П`ятниця, 29.03.2024, 17:04
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Новини велоспорту
GADДата: Середа, 16.01.2019, 17:46 | Повідомлення # 661
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
1-й і 2-й етапи Тура Даун Андер-2019 скорочено через несприятливу погоду
 

 

  Організатори Тура Даун Андер-2019 були змушені скоротити два перші етапи шестиденної гонки. 1-й етап буде скорочений на 3,4 км (коло, який повинні були зробити учасники після першого перетину фінішної межі) через побоювання з приводу сильного вітру.

 

  Майк Тёртер, директор Тура Даун Андер: «Рішення було прийнято після колективного обговорення, де були враховані думки всіх представників. Екстремальна погода може стати причиною серйозного розриву пелотону, якому буде складно зібратися на фінішному колі ».

 

Таким чином, протяжність 1-го етапу складе 129 км.

2-й етап було вирішено скоротити на 26,9 км з-за очікуваної спеки, температура повітря може перевищити +40 градусів Цельсія. Організатори не міняли час старту етапу, призначеного на 11 ранку за місцевим часом. Протяжність 2 етапу складе 122,1 км. Так як на цьому етапі не передбачалися фінішні круги, організатори прибрали частину відрізка з середини дистанції.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 4226856.jpg (86.2 Kb)
 
GADДата: Середа, 16.01.2019, 17:50 | Повідомлення # 662
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Еліа Вівіані - переможець 1 етапу Тура Даун Андер-2019



Еліа Вівіані, Макс Валшайд, Якуб Маречко про 1-му етапі Туру Даун Андер-2019

   Еліа Вівіані приніс першу в сезоні перемогу команді Deceuninck - Quick-Step, вигравши спринт на 1-му етапі Туру Даун Андер-2019. Крім того, він став першим за 16 років італійським гонщиком, одягнувшись в майку лідера Тура Даун Андер. 29-річного чемпіона Італії розвозили Міхаель Мёркёв і Фабіо Сабатіні. Через два дні після падіння на критеріум Down Under Classic Еліа Вівіані зумів знайти простір під час загального спринту, щоб обійти суперників і з упевненістю взяти 68-ю перемогу в своїй кар'єрі. Він обійшов німецького гонщика команди Sunweb Макса Валшайда, третім фінішував його співвітчизник, гонщик команди CCC Якуб Маречко.

 Еліа Вівіані: «Перша перемога року для команди, перша в цьому сезоні для мене - день вийшов чудовим для всіх нас. Після минулого приголомшливого сезону я відчував невеликий тиск, але тепер заспокоївся і вже з нетерпінням чекаю наступних можливостей на цьому тижні в Австралії.

 

  Ми знали, що буде зустрічний вітер, тому спринт вийшов складним і хаотичним. Ми планували трохи почекати з розвезенням. Всі команди активно боролися, знайти вільне місце було нелегко. Але Міхаель і Саба, як завжди, чудово відпрацювали. Незважаючи на те, що деякі хлопці випереджали мене на кілька метрів, я не панікував і відкрив спринт в правильний момент. Коли побачив простір зліва у бар'єрів, то відчув, що зможу взяти перемогу ».

 

  Макс Валшайд: «На фініші був зустрічний вітер, а я поїхав надто рано, тому на останніх 50 метрах ноги вже майже не працювали. Вівіані був чудовий, ідеально використовував просвіт. Виглядало так, що ніхто більше не зміг би так зробити.

 

  Я дуже пишаюся тим, як злагоджено сьогодні працювала наша команда. Три австралійських гірника відмінно працювали, потім Йоханнес (Фрёлінгер) прийняв естафету і почав мене розвозити з Максом (Кантером) і Сесом (Болом). Вони заслужили велику похвалу, їм 21 і 23 роки, це їх перша гонка Світового туру, а вони провели для мене розвезення світового класу. З нетерпінням чекаю продовження роботи з такими хлопцями ».

