Субота, 11.05.2024, 04:39
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Новини велоспорту
GADДата: Вівторок, 05.02.2019, 15:09 | Повідомлення # 691
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вуельта Валенсії-2019. Маршрут і учасники



З 6 по 10 лютого пройде 70-й випуск іспанської велогонки Вуельта Валенсії (Volta a la Comunitat Valenciana). Міністерство освіти, культури і спорту Валенсії надало організаторам гонки для 70-го випуску Вуельти Валенсії субсидію в розмірі 45 000 євро. Гонка стартує в місті Оріуела і через п'ять днів фінішує в Валенсії. Загальна протяжність п'яти етапів складе 646,8 км.

На старт вийдуть 24 команди, в тому числі 11 команд Світового туру: AG2R La Mondiale, Astana, Bahrain-Merida, CCC, Mitchelton Scott, Movistar, Dimension Data, Jumbo Visma, Katusha-Alpecin, Sky, UAE Team Emirates;

 

  і 10 проконтинентальної: Burgos BH, Caja Rural, Cofidis, Direct Energie, Euskadi Murias, Gazprom RusVelo, Israel Cycling Academy, Nippo Vini Fantini Faizanè, Rally UHC Cycling і Sport Vlaanderen - Baloise.

 

  На старті Вуельти Валенсії не бракуватиме в зірках велоспорту. Захищати свій титул вийде діючий чемпіон світу Алехандро Вальверде (Movistar). Вуельта Валенсії-2019 стане першим стартом сезону для переможця Тур де Франс-2018 Геранта Томаса (Sky); чотириразового чемпіона світу в обробленні Тоні Мартіна, який починає сезон в новій для себе команді Jumbo-Visma; призера Джиро д'Італія і Вуельти Іспанії Естебана Чавеса, який повертається до перегонів після довгого періоду лікування мононуклеозу; а також Грега Ван Авермата (ССС), Адама Єйтса (Mitchelton-Scott).

 

  Луїс-Леон Санчес (Astana), призер Вуельти Валенсії, може стати серйозним суперником в боротьбі за найвищу сходинку подіуму, як і брати Йон і Гірка Ісагірре (Astana). Проявити себе на Вуельті Валенсії-2019 можуть також Матей Мохоріч і Ділан Тёнс (Bahrain-Merida), Ден Мартін (UAE Team Emirates).

 

  На відміну від випуску минулого року на Вуельті Валенсії-2019 НЕ БУДЕ командної гонки на час. Випуск стартує з 10,2-км індивідуальної гонки на час, яка завершиться 600-м підйомом з середнім градієнтом 9%.

 

  На 2-му етапі свій шанс можуть використовувати спринтери. Хоча більша частина рельєфу пересічена, близько 40 фінальних кілометрів йдуть під спуск.

 

Для Насері Буаньї (Cofidis), Ділана Груневег (Jumbo-Visma), Магнуса Корта (Astana), Сонні Кольбреллі (Bahrain-Merida), Джакомо Ніццолі і Едвальда Боассон Хагена (Dimension Data), Бена Свіфта (Sky), Маттео Трентіно (Mitchelton -Scott), які можуть поборотися в спринті, Вуельта Валенсії-2019 є першим стартом сезону на відміну від їх суперника Олександра Крістоффом (UAE Team Emirates), який вже взяв участь в серії гонок Mallorca Challenge-2019.

 

  3-й етап завершиться проходженням двох підйомів 3-й категорії, фінішує етап також в підйом.

 

  Королівським буде 4-й етап з проходженням підйому 1-ї категорії, двох підйомів 2-ї категорії і фінішем в підйом Ерміта Санта-Люсія (Ermita Santa Llucia), гірської гряди, розташованої над селищем Алькосебре (Alcossebre) на березі Балеарского моря. Фінальні 3,4 км етапу із середнім градієнтом 9,7%.

  Цей підйом в 2017 році входив в маршрут 5-го етапу Вуельти Іспанії, перемогу на якому здобув з відриву Олексій Луценко (Astana).

 

5-й етап з фінішем у Валенсії знову надасть шанс спринтерам.

Попередній стартовий склад Вуельти Валенсії-2019:
 

 

AG2R LA MONDIALE

 

BOUCHARD Geoffrey (Fra)

CHEVRIER Clement (Fra)

DILLIER Silvan (Sui)

DUVAL Julien (Fra)

GOUGEARD Alexis (Fra)

NAESEN Oliver (Bel)

VANDENBERGH Stijn (Bel)

 

ASTANA PRO TEAM

 

BILBAO LÓPEZ DE ARMENTIA Pello (Esp)

CORT NIELSEN Magnus (Den)

FRAILE MATARRANZ Omar (Esp)

HOULE Hugo (Can)

IZAGIRRE INSAUSTI Ion (Esp)

KUDUS GHEBREMEDHIN Merhawi (Eri)

SANCHEZ GIL Luis Leon (Esp)

 

 

BAHRAIN - MERIDA

 

 

COLBRELLI Sonny (Ita)

GARCIA CORTINA Ivan (Esp)

KOREN Kristjan (Slo)

MOHORIC Matej (Slo)

PERNSTEINER Hermann (Aut)

TEUNS Dylan (Bel)

TRATNIK Jan (Slo)

 

BURGOS BH

 

EZQUERRA MUELA Jesús (Esp)

FERNANDES José (Por)

MADRAZO Ángel (Esp)

