальний загальний залік, а й всі інші другорядні класифікації.

Луїс Леон Санчес здобув перемогу на другому етапі гонки, а також став підсумковим переможцем загального заліку, вигравши, до того ж, і очкову класифікацію. Переможець вчорашнього етапу Пельо Більбао посів третє місце в загальному заліку, а Якоб Фульсанг став кращим в класифікації кращого гірського гонщика. Крім цього, «Астана» перемогла в загальнокомандному заліку.

- В першу чергу, я хотів би відзначити феноменальну командну роботу сьогодні. Всі разом ми змогли красиво і потужно проїхати цю гонку. Так, було вкрай складно контролювати Вальверде на останньому підйомі, але мені вдалося піти за ним, а пізніше, взяти його під контроль на фінальних кілометрах. Я зробив все, що міг в фіналі, і я дуже радий отримати цю перемогу. Для мене це важливий результат, тому що це моя домашня гонка. Але, найголовніше, це те, як ми вчора і сьогодні провели цю чудову гонку. Це було щось особливе! - розповів Луїс Леон Санчес.

Другий і заключний етап «Вуельти Мурсії» стартував в Беньєль, а завершився на центральних вулицях Мурсії. Дистанція етапу (180,3 км) налічувала два ключових підйому: Альто Колладо Бермейо (7,2 км, 7,1%) приблизно посередині дистанції і Альто де ла Хреста дель Гайо (4,4 км, 6,5%), коротка , але дуже крута гора всього за 13 км до фінішу.

- Дійсно, це був важкий етап, але нашій команді вдалося проїхати його в абсолютно приголомшливому стилі. У команді панує чудова атмосфера, потужний командний дух, і саме це і стало ключем до успіху. Ми зробили все можливе для того, щоб повністю контролювати гонку на першій половині дистанції до першого великого підйому. Потім, Якоб Фульсанг взяв ініціативу в свої руки, спочатку атакував на підйомі, а потім, утримуючи лідерство на узвозі. Пізніше, коли пелотон наздогнав його, він знову вийшов вперед, щоб допомогти команді контролювати ситуацію попереду від підніжжя до середини підйому Хреста дель Гайо. Після вчорашнього етапу у нас була хороша ситуація і кілька можливостей розвитку подій: маючи Пельо Більбао і Омара Фраіле в основній групі, ми могли розіграти карту Луїса Леона Санчеса, який пішов за атакою Алехандро Вальверде. Сьогодні, Луїс Леон провів приголомшливу гонку і здобув заслужену перемогу, в спринті обійшовши Вальверде. Ми провели два відмінних дня в Мурсії, і я впевнено можу сказати, що ця гонка - наш загальний командний успіх! - сказав Бруно Ченьялта, спортивний директор команди «Астана».

Чинний чемпіон світу Алехандро Вальверде зробив потужну атаку на крутому ділянці підйому Хреста дель Гайо, і лише Луїсу Леону Санчесу вдалося відповісти на цей ривок. На вершині підйому у Вальверде була невелика перевага, але на спуску гонщик «Астани» зумів закрити просвіт. У спринті, Санчес здобув красиву перемогу на етапі, тим самим, забезпечивши собі і команді підсумкову перемогу в загальному заліку «Вуельти Мурсії».

Пельо Більбао, який фінішував сьогодні 5-м, замкнув трійку призерів загального заліку. Також, високо в генеральній класифікації виявилися Омар Фраіле і Якоб Фульсанг, які зайняли 5-е і 6-е місця, відповідно.