 

  Якуб Маречко: «Третє місце дає мені впевненість. Ми хочемо виграти етап. Це нелегко, тому що багато команд намагається триматися попереду заради загального заліку або борючись за етап. Але ми будемо намагатися кожен день ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1884009.jpg (66.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 16.01.2019, 17:59 | Повідомлення # 663
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Трамадол увійшов до списку заборонених до прийому під час змагань препаратів



Трамадол заборонено використовувати під час змагань з 1 березня 2019 року
 
 Заборона на використання трамадолу під час змагань вступає в силу з 1 березня 2019 року. Трамадол - психотропний опіоїдний анальгетик, який володіє сильною аналгетичну активність, дає швидкий і тривалий ефект.

 

  Перевірка Всесвітнього антидопінгового агентства за даними на 2017 рік показала, що 4,4% тестів, узятих під час змагань у велогонщиків, виявили використання трамадолу, 68% всіх проб сечі, що містять сліди трамадолу, взятих у спортсменів 35 олімпійських видах спорту, належать велогонщикам.

 

 Заборона на використання трамадолу ставить за мету захистити здоров'я гонщиків від негативних побічних ефектів цього препарату.

 

  Як повідомляється в прес-релізі UCI, «трамадол може давати два типи побічних ефектів: нудоту і сонливість, втрату концентрації, що підвищує ризик завалів, а також виникнення залежності від препарату».

 

  Беручи до уваги вищевказані ризики і відповідно до рішення Комітету з управління UCI від червня 2018 року, медичний регламент UCI забороняє використання трамадолу під час змагань.

 

  З 1 березня 2019 року будь-який гонщик, який бере участь в зареєстрованому змаганні національного або міжнародного календаря може бути обраний для допінг-тесту на використання трамадолу.

 

  За перше порушення гонщик може бути дискваліфікований з змагання, крім того, йому може бути призначений штраф в 5 000 швейцарських франків, якщо гонщик є членом команди, зареєстрованої в UCI. В інших випадках штраф становитиме 1000 швейцарських франків.

  При другому порушенні гонщику загрожує покарання від зняття з змагання до 5 місяців дискваліфікації. Подальші порушення будуть каратися 9-місячної дискваліфікацією.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 8416292.jpg (20.3 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 18.01.2019, 09:11 | Повідомлення # 664
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Патрік Бевин - переможець 2 етапу Тура Даун Андер-2019



27-річний новозеландський гонщик команди CCC Патрік Бевин (Patrick Bevin) здобув перемогу на 2-му етапі Туру Даун Андер-2019, яка стала його другою перемогою в цьому сезоні після того, як він виграв оброблення на чемпіонаті Нової Зеландії, і першою в кар'єрі на етапі гонки Світового туру. Патрік Бевин обійшов в фінішному спринті Калеба Евана (Lotto Souda) і Петера Сагана (Bora - Hansgrohe), а також став новим лідером загального заліку.

Луїс-Леон Санчес (Astana), який спробував виїхати від спринтерів, атакувавши на фінальних сотнях метрів дистанції, фінішував 8-м.

 

  Фініш етапу був затьмарений завалом, в якому найбільш постраждалим виглядав гонщик команди Katusha-Alpecin Марко Галлер. Він отримав забій трапецієподібної м'язи, також у нього численні садна на лікті, особі, коліні і стегні. На щастя, переломів вдалося уникнути.

 

  Переможець 1 етапу Еліа Вівіані (Deceuninck-QuickStep) втратив майку лідера, фінішувавши 7-м.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 9865470.jpg (35.4 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 18.01.2019, 09:22 | Повідомлення # 665
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Петер Саган - переможець 3 етапи Тура Даун Андер-2019



Петер Саган здобув першу в сезоні перемогу, 3-й етап Туру Даун Андер-2019. Чемпіон Словаччини використовував знання фінішу, на якому здобув перемогу на австралійській гонці і в минулому році.

 

  Разом з Петером Саганом на фінальних підйомах залишалися три товариша по команді BORA - hansgrohe, які допомогли йому за 2 км до фінішу залишитися в прорідити до 40 осіб групі. Джей МакКарті і Лукас Пёстльбергер нейтралізували спроби суперників виїхати з групи. Атака Майкла Вудса (EF Education First Pro) була нейтралізована за 1 км до фінішу, де був розіграний спринт.