PENALVER ANIORTE Manuel (Esp)

RUBIO HERNANDEZ Diego (Esp)

SUREDA MOREY Jaume (Esp)

 

 

CAJA RURAL-SEGUROS RGA

 

ABERASTURI IZAGA Jon (Esp)

GONZALEZ ARRIBAS David (Esp)

LASTRA MARTINEZ Jonathan (Esp)

MOLINA CANET Antonio (Esp)

MORA VEDRI Sebastian (Esp)

MOREIRA Mauricio (Uru)

SERRANO Gonzalo (Esp)

 

CCC TEAM

 

ANTUNES Manuel Amaro (Por)

DE MARCHI Alessandro (Ita)

SCHÄR Michael (Sui)

VAN AVERMAET Greg (Bel)

VAN HOECKE Gijs (Bel)

VAN KEIRSBULCK Guillaume (Bel)

WISNIOWSKI Lukasz (Pol)

 

COFIDIS, SOLUTIONS CRÉDITS

 

BOUHANNI Nacer (Fra)

CLAEYS Dimitri (Bel)

FORTIN Filippo


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 0768294.jpg (81.1 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 08.02.2019, 13:38 | Повідомлення # 692
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Едвальда Боассон Хаген - переможець 1 етапу Вуельти Валенсії-2019



Едвальда Боассон Хаген почав сезон 2019 року зі перемоги на 1-му етапі Вуельти Валенсії. 31-річний норвезький гонщик подолав дистанцію 10,2 км індивідуальної гонки на час за 12 хвилин 55 секунд з середньою швидкістю 47,8 км / год. Йому довелося чекати на місці переможця близько 90 хвилин перш, ніж він зміг почати святкувати перемогу.

 

  За підсумками гонки Едвальда Боассон Хаген випередив на 5 секунд свого найближчого суперника, іспанського Йона Ісагірре, який дебютував у формі гонщика казахстанської команди Astana. Трійку кращих на етапі замкнув 33-річний німецький гонщик команди Jumbo - Visma Тоні Мартін, який програв Едвальда Боассон Хаген 7 секунд.

Едвальда Боассон Хаген: «Чудово знову взяти перемогу, та ще так рано в сезоні. Я був задоволений своїм виступом і відчуттями від їзди на обробному велосипеді BMC. Спочатку думав, що фінішують десь поруч з «хорошим» часом, але потім почав нервувати, коли побачив, що продовжую лідирувати, і залишилося всього лише 10 гонщиків. Я щасливий, що виграв. Не чекав цієї перемоги. Стартуючи на гонці, не знав, в якій формі перебуваю, але я плідно тренувався цієї зими, сподівався на гарний виступ.

 

  Я стежив, як їдуть Алехандро Вальверде і Герант Томас, але коли побачив їх час, то зрозумів, що з моїм результатом все в порядку. Ми поїдемо гонку день за днем. Попереду горбисті етапи, збираюся боротися ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 0268097.jpg (99.7 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 08.02.2019, 13:47 | Повідомлення # 693
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Герант Томас: «У цьому році головна мета - Тур де Франс-2019»
 

 

  Переможець Тур де Франс-2018 Герант Томас почав сезон, стартувавши на Вуельті Валенсії-2019. Він зайняв 13-е місце в розділці на 1-му етапі, пояснивши після фінішу, що йому не вистачило сил в фінальному підйомі.

Герант Томас: «Проїхав, як очікувалося. Приємно повернутися в гонки. Я в порядку, мені просто не вистачило сил в кінці. Намагався тримати стабільну швидкість. але як тільки почав проходити підйом, зрозумів, що не зможу продовжувати з тією ж швидкістю до вершини. Я задоволений результатом, враховуючи, яку роботу виконав (на тренуваннях), і те, що перебуваю ще не в кращій формі. Міг би проїхати краще, зберегти сили для підйому. Але і це гарний початок, продовжу в тому ж дусі в найближчі кілька днів ».

 

  Нещодавно глава команди Sky Дейв Брейлсфорд говорив, що питання про участь Геранта Томаса в Джиро д'Італія-2019 ще відкритий, а Кріс Фрум підкреслив, що маршрут Джиро ідеально підходить Томасу. Але 32-річний британський гонщик команди Sky в інтерв'ю BBC Sport стверджує, що Тур де Франс-2019 є головною метою його сезону.

 

  Герант Томас: «У мене незавершена справа з Джиро д'Італія, та я про це подумаю. Можливо, поїду італійський Гран-тур в наступному році, але в цьому сезоні головне - Тур де Франс ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 8523193.jpg (94.0 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 08.02.2019, 13:50 | Повідомлення # 694
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Маттео Трентін - переможець 2 етапу Вуельти Валенсії-2019



Чемпіон Європи Маттео Трентін здобув першу перемогу в сезоні 2019 року, вигравши 2-й етап Вуельти Валенсії-2019. На етапі, що завершився спільним спринтом, 29-річний італійський гонщик команди Mitchelton-SCOTT вийшов на першій позиції з фінальної кругової розв'язки і випередив на фініші в Аліканте французького гонщика команди Cofidis Насері Буаньї і британського гонщика команди Sky Бена Свіфта. Едвальда Боассон Хаген (Dimension Data) зберіг на плечах майку лідера.