Крім цього, Луїс Леон Санчес виграв очкову класифікацію, Якоб Фульсанг став першим в гірському заліку, а «Астана» впевнено перемогла в загальнокомандній класифікації багатоденки.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 0173633.jpg (97.8 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 19.02.2019, 09:12 | Повідомлення # 710
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Горка Ісагірре виграє загальний залік «Тура Провансу» -2019



В по-справжньому драматичному фіналі «Тура Провансу», гонщик команди «Астана» Горка Ісагірре здобув підсумкову перемогу в генеральній класифікації французької багатоденки. Після фінішу заключного, 4-го етапу на вулицях Екс-ан-Провансу капітана казахстанської команди і австралійця Саймона Кларка розділили всього кілька десятих часток секунди, які, втім, виявилися на користь Горки Ісагірре. Таким чином, «Астана» відсвяткувала третю поспіль перемогу в загальному заліку багатоденних перегонів після тріумфу Йона Ісагірре на «Вуельті Валенсії» і перемоги Луїса Леона Санчеса на «Вуельті Мурсії».

- Сьогодні була дуже важка гонка. У фіналі я відчував великий тиск і стрес, тому що не знав, що у Саймона Кларка такий же час, як і в мене. На щастя, різниці все ж вистачило для того, щоб перемога дісталася мені. Я дуже радий цій перемозі, тому що всі чотири дні тут, на «Турі Провансу» вийшли вкрай важкими. Я хочу подякувати своїх товаришів по команді і весь персонал за підтримку по ходу цієї гонки. У мене вийшов чудовий дебют в складі «Астани»! - сказав Горка Ісагірре.

- Мені здається, що ми прекрасно попрацювали на цьому тижні. Фінал вийшов напруженим, все було дуже близько. Але, ми виграли! Наша команда виконала дуже хорошу роботу протягом всієї гонки. Зі старту було зрозуміло, що Горка Ісагірре буде нашим лідером тут, він був дуже сфокусований на тому, щоб виграти «Тур Провансу». Що ж, завжди перемагає найсильніший, і сьогодні це був наш гонщик. Відмінна гонка у виконанні Горки Ісагірре і всієї команди «Астана», - додав Дмитро Седун, спортивний директор «Астани».

Заключний, 4-й етап «Туру Провансу» стартував в Авіньйоні і фінішував в Екс-ан-Провансі через 162,2 км. Боротьба йшла буквально на кожному кілометрі дистанції і на кожному проміжному спринті, де розігрувалися бонусні секунди. До фінальним кілометрам ще нічого не було зрозуміло. Фінальний спринт і перемогу на етапі завоював німецький гонщик Джон Дегенкольб. Австралієць Саймон Кларк став другим, практично зрівнявшись з Горкою Ісагірре за часом. Але, все ж, цього виявилося недостатньо для того, щоб перемога дісталася австралійцю. Ну, а Гірка Ісагірре фінішував 12-м з тим же часом, що й переможець етапу, і цей результат призвів капітана «Астани» до перемоги в загальному заліку «Тура Провансу». Друге місце зайняв Саймон Кларк, а трійку призерів генеральній класифікації замкнув француз Тоні Галлопан.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 0520373.jpg (52.1 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 19.02.2019, 09:17 | Повідомлення # 711
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Мігель Анхель Лопес виграє «Тур Колумбії»



Команда «Астана» завершує цей неповторний уїк-енд чудовою перемогою Мігеля Анхеля Лопеса в підсумковій генеральній класифікації «Тура Колумбії». Сьогодні, на заключному, 6-му етапі багатоденки з фінішем на важкому підйомі Альто де Пальмас, Лопес фінішував 3-м, забезпечивши собі підсумкову перемогу.

Фінал етапу зі сходженням на Альто де Пальмас вийшов дуже драматичним. На останніх 10 кілометрах підйому було дуже багато атак з боку лідерів. В один з моментів за 5 км до фінішу з групи атакував Мігель Анхель Лопес, чий ривок створив невелику групу лідерів. Трохи пізніше, через неприйнятного і небезпечної поведінки одного з уболівальників, кілька гонщиків з групи Лопеса впали. На щастя, капітан «Астани» зумів уникнути падіння.

 

На заключному кілометрі дистанції боротьбу за перемогу на етапі повели двоє - Мігель Анхель Лопес і інший колумбієць Іван Соса. Однак, трохи пізніше їх зумів наздогнати Наїр Кінтана, який, в результаті, і здобув перемогу на етапі. Соса фінішував другим, а Лопес зайняв 3-е місце, чого, в принципі, було більш, ніж достатньо для перемоги в загальному заліку «Тура Колумбії». Крім цього, Мігель Анхель Лопес виграв майку кращого молодого гонщика багатоденки.