 

  Петер Саган обійшов на фініші іспанського гонщика команди Astana Луїса-Леона Санчеса і південноафриканського гонщика команди Mitchelton-Scott Деріла Импи. Новозеландець Патрік Бевин (ССС), що фінішував 5-м, зберіг майку лідера.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 3415208.jpg (94.5 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 18.01.2019, 09:30 | Повідомлення # 666
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фабіо Ару стартує на Джиро д'Італія-2019



Фабіо Ару ставить за мету Джиро д'Італія-2019
 

 

  Фабіо Ару вийде на старт Джиро д'Італія-2019. Рішення про участь в італійському Гран-турі 28-річний італійський гонщик прийняв разом з тренерами, лікарями і технічним персоналом команда UAE Team Emirates після недавно проведених тестів. Фабіо Ару є дворазовим призером Джиро д'Італія, а в минулому році він зійшов з гонки під час 19 етапу.

Фабіо Ару: «Думка про старт на Джиро д'Італія завжди дуже мотивує мене, так як я гірник. Ще більше емоцій додає те, що я італієць. Уявіть моє бажання зібрати урожай результатів на дорогах «Корса Роза», результатів, якими не зміг насолодитися в минулому році. Мені дуже хочеться віддати борг спонсорам, вболівальникам і організаторам, які продовжують вірити в мене в ці останні місяці.

 

  Маршрут Джиро д'Італія-2019 запропонує масу серйозних підйомів і збалансоване кількість кілометрів в обробленні. Ми підготуємося фізично і технічно, щоб якомога краще подолати кожен етап гонки ».

 

  Фабіо Ару почне сезон на Trofeo Mallorca (31 січня - 3 лютого), продовжить його на Вольті Альгарве (20-24 лютого) і Вуельті Каталонії (25-31 березня). Потім він поїде тренуватися на висоту в Колорадо (США), що буде фінальним кроком підготовки до Джиро д'Італія-2019.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 9506971.jpg (59.2 Kb)
 
GADДата: Субота, 19.01.2019, 09:45 | Повідомлення # 667
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Деріл Импи - переможець 4 етапи Тура Даун Андер-2019



34-річний південноафриканський гонщик команди Mitchelton-Scott Деріл Импи, що захищає свій титул переможця Тура Даун Андер минулого року, виграв 4-й етап, що завершився спринтом з невеликої групи, і посунувся на 2-у позицію в загальному заліку.

 

  На 4-му етапі Туру Даун Андер-2019 гонщики долали 3,4-кілометровий підйом Коркскрю (Corkscrew Road) із середнім градієнтом 6,4%, після якого до фінішу вів технічних складний 5,7 км спуск. Майкл Вудс (EF Education First), Джордж Беннетт (Jumbo-Visma), Річі Порт (Trek-Segafredo) і Ваут Пулс (Sky) намагалися уникнути спринту і атакували на підйомі і утримували просвіт за 2,7 км до фінішу. Але лідер загального заліку Патрік Бевин (CCC), а потім і решта група добрали втікачів, і на фініші спринт був розіграний з групи в 20 чоловік.

 

  Деріл Импи випередив Патріка Бевина і Луїса-Леона Санчеса (Astana). Бевин продовжує очолювати генеральну класифікацію, де за підсумками 4 етапи від Деріла Импи його відділяє 7 секунд, а від Луїса-Леона Санчеса 11 секунд.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5657806.jpg (39.1 Kb)
 
GADДата: Субота, 19.01.2019, 09:50 | Повідомлення # 668
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Калеб Юен позбавлений перемоги на 5-му етапі Туру Даун Андер-2019



Калеб Юен втратив 1-е місце на 5-му етапі Туру Даун Андер-2019 через порушує правила спринту

Калеб Юен втратив 1-е місце на 5-му етапі Туру Даун Андер-2019 і свій останній шанс завершити домашню гонку з перемогою на етапі.

Комісар UCI порахував, що австралійський гонщик команди Lotto Soudal порушив пункт 2.12.007 статті 5.1 правил гонки - не дотримання лінійності спринту, що наражає на небезпеку інших гонщиків / порушення правил - і дискваліфікував Калеба Евана, перевівши його з 1-го на останнє місце класифікації етапу , а також покарав штрафом в 30 секунд, грошовим штрафом в 500 швейцарських франків і позбавленням 15 очок в спринтерській класифікації.

Таким чином, 20-річний бельгійський гонщик команди UAE Team Emirates Яспер Філіпс став переможцем 5 етапу Тура Даун Андер-2019.