Маттео Трентін: «Команда сьогодні працювала приголомшливо. Разом з командою Astana ми склали план під час гонки - хотіли зробити гонку якомога складніше для чистих спринтерів, таких, як Крістофф, Груневег та інших. План відмінно спрацював. У фіналі я сидів на колесі Луки Мезгеца. Коли побачив, що хтось, не знаю хто, почав спринт задовго до фінішу, я стрибнув на колесо Буаньї, після чого спуртовать на максимально можливій швидкості. І все вийшло.

 

  У минулому році мій сезон почався погано, з падінь і травм. Тому мені хотілося в цьому році почати його якнайкраще, з перемоги або гарного виступу, щоб підійти до класиків в спокійному стані. Тепер все у порядку.

 

  Відчуваю себе відмінно. Я дуже багато працював всю зиму. Але показники потужності на тренуваннях і в гонці - абсолютно різні речі. Сьогодні мені не довелося мучитися, я переходив з одного колеса на інше, в фіналі вистрілив в найвірніший момент, був на самій вигідній позиції. Я дуже щасливий. Звичайно, те, що команда на першому ж груповому етапі так старалася заради мене, мотивувало мене ще більше.

 

  Ми знали, що для перемоги на етапі виходити з останньої розв'язки потрібно максимум на другій позиції. Коли кругова розв'язка так близько до фінішу, якщо опинишся на четвертій позиції, хлопці попереду тебе почнуть спринт, а ти будеш все ще проходити поворот ».

 

  Бен Свіфт: «Хлопці були неймовірні. Мені дуже не вистачало цієї справжньої командної згуртованості. Коли почали фінальний розвіз, трохи запізнилися. Нас обійшли, тому що їхали на 3 - 4 км / год швидше, залишалося лише спробувати наздогнати. А ця фінальна розв'язка була трохи небезпечною. Кріс Лоулесс другий рік в професіоналах, він вже набув досвіду в розвезення і в цій команді в найближчу пару років стане спринтером.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1446152.jpg (77.6 Kb)
 
GADДата: Субота, 09.02.2019, 21:34 | Повідомлення # 695
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Грег Ван Авермат - переможець 3 етапу Вуельти Валенсії-2019



Крутий підйом до фінішу 3-го етапу Вуельти Валенсії-2019 дав Грегу Ван Авермату шанс проявити свою форму і взяти першу в сезоні перемогу. Команда CCC на фінальних кілометрах вийшла вперед. Алессандро Де Марки і Лукаш Вісьнёвскі очолювали прорідити групу і закривали атаки. Гійом Ван Кейрсбулк вивіз Ван Авермата до підніжжя фінального підйому, що дозволило 33-річному бельгійському гонщику утримати свою позицію в голові групи, коли дорога пішла вгору. Луїс-Леон Санчес (Astana) атакував і першим пройшов фінальний поворот, але Грег Ван Авермат обійшов іспанського гонщика, спуртовать за 150 м до фінішу і обійшов в результаті чемпіона Європи Маттео Трентіно (Mitchelton-Scott) і Луїса-Леона Санчеса.

За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1496345.jpg (68.5 Kb)
 
GADДата: Неділя, 10.02.2019, 14:49 | Повідомлення # 696
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Адам Йейтс - переможець 4 етапи Вуельти Валенсії-2019



26-річний британський гонщик команди Mitchelton-SCOTT Адам Йейтс здобув першу в сезоні перемогу, вигравши королівський, 4-й етап Вуельти Валенсії-2019. На фінальному 3,5 км підйомі із середнім градієнтом 9,7% Йейтс атакував за 1,5 км до фінішу, а потім прискорився ще раз за фінальних 500 метрах, випередивши на фініші чемпіона світу Алехандро Вальверде (Movistar), який сказав на обидві його атаки . Гонщики команди Astana Пельо Більбао і Йон Ісагірре фінішували 3-м і 4-м відповідно. Йон Ісагірре перехопив майку лідера у Едвальда Боассон Хагена (Dimension Data).

Адам Йейтс: «Ми не хотіли, щоб відрив доїхав. Команда Dimension Data багато працювала, контролюючи відрив. Лише у фіналі нам довелося виставити в голову групи кілька хлопців, щоб закрити просвіт. Цей підйом підступний, я проходив його перед Вуельта Іспанії, так що знаю, наскільки небезпечним він може бути. Я знав, який він крутий. Мені треба було розкласти сили, що я і зробив.

Старт сезону вийшов відмінним. Хлопці команди працювали добре. Ми мотивовані, настрій відмінний. Я дуже давно не піднімав руки, святкуючи перемогу, приємно зробити це знову. Завтра ще один етап для Маттео Трентіно або Луки Мезгеца. Сподіваюся, ми продовжимо перемагати ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 9347873.jpg (77.8 Kb)
 
GADДата: Неділя, 10.02.2019, 15:30 | Повідомлення # 697
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Перший об'єднаний чемпіонат світу з велоспорту пройде в 2023 році



Захід відбудеться в Глазго

Перший в історії об'єднаний чемпіонат світу з велоспорту відбудеться в серпні 2023 року Глазго (Шотландія), повідомляє прес-служба Міжнародного союзу велосипедистів (UCI).

Новий формат турніру об'єднає в собі 13 чемпіонатів світу в один.

Таке змагання буде проводиться раз на чотири роки в передолімпійський рік.

В даний час UCI проводить щорічні чемпіонати світу в кожній з дисциплін в різних містах світу. Це різні світові першості з велотреку і велошосе, велокрос, маунтінбайк і BMX, а також змагання «Гран Фондо», чемпіонат світу з велоспорту в приміщеннях і змагання паралімпійців на шосе і на треку. Тепер все це буде зібрано в одному місці і в один час.