 

Також, варто відзначити сильне виступ новачка команди «Астана» Родріго Контрераса, який зайняв 10-е місце в генеральній класифікації.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 7217509.jpg (70.4 Kb)
 
GADДата: Середа, 20.02.2019, 08:19 | Повідомлення # 712
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Барт Де Клерк повернувся в професійний велоспорт зі штучним стегном



Особиста перемога Барта Де Клерка
 

 

  32-річний бельгійський гонщик Барт Де Клерк (Bart De Clercq) може вважати старт на Туре Оману-2019 своєю особистою перемогою. Він повернувся в професійний велоспорт після серйозної травми стегна, пропустивши цілий сезон. В останній раз він прикріплював номер учасника на спину 513 днів тому. Зараз він вперше виступає в якості гонщика команди Wanty-Gobert, хоча став гонщиком цієї бельгійської проконтинентальної команди з 2018 року.

 

  У січні минулого року Барт Де Клерк впав під час тренування і зламав стегно. Він переніс кілька операцій, які не приносили полегшення. Восени 2018 року лікарям довелося вдатися до останнього варіанту, який міг поставити гонщика на ноги - замінити пошкоджене стегно штучним. І Барт Де Клерк зміг повернутися в професійний велоспорт.

 В інтерв'ю Sporza Барт Де Клерк розповів: «Весь минулий рік був вкрай важким. Після кожного успішного кроку у мене починався рецидив. Нелегко було жити з постійним болем. Але я знову і знову ставив перед собою мету, сподіваючись повернутися якомога швидше.

 

  Цього літа мені буде 33 роки. Для гонщика я вже досить старий, але як людина - ще молодий для протеза. Тому ми так довго приймали рішення про радикальне методі. Спочатку спробували всі інші варіанти і повернулися до операції, коли іншого вибору не залишилося. Знаю, що у Флойда Лендіса була схожа операція, але це не зовсім те ж саме. Не думаю, що у мене багато попередників в пелотоні.

 

  Тепер відчуваю полегшення. Вважаю, що стан непоганий, з кожним тижнем мені стає краще. В останній раз брав участь в гонці у вересні 2017, тому знаю, що спочатку мені буде важко. Тур Оману вважаю своїм кроком вперед ».

 В інтерв'ю Cyclingnews перед стартом Тура Оману-2019 Барт Де Клерк розповів про те, яким було його повернення у велоспорт:

 

«Падіння було дурним, але мало серйозні наслідки. Сила удару припала тільки на стегно, на яке я приземлився при падінні. Чітко пам'ятаю, як лежу, намагаюся встати і не можу. Мені довелося знову лягти на землю. Потім спробував відповзти до краю дороги - всього метр, але я не зміг цього зробити через біль. Пам'ятаю кожну секунду, коли мене везли в лікарню. Думаю, ще багато років буду про це згадувати.

 

  В день падіння лікарі спробували зафіксувати перелом гвинтами. Тоді у мене все ще залишалося моє стегно. У підсумку нічого не спрацювало. Хрящ навколо голівки стегна теж був зламаний, майже зник. У червні минулого року у мене пройшла друга операція, але і вона не принесла результату, на якій сподівалися. Потім я зважився в кінці вересня замінити своє стегно на штучне, чого не хотів би уникнути. Але, врешті-решт, виявилося, що без цього не обійтися. Головною причиною такої операції було якість життя. Мені було важко навіть просто ходити. Ходьба стала справжньою проблемою. Через кожні 100 метрів мені доводилося сідати, щоб відпочити. Операція стала єдиною можливістю повернутися до звичайного життя.