Команда Lotto Soudal спробувала оскаржити рішення комісара, але це не допомогло змінити вердикт суддів.

Маріо Артс (Mario Aerts), колишній професійний велогонщик, який є спортивним директором команди Lotto Soudal, не згоден з рішенням суддів, стверджуючи, що Калеб Юен просто захищав свою позицію в пелотоні:

«Я пішов разом з журі подивитися відео, зроблене з вертольота, тому що мені сказали, що Філіпс був на колесі Сагана. Але я не згоден. Було видно, що на колесі Сагана сидів Юен. Філіпс підходив ззаду, щоб сісти на колесо Вівіані. Після повороту Саган спробував сісти за Вівіані разом з Юеном, а Філіпс спробував протиснутися між ними. Звичайно, щоб не дати притиснути себе до бар'єрам, Юен використовував голову.

Він мені сказав: «А що ж мені було робити, щоб утриматися? Я не міг зробити це руками ». «Бодання» головою виглядає ефектно, але якщо вони не можуть використовувати руки, то треба використовувати щось ще. Для нескладної ситуації було вибрано важке рішення. Це моя думка. Коли я запитав, чи є шанс опротестувати, мені сказали «ні». Все вже вирішено ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 9427632.jpg (57.5 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 21.01.2019, 19:39 | Повідомлення # 669
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Річі Порт - переможець 6 етапу Тура Даун Андер-2019



Перша перемога Річі Порта в складі команди Trek-Segafredo
 

 

  Річі Порт знову затвердив себе в званні «короля Віллунга-Хілл», в шостий раз здобувши перемогу на знаменитому підйомі австралійської гонки Тур Даун Андер. Ця перемога стала першою для 33-річного австралійського гонщика в складі команди Trek-Segafredo, де він почав виступати з цього сезону. Завдяки цій перемозі Річі Порт завершив Тур Даун Андер-2019 на другому ступені подіуму, програвши в загальному заліку переможцю, Деріл Импи (Mitchelton-Scott) 13 секунд.

 

  Ваут Пулс (Sky) намагався зруйнувати монополію Річі Порта на Віллунга-Хілл, але, незважаючи на підтримку Кенні Еліссонде і Ділана Ван Барле, не зміг випередити австралійського гонщика, фінішувавши другим і зайнявши в підсумку 3-е місце в загальному заліку.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1123789.jpg (49.8 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 21.01.2019, 20:01 | Повідомлення # 670
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Деріл Импи - переможець Туру Даун Андер-2019



Деріл Импи - дворазовий переможець Туру Даун Андер
 

 

 Деріл Импи увійшов в історію як єдиний гонщик, якому вдалося стати переможцем Тура Даун Андер два роки поспіль. 34-річний південноафриканський гонщик команди Mitchelton-Scott захистив свій титул на Туре Даун Андер-2019, в якому крім перемоги в загальному заліку здобув перемогу на етапі.

 

  На вирішальному, 6-му етапі Туру Даун Андер-2019, Импи фінішував 3-м, що дозволило йому взяти 4 бонусних секунди, і став переможцем генеральній класифікації з 13 секундною перевагою над Річі Портом (Trek-Segafredo). Потерпілий під час падіння на 5-му етапі Патрік Бевин (CCC) не зміг втриматися з лідерами і фінішував лише через 5 хвилин 41 секунду після переможця етапу Річі Порта.

  Деріл Импи: «Мені шкода Педді (Патрика Бевина), смакував, що у нас з ним буде цікава боротьба, мені шкода, що через падіння він був не в кращій формі. Він був найстабільнішим гонщиком.

 

  Я відчував тиск, але віра команди в мене давала сили. Хлопці віддавали себе роботі до самого кінця. Мені не вірилося, що Порт і Пулс були так близько, я просто натиснув і поїхав за ними. Навіть не мріяв, що зможу виграти тут другий рік поспіль. Щороку ми приїжджали сюди з великими амбіціями, але боротьба завжди була важкою.

 

  Перемога на етапі дала поштовх, ми повірили, що у нас є шанс на перемогу в гонці. Вся команда чудово проїхала гонку, хлопці допомагали мені весь тиждень.