Глазго отримав право проведення першого об'єднаного чемпіонату світу завдяки відмінно розвиненій інфраструктурі для проведення змагань з різних видів велоспорту.


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 6218564.jpg (58.0 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 11.02.2019, 08:48 | Повідомлення # 698
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вуельта Валенсії-2019. Йон Ісагірре виграє загальний залік



Команда «Астана» успішно завершила свою першу в 2019 році європейську гонку, записавши на свій рахунок дебютну перемогу в новому сезоні. На іспанській багатоденці «Вуельта Валенсії», що завершилася сьогодні, «Астана» делегувала відразу двох гонщиків на фінальний подіум: Йон Ісагірре став підсумковим переможцем гонки, а Пельо Більбао посів третє призове місце.

Крім цього, казахстанська команда здобула перемогу в загальнокомандній класифікації іспанської багатоденки.

- Я дуже радий своїй перемозі, але, я повинен сказати, що це командний успіх, не тільки мій. Ми проїхали цю гонку дуже здорово, як єдина команда, і в кожен момент гонки я відчував підтримку своїх товаришів по команді. Ми змогли взяти від цієї гонки практично максимум: моя перемога в загальному заліку, третє місце Пельо Більбао і загальнокомандний успіх «Астани». Фантастика! Я почав цей сезон з метою виграти хоча б одну гонку, і вже в Валенсії у мене це вийшло. Крім того, я відчуваю особливі почуття того, що переміг в майці «Астани», я пишаюся цим, - сказав Йон Ісагірре.

- Я думаю, що найкращий початок сезону важко собі уявити. Я задоволений власним результатом і, звичайно, я радий за Йона Ісагірре, який здобув перемогу. Мій результат в цій гонці доводить, що я дуже добре попрацював протягом міжсезоння. Разом з командою ми провели два дуже продуктивних тренувальні збори в грудні і січні, де був виконаний величезний обсяг роботи разом з нашими тренерами і велоінженерамі. Зараз, на «Вуельті Валенсії» вся виконана робота дає свої перші плоди. Після такого потужного старту я сподіваюся продовжити рухатися вперед і на наступних гонках, - сказав Пельо Більбао.

- Це заслужена перемога для нашої команди. Ми провели дуже хорошу тиждень тут, в регіоні Валенсія, і вся команда продемонструвала дуже високий рівень. На цій гонці було дуже багато сильних і зіркових суперників, і цей факт робить наш успіх ще вагомішим і престижніше. Сьогоднішній етап вийшов трохи нервовим через вітер, високій швидкості і завалу в фіналі, але ми змогли провести його без проблем. Я дуже радий нашому результату в цій гонці і хочу привітати всю команду з успіхом! - сказав Дмитро Седун, спортивний директор команди «Астана».

Заключний, 5-й етап «Вуельти Валенсії» протяжністю всього 88 км, незважаючи на завал на заключному кілометрі, очікувано завершився спринтом на вулицях Валенсії. Голландський гонщик Ділан Груневег став переможцем етапу, випередивши норвежця Олександра Крістоффом і італійця Маттео Трентіно. Гонщик «Астани» Магнус Корт фінішував 15-м.

Підсумковий подіум «Вуельти Валенсії» виглядає наступним чином: 1-е місце - Йон Ісагірре, 2-е місце - Алехандро Вальверде (+0.07), 3-е місце - Пельо Більбао (+0.07).


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 3524750.jpg (92.6 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 11.02.2019, 08:54 | Повідомлення # 699
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Алехандро Вальверде: «Я задоволений другим місцем в генеральній класифікації Вуельти Валенсії-2019»
 

 

   Алехандро Вальверде тричі перемагав на Вуельті Валенсії, але виграти цю гонку в 2019 році в майці чинного чемпіона світу йому не вдалося. Однак 38-річний іспанський гонщик команди Movistar фінішував другим на королівському етапі з фінішем на Алькосебре і завершив Вуельту Валенсії-2019 на другому ступені подіуму. У загальному заліку Алехандро Вальверде поступився 7 секунд своєму близькому другові, гонщику команди Astana Йону Ісагірре. Наступною гонкою чинного чемпіона світу буде Вуельта Мурсії, де він здобував перемогу п'ять разів в кар'єрі.

За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5340958.jpg (86.8 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 12.02.2019, 09:21 | Повідомлення # 700
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Кріс Фрум: «Моє завдання на Тур Колумбії-2019 - вижити, проїхавши гонку до кінця»




Кріс Фрум починає сезон на Туре Колумбії - 2019
 

 

  Чотириразовий переможець Тур де Франс Кріс Фрум почне сезон 2019 року з старту на Туре Колумбії - 2019, який пройде з 12 по 17 лютого. Після презентації команд, яка проходила на стадіоні в центрі Медельіна, другого за значимістю міста Колумбії, 33-річний британський гонщик команди Sky розповів про завдання, які ставить команда і він сам на майбутню гонку.

Кріс Фрум: «Я вражений теплим таким щирим, теплим прийомом, який отримав в Колумбії, особливо з огляду на той факт, що щороку в гонках я є суперником Наїр Кінтани і інших чемпіонів Колумбії.