 

  Після першої операції мені довелося лежати майже два місяці. Я не міг нічого робити. Але коли мені замінили стегно, вже через два дні я був удома і сіл на тренажер, п'ять хвилин покрутив педалі. А через два тижні зміг ходити, спираючись на милицю. Через місяць я вже виїжджав на велосипеді. До останньої операції все йшло повільно і з постійними відкатами, а тепер відновлення проходило швидко, що додало рішучості.

 

  Зізнаюся, що були моменти, правда, дуже короткі, коли мені було важко. Це не була депресія, просто відчував себе погано, але завжди швидко повертав мотивацію. Весь час думав про те, що не хочу закінчувати ось так, що, по крайней мере, повинен спробувати повернутися на свій колишній рівень. Якщо не спробую, не зможу з цим жити далі. «Двигун» у мене той же самий, просто замінили деякі частини «кузова». Не бачу ніяких перешкод до повернення на свій рівень. На тренуваннях відчуваю, що є прогрес.

 

  Якби я був футболістом або бігав марафони, напевно, ситуація була б іншою. Однак велоспорт - кращий варіант для людини з штучним стегном. На даний момент не відчуваю ніякої різниці. Так, є відмінність в потужності правої і лівої ноги, але це просто м'язова маса. Це нормально. Мені не вистачає кількох відсотків готовності, але форма буде поліпшуватися з кожним тижнем, з кожною гонкою.

 

  Я сказав собі, що якщо на першому етапі Туру Оману-2019 випаду з пелотону, нічого страшного. Якщо зможу всидіти - ще краще. І я дуже, дуже щасливий, що фінішував у групі ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1942583.jpg (50.5 Kb)
 
GADДата: Четвер, 21.02.2019, 08:01 | Повідомлення # 713
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тур Оману. Етап 5. Олексій Луценко перемагає на королівському етапі, збільшує лідерство в загальному заліку
 



Чемпіон Казахстану Олексій Луценко зробив хет-трик на «Турі Омана», вигравши свій третій етап на багатоденці. Сьогодні, гонщик «Астани» переміг на королівському гірському етапі «Туру Оману», ставши першим на вершині відомого підйому Зелена Гора. Перед фінальним етапом, Луценко зберігає на своїх плечах червону майку лідера багатоденки, збільшивши свою перевагу в загальному заліку до 44 секунд перед італійцем Доменіко Поццовіво, що йде на другому місці.

 Королівський, 5-й етап «Туру Оману» стартував в Самоіле, а фінішував через 152 км на вершині підйому, відомого, як Зелена Гора. Відриву з 6-ти гонщиків вдалося набрати дуже гарна перевага по ходу етапу, але все ж, розіграти перемогу їм не вдалося - на останніх декількох ста метрах Олексій Луценко обійшов останнього гонщика з відриву Фабіана грілися.

Крім загального заліку, Луценко лідирує і очкової класифікації (зелена майка).


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 7587732.jpg (36.3 Kb)
 
GADДата: Четвер, 21.02.2019, 08:04 | Повідомлення # 714
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Кріс Фрум пропустить Тур Об'єднаних Арабських Еміратів-2019
 

 

 Кріс Фрум оголосив, що змушений відмовитися від старту на Туре Об'єднаних Арабських Еміратів-2019 (UAE Tour), гонці Світового туру, перший випуск якої пройде з 24 лютого по 2 березня. 33-річний британський гонщик команди Sky пояснив своє рішення тим, що не зміг досить відновитися після Тура Колумбії.

 Кріс Фрум: «Розчарований, що пропущу Тур Об'єднаних Арабських Еміратів. Я з таким нетерпінням чекав командної оброблення і два фінішу в підйом. На жаль, недооцінив ефект тренувань і гонок на висоті в самому початку сезону.

 

  Мені необхідно повністю відновитися після Колумбії замість того, щоб відразу стартувати на такій великій гонці Світового туру. Бажаю хлопцям всього найкращого на цій, впевнений, чудовою гонці ».