 

  Вчора ми дуже старалися, борючись за цінні секунди. Перед етапом до Віллунгі ми набрали близько 20 секунд переваги над групою гірників (Портом, Пулс, Вудсом, Беннеттом). Але я відмінно пройшов підйом. Ми боролися з усіх сил. Якби сьогодні в фіналі зі мною не було Лукаса (Хемільтона), я б точно не зміг бути так близько до Річі.

 

  У минулому році я сприйняв перемогу тут більш захоплено, бо відчував, що зробив важливий крок. Зараз відчуваю себе більш зрілим гонщиком, чому дуже і дуже радий.

 

  Хочу присвятити перемогу Меттью Хейманн (який завершив кар'єру на цій гонці). Він був фантастичним товаришем по команді, багато хто з моїх перемог я здобув разом з Меті. Сьогодні ми б все одно збиралися святкувати закінчення його кар'єри, але те, що ми виграли загальний залік Тура Даун Андер-2019, робить це святкування подвійним ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 3420420.jpg (49.6 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 22.01.2019, 12:11 | Повідомлення # 671
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Меттью Хейман завершив кар'єру на Туре Даун Андер-2019



Меттью Хейман останні три місяці тренувався заради того, щоб проїхати фінальну гонку своєї довгої кар'єри. На 6-му етапі Туру Даун Андер-2019 40-річний австралійський гонщик команди Mitchelton-Scott попрощався з уболівальниками.

 

  Перемога Деріла Импи в загальному заліку стала для Хеймана блискучим завершенням 19 років кар'єри, більшу частину якої Меттью Хейман працював на товаришів по команді. Найяскравішою перемогою австралійського гонщика стала перемога на Париж-Рубе в 2016 році. Після завершення кар'єри велогонщика Меттью Хейман залишиться працювати в команді Mitchelton-Scott вже в іншій якості.

 Меттью Хейман: «Не міг би вибрати кращого способу завершення кар'єри. На середині підйому я думав про мою кар'єру, про те, що завершую її, а потім відразу думки знову перескочили на гонку. Ось цей виступ Деріла! Цей тиждень коштувала зусиль. Він став легендою, фінішувавши ось так.

 

  Було дуже приємно, коли кілька хлопців привітали мене перед початком останнього підйому. Я завжди намагався на кожній з гонок своєї кар'єри. Я намагався бути професіоналом весь час.

 

  У мене змішані емоції. Коли по радіо ми почули щось крізь перешкоди, подумали, що ми виграли. Ми вчотирьох - я, Люк Дабрідж, Майкл Хепберн і Олександр Едмондсон, почали вітати один одного, але потім раптом засумнівалися, а чи точно ми виграли, тому що через перешкоди було незрозуміло.

 

  Ми викладалися кожен день на цьому тижні. Гонка вимагала розробки тактики. Нам були потрібні секунди, і Деріл проїхав супер, як і в минулому році. Він перший, кому вдалося виграти два роки поспіль. Це показує, що його трохи недооцінювали. Він не був фаворитом, люди продовжують називати фаворитами Річі та інших гірників. Маршрут ускладнили, але він все одно виграв. Вітаю його ».

 

 

  Метт Уайт, спортивний директор команди Mitchelton-Scott: «Нам сумно, що такий цінний гонщик припиняє ганятися. З іншого боку, у нас будуть його знання, які він проявить з іншого боку. Він буде відігравати важливу роль в нашій команді, його робота почнеться через кілька тижнів ».

 

  Саймон Герранс: «Багато років Мет Хейман був одним з найбільш шанованих гонщиків пелотону. Я захоплювався його ставленням до роботи, його професіоналізмом. Ми з ним були товаришами по команді в Sky, в GreenEDGE, багато раз представляли Австралію. Я завжди був радий виступати з Метом не тільки тому, що він хороший товариш, я знав, що наші шанси на перемогу зростають, коли він у складі. Я бажаю йому всього найкращого в майбутньому з іншого боку професійного пелотону ».

 

  Естебан Чавес: «Упевнений, що ти нервував перед фінальною гонкою як перед своєю першою гонкою в професіоналах, тому що ти любиш цей спорт. Ти завжди робив максимум можливого. Ти завжди був прикладом для команди, для молодих хлопців, тому що ми бачили, що нервувати, можливо, боятися, це нормально, що треба продовжувати працювати і тренуватися, слідувати за своїми мріями. Спасибі Бос, за всі твої слова, за те, що ділився зі мною досвідом. Я дуже щасливий, що одного разу зможу розповісти своїм онукам з гордістю і захопленням, як ти став «Королем Північного Ада».