 

  Я міг очікувати, що деякі побачать в мені ворога, але жодного разу не відчув такого ставлення. Хочу сказати величезне спасибі всім, хто привітав мене, а також подякувати Федерації велоспорту Колумбії за запрошення.

 

  Приїзд в Колумбію в цю пору року приніс мені два плюса. По-перше, я багато чув про Колумбії від моїх товаришів по команді протягом багатьох років. Так що подумав, що настав час приїхати сюди на тренувальний збір.

 

  Я провів тут вже два тижні, думаю, це фантастичне місце для тренування в плані висоти, доріг, чудовою їжі і дуже доброзичливих людей. Мені тут дуже сподобалося, збираюся повернутися в Колумбію в майбутньому.

 

  Я приїхав підняти свій рівень перед сезоном. Але також ми тут для того, щоб захистити титул переможця гонки минулого року. Будемо працювати так наполегливо, як тільки зможемо, всією командою постараємося утримати титул.

 

 Моя особиста мета - вижити. Виступати в гонці, яка весь тиждень проходить на висоті більше 2 тисяч метрів над рівнем моря, мені ніколи не доводилося. Сподіваюся, доїду гонку до кінця ».
Прикріплення: 2930069.jpg (37.4 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 12.02.2019, 09:28 | Повідомлення # 701
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тур Колумбії-2019. маршрут



Тур Колумбії 2.1, як в цьому році назвали другий випуск шестиденної велогонки категорії 2.1 організатори, збирає зірок велоспорту. Велогонка по дорогах колумбійського регіону Антіокія (Antioquia) пройде з 12 по 17 лютого.

  У Туре Колумбії-2019 візьмуть участь 6 команд Світового туру: Sky, Astana, Deceuninck - Quick Step, EF Education First Pro, Movistar, UAE Team Emirates.

 

 

  За шість етапів учасники подолають 826,7 км. Тур Колумбії-2019 почнеться з командної гонки на час, а завершиться королівським гірським етапом з фінішем в підйом.

 

1-й етап, командна гонка на час протяжністю 14 км плоска по рельєфу, пройде на висоті близько 1500 м над рівнем моря.

 

2-й етап, також щодо плоский по рельєфу, стартує в рідному місті Фернандо ГАВІР - Ла-Сеха, на висоті близько 2100 м над рівнем моря.

 

3-й етап стартує на висоті близько 2000 м над рівнем моря. В середині дистанції гонщиків чекає підйом 3-й категорії, вершина якого знаходиться на висоті 2348 м.

 

4-й етап рівнинний з єдиним підйомом 4-ї категорії на середині дистанції.

 

5-й етап - среднегорний, стартує на висоті 2500 м, дорога піде вгору, після чого гонщиків чекає крутий спуск і підйом до вершини 3-й категорії. У фіналі гонщики подолають підйом 2-ї категорії 7,5 км із середньою градієнтом 5,2% і вершиною на висоті 2250 м.

 

6-й етап - королівський гірський, де визначиться переможець Туру Колумбії-2019. Етап завершиться фінішем в підйом 1-ї категорії Альто де лас Пальмас (Alto de las Palmas) - 15,6 км із середньою градієнтом 6,7% на висоту 2519 м над рівнем моря.

Еган Берналь (Sky) - переможець Туру Колумбії минулого року, буде захищати свій титул. Наїр Кінтана (Movistar) і Рігоберто Уран (EF Education First) - призери минулого року, також вийдуть на старт Тура Колумбії-2019. Мігель Анхель Лопес (Astana), Річард Карапас і недавній переможець Вуельти провінції Сан-Хуан-2019 Віннер Анакона, а також Марк Солер (Movistar), Даніель Мартінес (EF Education First), Боб Юнгельс і Жуліано Алафіліпп (Deceuninck - Quick Step), Серхіо Енао (UAE Team Emirates), Іван Соса (Sky), Оскар Севілья (Medellin) та інші можуть скласти їм конкуренцію в боротьбі за генеральну класифікацію.

 Стартовий склад:
 

 

TEAM SKY

 

1 FROOME Christopher (GBr)

2 BERNAL GOMEZ Egan Arley (Col)

3 SOSA CUERVO Ivan Ramiro (Col)

4 HENAO GOMEZ Sebastian (Col)

5 CASTROVIEJO NICOLAS Jonathan (Esp)

6 NARVAEZ PRADO Jhonnatan (Ecu)

 

MOVISTAR TEAM

 

11 QUINTANA ROJAS Nairo Alexander (Col)

12 ARCAS PEÑA Jorge (Esp)

13 ANACONA Winner Anrew (Col)

14 CARAPAZ Richard (Ecu)

15 SOLER GIMENEZ Marc (Esp)

16 SEPULVEDA Eduardo (Arg)

 

UAE - TEAM EMIRATES

 

21 GAVIRIA RENDON Fernando (Col)

22 HENAO MONTOYA Sergio (Col)

23 MOLANO BENAVIDES Juan Sebastián (Col)

24 MUNOZ LANCEROS Christian Camilo (Col)

25 BOHLI Tom (Sui)

26 TROIA Oliviero (Ita)

 

EF EDUCATION FIRST

 

31 URAN URAN Rigoberto (Col)

32 MARTINEZ POVEDA Daniel Felipe (Col)

33 CRADDOCK Lawson (USA)

34 BROWN Nathan (USA)

35 PHINNEY Taylor (USA)

36 HOWES Alex (USA)

 

ASTANA PRO TEAM

 