 

Команда Sky стартує на Туре Об'єднаних Арабських Еміратів-2019 з двома капітанами - Міхалом Квятковські і Джанні Москоне.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 0581784.jpg (38.4 Kb)
 
GADДата: Четвер, 21.02.2019, 08:07 | Повідомлення # 715
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фабіо Якобсен - переможець 1 етапу Вольти Альгарве-2019



Фабіо Якобсен здобуває перемогу на своїй першій гонці сезону 2019 року
 

 

  Фабіо Якобсен (Fabio Jakobsen), 22-річний нідерландський гонщик команди Deceuninck - Quick Step, здобув перемогу на першій гонці, з якої почав сезон, вигравши спринт 1-го етапу Вольти Альгарве-2019. Через завалу, що сталося за 7 км до фінішу, попереду залишилася група з 30 - 40 осіб, яка і розіграла спринт. Ів Лампарт, Давида Мартінеллі, Зденек Штибар і Флореан Сенешаль розвезли молодого спринтера, який з запасом обійшов суперників і встиг підняти руки в переможному жесті на фінішній межі, випередивши Арно Демара (Groupama-FDJ) і Паскаля Акерманна (Bora-hansgrohe).

 Фабіо Якобсен: «Приголомшливо, що я зміг виграти на першій же гонці сезону. Це відмінний старт року. Я багато тренувався взимку. Мене підтримували і сім'я, і ​​команда. Заради цього я працював. Чудово, коли виграєш у сильних суперників, та ще отримуєш першу майку лідера.

 

  У цьому регіоні ми тренувалися в цьому році, проводили тренувальні збори, зробили розвідку етапу. Так що ми знали дороги, а цей невеликий підйом на трьох фінальних кілометрах був ключовим. Хлопці тримали високу швидкість, захищали мене, а потім вивезли на ідеальну позицію для спринту. Результат мотивує мене ще більше.

 

  Наша команда приїхала на Вольту Альгарве з трьома цілями - виграти спринтерський етап, зайняти високе місце в генеральній класифікації з Енріке Масом і добре виступити в обробленні. Моя перша мета - Альгарве, а потім я проїду кілька гонок в Бельгії і стартую на Париж-Ніцці ».

 

 

  Паскаль Акерманн: «Фінал був дуже швидким. На жаль, Патрік (Конрад) впав разом з багатьма іншими гонщиками і втратив час в загальному заліку. Я фінішував третім, звичайно, хотів виграти, але буду пробувати знову ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5101148.jpg (42.6 Kb)
 
GADДата: Четвер, 21.02.2019, 08:12 | Повідомлення # 716
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тім Велленс - переможець 1 етапу Вуельти Андалусії-2019



27-річний бельгійський гонщик команди Lotto Soudal Тім Велленса здобув перемогу на 1-му етапі Вуельти Андалусії. Рути дель Соль-2019. На етапі з фінішем в підйом в Алькала-де-лос-Гасулес, тому самому, де виграв етап і взяв майку лідера на Вуельті Андалусії в минулому році, Тім Велленса атакував на останніх двохстах метрах до фінішу, випередивши дует гонщиків команди Astana Якоба Фульсанга і Йона Ісагірре.
Прикріплення: 2093632.jpg (36.1 Kb)
 
GADДата: Четвер, 21.02.2019, 08:16 | Повідомлення # 717
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Едді Данбар зійшов після завалу на 1-му етапі Вольти Альгарве-2019



На 1-му етап Вольти Альгарве-2019 за 7 км до фінішу відбувся масовий завал, отсёкшій від першої групи більшу частину пелотона. Близько 80 гонщиків були змушені зупинитися. Впали кілька людей, але більше за всіх постраждав 22-річний ірландський гонщик команди Sky Едді Данбар, який отримав імовірно вивих плеча і травму голови. Гонщики команди Trek-Segafredo Джон Дегенкольб і Яспер Стейвен також постраждали, але фінішували на етапі. Гонщик команди Caja Rural Йон Ірісаррі після етапу був відправлений до лікарні.