 

  Люк Дабрідж: «Хейман завжди був для мене взірцем у тому, як він цінує сім'ю, як дбає про австралійських гонщиків, і як ні на один відсоток не знижує кількості роботи.

 

  Я завжди дивувався його увазі до деталей, до того, як він підходить до життя. Ніщо не залишав на волю випадку, тому він був нашим безстрашним лідером багато років. Його перемога на Париж-Рубе, і те, що я був частиною тієї команди, завжди буде одним з найкращих моментів моєї кар'єри.

Мет Хейман не тільки зразок, але і хороший друг, людина, яку я дуже поважаю.

 

  Я радий, що він залишиться в команді, що ми будемо обговорювати і згадувати його бойові класики. Сподіваюся, зможу почерпнути ще більше у такого чудового людини ».

 

  Йенс Кёкелейре: «Я багато чому навчився у Мета за ті роки, що ми виступали разом, найважливішого навчився на класиків. Його досвід і професіоналізм завжди мене надихали. Навіть в останні роки кар'єри він продовжував вкладати сили в розвиток своєї кар'єри, намагався вдосконалюватися. Він відмінний хлопець. Він не боїться висловлювати свою думку, чесний з усіма. Думаю, всі, хто виступав з ним, погодяться, що він дуже важливий гонщик команди ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1069286.jpg (60.9 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 25.01.2019, 21:25 | Повідомлення # 672
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Запрошення на Джиро д'Італія-2019



Запрошення на Джиро д'Італія-2019, Страда Бьянка-2019, Тіррено-Адріатико-2019, Мілан-Сан-Ремо-2019
 

   Організатори Джиро д'Італія оголосили список проконтинентальної команд, які отримали запрошення на участь в 102-му випуску італійського Гран-туру. Крім 18 команд Світового Туру (UCI World Tour) 11 травня на старт Джиро д'Італія-2019 вийдуть команди

 

Androni Giocattoli, Bardiani CSF, Israel-Cycling Academy і Nippo-Vini Fantini.

Також компанія RCS Sport, яка крім Джиро д'Італія є організатором Страда Бьянка, Тіррено-Адріатико і Мілан-Сан-Ремо, оголосила команди, які отримали запрошення на ці гонки.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1152852.jpg (16.4 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 25.01.2019, 21:32 | Повідомлення # 673
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Джиро ді Сицилія - ​​нова велогонка в 2019 році



Джиро ді Сицилія - ​​нова чотириденна велогонка 2019 року
 

 

  Весною 2019 року в Італії з'явиться нова багатоденна велогонка. Італійська ліга професійного велоспорту підтвердила, що Міжнародний союз велосипедистів (UCI) схвалив створення чотириденної велогонки Джиро ді Сицилія (Giro di Sicilia) і ввів її в календар із категорією 2.1. Джиро ді Сицилія пройде з 3 по 6 квітня.

Хоча по датах проведення Джиро ді Сицилія збігається з класиками Dwars door Vlaanderen (3 квітня) і Туром Фландрії (7 квітня), організатори сподіваються, що багатоденна гонка приверне увагу гонщиків, які готуються до Гран-турам, а також тих, хто збирається боротися на Арденнський класиків. Джиро ді Сицилія завершиться за два дні до старту Тура Країни Басків.

 

  У заяві Італійської ліги професійного велоспорту йдеться: «Хороші новини для італійського велосипедного календаря і всього велоспорту. UCI зареєстрував гонку Джиро ді Сицилія, яка стартує в цьому сезоні. У найближчому майбутньому ми розкриємо маршрут, список що беруть участь команд, а також те, як народилася ідея створення цієї гонки ».

 

  Перш на Сицилії проходили велогонки початку сезону Settimana Siciliana, Trofeo Pantalica і Giro dell'Etna. Сицилія також сподівається прийняти старт Джиро д'Італія-2021.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1334120.jpg (23.6 Kb)
 
GADДата: Неділя, 27.01.2019, 18:56 | Повідомлення # 674
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вуельта провінції Сан-Хуан-2019.