41 LÓPEZ MORENO Miguel Ángel (Col)

42 CONTRERAS PINZON Rodrigo (Col)

43 BOHORQUEZ SANCHEZ Hernando (Col)

44 HIRT Jan (Cze)

45 STALNOV Nikita (Kaz)

46 VILLELLA Davide (Ita)

 

DECEUNINCK - QUICK-STEP

 

51 HODEG CHAGUI Álvaro José (Col)

52 JUNGELS Bob (Lux)

53 ALAPHILIPPE Julian (Fra)

54 VAKOC Petr (Cze)

55 RICHEZE Ariel Maximiliano (Arg)

56 KEISSE Iljo (Bel)

 

MANZANA POSTOBON TEAM

 

61 JARAMILLO DIEZ Daniel Alexander (Col)

62 GARCIA SOSA Jhojan Orlando (Col)

63 PAREDES ZAPATA Wilmar Andrés (Col)

64 OSORIO ARBOLEDA Juan Felipe (Col)

65 REYES ORTEGA Aldemar (Col)

66 OCHOA CAMARGO Diego Antonio (Col)

 

ISRAEL CYCLING ACADEMY

 

71 AVILA VANEGAS Edwin Alciviades (Col)

72 BADILATTI Matteo (Sui)

73 CARISEY Clément (Fra)

74 GOLDSTEIN Roy (Isr)

75 RÄIM Mihkel (Est)

76 TUREK Daniel (Cze)

 

NERI SOTTOLI - SELLE ITALIA - KTM

 

81 QUINTANA ROJAS Dayer Uberney (Col)

82 BERTAZZO Liam (Ita)

83 FORTUNATO Lorenzo (Ita)

84 PACIONI Luca (Ita)

85 SCHÖNBERGER Sebastian (Aut)

86 VAN EMPEL Etienne (Ned)

 

BARDIANI CSF

 

91 BARBIN Enrico (Ita)

92 BRESCIANI Michael (Ita)

93 GUARDINI Andrea (Ita)

94 MAESTRI Mirco (Ita)

95 MARONESE Marco (Ita)

96 SIMION Paolo (Ita)

 

HAGENS BERMAN-AXEON

101 ALMEIDA João (Por)

102 ANDERSON Edward (USA)

103 BROWN Jonny (USA)

104 DAVIS Cole (USA)

105 QUINN Sean (USA)

106 VACEK Karel (Cze)



ANDRONI GIOCATTOLI - SIDERMEC



111 MUÑOZ GIRALDO Daniel (Col)

112 FLOREZ LOPEZ Miguel Eduardo (Col)

113 CARDONA TABARES Julián (Col)

114 PELUCCHI Matteo (Ita)

115 BENFATTO Marco (Ita)

116 RIVERA SERRANO Kevin (CRc)



NIPPO VINI FANTINI - FAIZANE'