 Річард Ашер, лікар команди Sky: «Едді впав з іншими в великому завалі, куди, як ми зрозуміли, потрапило близько 80 гонщиків. З наших гонщиків впали четверо (Едді Данбар, Тео Геоган Харт, Іен Стеннард і Ділан ван Барле). Едді вдарився головою, у нього також була сильна біль в лівому плечі. Дуже схоже на вивих. Його відправили до лікарні на рентген. На щастя, інші змогли фінішувати, у них просто садна і синці ».

Стів Де Йонг, спортивний директор команди Trek-Segafredo в інтерв'ю Cyclingnews сказав, що Яспер Стейвен і Джон Дегенкольб продовжать гонку: «Хлопці сильно вдарилися, у них синці по всьому тілу. Удар був досить сильним на такій швидкості. Але я точно не знаю, що сталося, тому що наша технічка була позаду. У них немає переломів, ноги в порядку, але садна великі. Після падіння на такий великій швидкості їм наступні кілька днів буде боляче. Але можу сказати, що, завтра вони обов'язково вийдуть на старт ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 3655525.jpg (53.0 Kb)
 
GADДата: Четвер, 21.02.2019, 21:19 | Повідомлення # 718
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У велокоманди Vital Concept - B & B Hotels вкрали 12 велосипедів перед стартом 2 етапи Вуельти Андалусії-2019



Французька проконтинентальної команда Vital Concept - B & B Hotels втратила 12 з 14 велосипедів, які були вкрадені в ніч з середи на четвер перед стартом 2 етапи Вуельти Андалусії-2019. Велосипеди для індивідуальної гонки на час, яка пройде в п'ятницю, не були вкрадені.

У Твіттері представники команди Vital Concept - B & B Hotels подякували всім, хто допоміг гонщикам продовжити гонку. Компанія Orbea, що є постачальником велосипедів команди, а також місцева іспанська веломагазин Cicloscabelo і команди Euskadi Basque Country-Murias і Fundacion Euskadi, які теж виступають на Orbea, поділилися велосипедами.


За матеріалами: https://u.to/xIeyEg
Прикріплення: 9917355.jpg (73.1 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 22.02.2019, 21:18 | Повідомлення # 719
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Андре Грайпель вважає, що Джакомо Ніццолі повинен бути дискваліфікований за небезпечний спринт
 

 

  30-річний італійський гонщик команди Dimension Data Джакомо Ніццолі став переможцем 6-го етапу Туру Оману-2019, випередивши своїх співвітчизників Сонні Кольбреллі (Bahrain-Merida) і Давида Баллеріні (Astana).

Андре Грайпель, який виступає з цього року в проконтинентальної команді Arkéa Samsic, не зміг поборотися за перемогу, звинувативши Джакомо Ніццолі в небезпечному маневруванні. Після фінішу Грайпель подав журі гонки скаргу на Ніццолі і попросив переглянути відеозапис спринту, але судді не стали міняти результат.

 

   Андре Грайпель: «Вважаю, що зазвичай за таке він повинен бути дискваліфікований, тому що під'їхав і вклинився між нами, відштовхуючи до краю. Ми з Буаньї ледь не впали, коли він проїжджав. Після цього я не зміг спрінтовать. Команда сьогодні працювала відмінно, я просто розчарований, що не зміг взяти участь в спринті ».

 

  Насері Буаньї (Cofidis) в інтерв'ю L'Equipe в свою чергу звинуватив в небезпечному спринті іншого італійського гонщика Нікколо Боніфаціо (Direct Energie): «Він абсолютно зіпсував мій спринт. Я був на другій позиції, збирався відкрити спринт, а він вдарив мій кермо. Якби там були бар'єри, я б в'їхав прямо в них ».

Джакомо Ніццолі протягом двох останніх сезонів боровся з тендинитом коліна, а також весь минулий сезон відновлювався після перелому стегна, і перша перемога в майці команди Dimension - Data стала для італійського спринтера важливим кроком на шляху до повернення форми:

 

   «Ця перемога дуже багато для мене значить. Я пережив важку зиму, тому що в грудні мені провели операцію на коліні. Щось було не так під колінної чашечкою, лікарі це прибрали. Тепер, здається, все в порядку.