121 ACOSTA OSPINA Ruben Dario (Col)

122 ITO Masakazu (Jpn)

123 CIMA Imerio (Ita)

124 NAKANE Hideto (Jpn)

125 OSORIO CARVAJAL Alejandro (Col)

126 SANTAROMITA Ivan (Ita)



IAM - EXCELSIOR



131 PELLAUD Simon (Sui)

132 PAGE Dylan (Sui)

133 RAPPO Anthony (Sui)

134 DEBONS Antoine (Sui)

135 SCHNEITER Joab (Sui)

136 ZOCCARATO Samuele (Ita)



COLDEPORTES ZENU



141 CANO ARDILA Alex Norberto (Col)

142 RUBIANO CHAVEZ Miguel Angel (Col)

143 CAMACHO BERNAL Julio Alexis (Col)

144 CHAVEZ TORRES German Enrique (Col)

145 RAMIREZ CHACON Brayan Stiven (Col)

146 ALBA BOLIVAR Juan Diego (Col)



EPM



151 ACEVEDO COLLE Janier Alexis (Col)

152 GIL Alexánder (Col)

153 MONTAÑA Freddy (Col)

154 CARVAJAL JARAMILLO Edwin (Col)

155 CASTAÑEDA ORTEGA Jaime Alberto (Col)

156 CANO SALAS Jairo Alonso (Col)



COLDEPORTES BICICLETAS STRONGMAN



161 CALA CALA Aristobulo (Col)

162 QUIROZ AYALA Oscar Adalberto (Col)

163 HERNANDEZ GOMEZ Brayan (Col)

164 CAÑAVERAL VARGAS Jonathan (Col)

165 MUÑOZ PEREZ William David (Col)

166 ESTRADA CELIS Eduardo (Col)



MEDELLIN



171 SEVILLA RIBERA Oscar (Esp)

172 ROLDAN ORTIZ Weimar Alfonso (Col)

173 VARGAS ALZATE Walter Alejandro (Col)

174 DUARTE AREVALO Fabio Andres (Col)

175 BELTRAN SUAREZ Eduard Alexander (Col)

176 TEJADA CANACUE Harold (Col)



GW SHIMANO



181 SUAREZ SUAREZ Juan Pablo (Col)

182 SERPA PEREZ Jose Rodolfo (Col)

183 CASTRO LAVERDE Jose Nicolas (Col)

184 LAVERDE JIMENEZ Luis Felipe (Col)

185 PARRA BUSTAMENTE Heiner Rodrigo (Col)

186 ALZATE ESCOBAR Carlos Eduardo (Col)



BETPLAY CYCLING TEAM



191 WILCHES RODRIGUEZ Norberto (Col)

192 RUIZ ROJAS Diego Fernando (Col)

193 SASTOQUE PULIDO Didier Alexander (Col)

194 GARCIA ALVAREZ Nicolás David (Col)

195 PALMAR SIERRA Elkin Sebastian (Col)

196 TORRES CALDERON Cristian Camilo (Col)



DEPRISA TEAM



201 CARO MONROY Sebastián Orlando (Col)

202 PÉREZ MUÑOZ Wilmar Jahir (Col)

203 ARIZA JARAMILLO Heimarhanz (Col)

204 CUESTA ZAMORA Steven Manuel (Col)

205 RABÓN VELA Albeiro (Col)

206 RAMOS TICONA Basilio (Bol)



TEAM ILLUMINATE



211 TORRES AGUDELO Rodolfo Andres (Col)

212 BARON CASTILLO Felix Alejandro (Col)

213 CASTIBLANCO CUBIDES Jorge Camilo (Col)

214 KALF Steven (Est)

215 LAAS Martin (Est)

216 PIPER Cameron (USA)



EFAPEL



221 PAULINHO Sergio Miguel Moreira (Por)

222 BRANDÃO Jóni Silva (Por)

223 MAGALHÃES SILVA Rafael Jorge (Por)

224 SILVA Bruno Duarte Ferreira (Por)

225 JURADO RODRIGUEZ Marcos (Esp)

226 FERRARI Fabricio (Uru)



AEVOLO



231 HOEHN Alex (USA)

232 VILLALOBOS HERNANDEZ Luis (Mex)

233 ISLAS LOPEZ Fernando (Mex)

234 ROJAS CAMPOS Gabriel (CRc)

235 BICKMORE Cade (USA)

236 SHEEHAN Riley (USA)



EQUIPO CONTINENTAL ORGULLO PAISA



241 CHAPARRO LOPEZ Didier Alonso (Col)

242 SÁNCHEZ VERGARA Brayan Stiven (Col)

243 HERNANDEZ JARAMILLO Jose Tito (Col)

244 MONTIEL CUELLAR Rafael Anibal (Col)

245 OSORIO CALLE Danny Alberto (Col)

246 MUÑOZ LOPEZ Edison (Col)



Colombia



251 RUBIO REYES Einer Augusto (Col)

252 ARANGO Juan Sebastian (Col)

253 ANGARITA Marvin (Col)

254 MONTOYA MONTOYA Javier Ignacio (Col)

255 DUARTE SANDOVAL Alvaro (Col)

256 CASTAÑO MUÑOZ Sebastian Alexander (Col)



Italy



261 LAMON Francesco (Ita)

262 SCARTEZZINI Michele (Ita)

263 PLEBANI Davide (Ita)

264 VIVIANI Attilio (Ita)

265 PUCCIONI Dario (Ita)

266 BALDACCINI Davide (Ita)



Ecuador



271 GUAMA DE LA CRUZ Byron (Ecu)

272 CEPEDA HERNANDEZ Jefferson Alveiro (Ecu)

273 PITA BOLANOS Cristian David (Ecu)

274 MONTENEGRO Jorge (Ecu)

275 VILLARREAL David (Ecu)

276 QUISHPE QUISHPE Carlos Eduardo (Ecu)


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 3069975.jpg (70.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 13.02.2019, 18:54 | Повідомлення # 702
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фабіо Якобсен продовжив контракт з командою Deceuninck - Quick-Step до кінця 2021 року
 

 

  22-річний нідерландський гонщик Фабіо Якобсен (Fabio Jakobsen) продовжив контракт з командою Deceuninck - Quick-Step на два роки (до кінця 2021 року). Якобсен прийшов в команду Патріка Лефевра в минулому році і приніс Quick Step 7 перемог - виграв дві класики Danilith Nokere Koerse і Scheldeprijs, а також етапи Тура фіордів. Бінк-Банк Тура, Okolo Slovenska і Тура Гуансі.

 

  Першою гонкою Фабіо Якобсена в цьому році буде Вольта Альгарве (20 - 24 лютого), після чого він візьме участь в класиці Кюрне-Брюссель-Кюрне і в гонці Світового туру Париж-Ніцца.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 2910526.jpg (63.3 Kb)
 
GADДата: Середа, 13.02.2019, 18:58 | Повідомлення # 703
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Даніель Мартінес: «Велоспорт для мене - все»



Даніель Мартінес - лідер команди EF Education First на Туре Колумбії-2019
 

 

  22-річний Даніель Мартінес (Daniel Felipe Martínez), який нещодавно став чемпіоном Колумбії в обробленні, стартував на домашній гонці Вуельта Колумбії-2019 в якості лідера команди EF Education First.

 

  У минулому році Дані Мартінес зайняв на Туре Колумбії п'яте місце, а його товариш по команді і капітан EF Education First Рігоберто Уран був призером. Але в цьому році Рігоберто Уран, який знаходиться в недостатньо хорошій формі через травму ноги, змінився ролями з Дані Мартінесом на Туре Колумбії, і буде допомагати своєму молодшому співвітчизнику в боротьбі за перемогу в генеральній класифікації.

 

  Перший крок на шляху до мети вже зроблено - на 1-му етапі, командній гонці на час, гонщики EF Education First посіли перше місце, на 8 секунд випередивши найближчих суперників, гонщиків команди Deceuninck - Quick Step.

 

Першу майку лідера надів Рігоберто Уран, який для Дані Мартінеса є прикладом.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5923809.jpg (45.0 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 15.02.2019, 15:03 | Повідомлення # 704
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Філіп Жільбер: «Навіть в моєму віці продовжую пізнавати нове в велоспорті»



Філіп Жільбер починає сезон з Тура Провансу-2019
 

 

  36-річний бельгійський гонщик команди Deceuninck - Quick-Step Філіп Жільбер почне сезон 2019 року з старту на Туре Провансу, який пройде з 14 по 17 лютого. Філіпу Жільбер, вигравав Тур Фландрії, Льєж-Бастонь-Льєж і Ломбардію, не вистачає перемог на Мілан-Сан-Ремо і Париж-Рубе, щоб приєднатися до трьох співвітчизникам - Ріку Ван Лою, Едді Меркс, Роджеру Де Фламінко, що зуміли взяти перемоги на всіх п'яти класиків, що входять до списку монументів велоспорту.

 

  Жільбер визнається, що, незважаючи на складність завдання, він все ще не відмовився від цієї мети. У минулому році, стартуючи на Париж-Рубе всього другий раз в кар'єрі, бельгійський велогонщик фінішував 15-м. На Мілан-Сан-Ремо він двічі був призером. Але незалежно від того, підкоряться йому залишилися два Монумента або ця мета так і не буде досягнуто, Філіп Жільбер щасливий, що його професія є його пристрастю.

Філіп Жільбер: «Мені пощастило жити своєю пристрастю і ще отримувати за це гроші. Багато людей проводять півстоліття, займаючись роботою, яку зовсім не люблять, і не завжди отримують за це багато грошей. Так що якщо хтось в моєму становищі буде говорити, як йому складно, нехай подивиться на роботу з цієї точки зору. Не думаю, що у нас є право так говорити.

 

  Моя мрія - перемагати на великих перегонах, знову виграти ті, де перемагав раніше, і, якщо можливо, виграти ті, на яких ще не святкував перемоги.

 

  Знаю, що перемогти на п'яти монумент складно. Є всього один шанс з безлічі, що це вийде. Але ця мета все ще мотивує мене.

 

  Наша команда робить ставку на кількох лідерів, і це працює. Доказом служить те, що інші команди починають копіювати нашу тактику. Наприклад, LottoNl-Jumbo і Lotto Soudal кілька разів так робили. І, дійсно, коли застосовуєш таку тактику, то ризикуєш потрапити в пастку. Але це гра. У 2017 для мене все склалося добре, в 2018 не так добре.

 

Мілан-Сан-Ремо - моя мета, але у нас на цю гонку два дуже сильних кандидата. І мені буде непросто.

 

  Навіть в моєму віці я продовжую пізнавати нове. У минулому році на Париж-Рубе я навчився тому, що треба завжди брати бачки, навіть якщо тобі вони не потрібні, тому що вони вискакують з флягодержателя на бруківці, після чого ти не можеш пити стільки, скільки необхідно ».

 

  Контракт Філіпа Жильбера з командою Патріка Лефевра закінчується в кінці 2019 року. В інтерв'ю Cyclingnews бельгійський гонщик сказав, що хотів би продовжити виступати в команді Deceuninck - Quick-Step, але відкритий для інших пропозицій і не збирається завершувати кар'єру.

 

  Філіп Жільбер: «Вирішувати Патріку (Лефевру). Перш за все треба подивитися, які результати покажу в наступні місяці. Патрік буде вирішувати. Але було б добре прийти з ним до угоди.

  Вже є команди, які запитують, просять поговорити з ними. Я ні перед ким не закриваю двері. Подивимося. Світ велоспорту дуже замкнутий, ніколи не треба закривати двері ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 2224439.jpg (100.0 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 15.02.2019, 15:07 | Повідомлення # 705
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фернардо Гавірія зійшов з Тура Колумбії-2019 через респіраторної інфекції
 

 

Фернандо Гавірія був змушений зійти з Тура Колумбії-2019 після двох етапів. 24-річний колумбійський гонщик команди UAE Team Emirates стартував на домашній гонці з респіраторною інфекцією, і його стан погіршився після двох днів гонки.

 

  Він не втримався з товаришами по команді під час командної гонки на час на 1-му етапі, а на другому етапі, який стартував в його рідному місті, не зміг поборотися за перемогу в спринті, фінішувавши лише через 1 хвилину 16 секунд після основної групи.

Андреа Аппіані, прес-секретар команди UAE Team Emirates: «Вчора під час етапу він погано себе почував через респіраторної інфекції. Ніч пройшла не так, як ми сподівалися. Лікарі, технічний персонал і гонщик вирішили, що йому не слід стартувати на 3-му етапі.

 

  Звичайно, дуже шкода, що так вийшло, тому що це домашня гонка Фернандо. Але він не був на тому рівні, на який сподівався. Продовжувати гонку в такому стані не можна було, краще відпочити і відновитися. Ця гонка була важливою для Фернандо, але іноді все складається не так, як очікуєш ».

 

 

  Фернандо Гавірія: «Мені шкода залишати гонку і відправлятися додому. Але я повинен думати про свій стан, відновитися. Зараз я не здатний виступати на своєму кращому рівні. Думаю, краще зупинитися самому. Спасибі всім, всім уболівальникам, які завжди підтримують мене ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 4748650.jpg (48.9 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Пошук:

Вверх