 

 Так що я не був повністю готовий до перегонів. Все добре, просто я трохи відстаю в плані форми, тому що почав тренуватися пізніше за інших. Я дуже щасливий, тому що ця перемога дає мені впевненість. Але треба залишатися реалістом. Я розумію, що мені треба ще багато працювати, щоб вийти на пік форми.

 

  Я весь час тренувався, то припиняв роботу, і все це тривало дуже довго. При такій роботі неможливо вийти на свій кращий рівень. Будемо сподіватися, що тепер всі труднощі позаду, і я зможу продовжувати.

 

  Команда чудово працювала весь день. Спринт вийшов не найпростішим, тому що перед фінальним колом було кілька підйомів, а на останніх трьох кілометрах все штовхалися. Все, що можу сказати - я щасливий, спасибі команді, ми повинні продовжувати в цьому ж дусі і на наступних гонках ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 0395907.jpg (54.9 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 22.02.2019, 21:24 | Повідомлення # 720
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Чемпіон Казахстану Олексій Луценко - дворазовий переможець «Тура Омана»



Після торішнього дебютного успіху на престижних перегонах "Тур Оману», чемпіон Казахстану знову став найсильнішим на Омана багатоденці. Сьогодні, гонщик «Астани» оформив свій другий титул переможця «Тура Омана». Заключний, 6-й етап завершився спринтом на вулицях Маската і не вніс жодних змін в генеральну класифікацію багатоденки.

Таким чином, Олексій Луценко виграв «Тур Оману-2019», випередивши італійця Доменіко Поццовіво на 44 секунди і іспанця Хесуса Ерраду на 47 секунд. Крім червоної майки чемпіона, Луценко виграв і зелену майку кращого в очковій класифікації.

- Я щасливий тому, що знову зумів перемогти на цих перегонах після торішнього успіху. На цей раз я відчував себе навіть краще, ніж в минулому році. А з такою підтримкою, яку надали мені товариші по команді, гонка вийшла ще успішніше, так як ми змогли виграти три етапи. Це відмінне підтвердження моєї фізичної форми, тепер, головне, зберегти форму до перших, по-справжньому великих цілей сезону. Сьогоднішній день вийшов напруженим через велику завалу і багатьох стресових моментів. Але, весь час команда була поруч, особливо Уго Уль, Магнус Корт і Жандос Біжігітов. Що ж, гонка закінчена, а я дуже радий тому, що ми змогли проїхати її як єдина згуртована команда, це і привело нас до успіху. Увечері можна трохи відсвяткувати перемогу, але не можна забувати, що головні цілі - ще попереду, - розповів Олексій Луценко.

- Виграти «Тур Оману» втретє після успіху Вінченцо Нібалі в 2016 і Олексія в минулому році - це велике досягнення. Звичайно, дуже важливо було побачити Луценко в хорошій формі, готовим до важливих цілям сезону. Однак, команда справила чудове враження на цьому тижні, всі гонщики були сильні, і 3-е місце Давида Баллеріні це підтверджує. Ми дуже задоволені цим тижнем, і будемо налаштовуватися на наступні великі гонки, - додав Дмитро Фофонов, спортивний менеджер «Астани».

Фінальний етап, що завершився спринтом, виграв італієць Джакомо Ніццолі. Гонщик «Астани» Давида Баллеріні зайняв 3-е призове місце.

- Я був близький до перемоги на етапі, останнім ривком я спробував перетнути фінішну лінію першим, але, в підсумку, Джакомо Ніццолі виявився попереду мене. Проте, я радий своєму першому подіуму в складі «Астани», але, коли ти так близький до успіху, завжди чекаєш більшого. Але, найголовніше, що ми добилися загального успіху з Олексієм Луценко. Я гордий тим, що я є частиною команди, яка допомогла йому на цій гонці. Сьогоднішній результат і перемога Олексія - для мене це велика мотивація на весь сезон, - сказав Давида Баллеріні.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 8011513.jpg (45.3 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Пошук:

Вверх