З 27 січня по 3 лютого в Аргентині пройде велогонка Вуельта провінції Сан-Хуан-2019 (категорія 2.1.). На старт вийдуть 27 команд, 6 з яких - команди Світового туру Deceuninck - Quick Step, Dimension Data, BORA - hansgrohe, UAE-Team Emirates і Lotto Soudal; 5 - проконтинентальної команди Israel Cyclin Academy, Androni-Sidermec-Bottecchia, Neri Selle Italia KTM, Caja Rural - Seguros RGA і Nippo Vini Fantini Faizanè.

 

  Загальна протяжність дистанції 7 етапів складе 981,4 км. Перша частина гонки до дня відпочинку 31 січня буде складатися з двох спринтерських етапів, однією індивідуальної гонки на час протяжністю 12 км і среднегорного етапу. Після дня відпочинку учасників чекає королівський гірський етап з фінішем на Альто Колорадо, на висоті 2565 м. Завершиться Вуельта провінції Сан-Хуан двома рівнинними етапами.

 

  На спринтерських етапах свої сили перевірять Марк Кевендіш (Dimension Data), Петер Саган (Bora-hansgrohe), Максиміліано Річезе і Альваро Ходег (Deceuninck Quick Step) і Фернандо Гавірія (UAE Team Emirates).

  На гірському етапі свої сили перевірять Наїр Кінтана, Річард Карапас, Віннер Анакона (Movistar), Фелікс Гроссхартнер (Bora-hansgrohe), Жуліано Алафіліпп (Deceuninck Quick Step), Тьеш Бенот (Lotto Soudal).

 

  Свій титул вийде захищати переможець минулого року 42-річний іспанський гонщик континентальної команди Medellin Оскар Севілья (Óscar Sevilla).

 

(Примітка: Оскар Севілья, який завершив Вуельту провінції Сан-Хуана-2018 на 2-му місці став переможцем загального заліку після дискваліфікації Гонсало Нахарія (Gonzalo Najar), відстороненого від гонок на 4 роки через позитивну допінг-проби на ЕПО, взятої у нього 21 січня 2018 року).


Стартовий склад Вуельти провінції Сан-Хуан-2019:

BORA-HANSGROHE



BASKA Erik (Svk)

BENNETT Sam (Irl)

GROSSSCHARTNER Felix (Aut)

PFINGSTEN Christoph (Ger)

POLJANSKI Pawel (Pol)

SAGAN Peter (Svk)



DECEUNINCK - QUICK-STEP





ALAPHILIPPE Julian (Fra)

EVENEPOEL Remco (Bel)

HODEG CHAGUI Álvaro José (Col)

KEISSE Iljo (Bel)

RICHEZE Ariel Maximiliano (Arg)

VAKOC Petr (Cze)



LOTTO SOUDAL



BENOOT Tiesj (Bel)

DE WULF Stan (Bel)

KEUKELEIRE Jens (Bel)

MAES Nikolas (Bel)

VANENDERT Jelle (Bel)

WALLAYS Jelle (Bel)



MOVISTAR TEAM



ANACONA Winner Anrew (Col)

ARCAS PEÑA Jorge (Esp)

BARBERO CUESTA Carlos (Esp)

CARAPAZ Richard (Ecu)

QUINTANA ROJAS Nairo Alexander (Col)

SEPULVEDA Eduardo (Arg)



TEAM DIMENSION DATA



CAVENDISH Mark (GBr)

EISEL Bernhard (Aut)

MÄDER Gino (Sui)

TILLER Rasmus Fossum (Nor)

VERMOTE Julien (Bel)

WYSS Danilo (Sui)



UAE - TEAM EMIRATES



BOHLI Tom (Sui)

CONSONNI Simone (Ita)

CONTI Valerio (Ita)

FERRARI Roberto (Ita)

GAVIRIA RENDON Fernando (Col)

TROIA Oliviero (Ita)





ANDRONI GIOCATTOLI - SIDERMEC





BELLETTI Manuel (Ita)

CATTANEO Mattia (Ita)

FLOREZ LOPEZ Miguel Eduardo (Col)

FRAPPORTI Mattia (Ita)

GAVAZZI Francesco (Ita)

MONTAGUTI Matteo (Ita)



CAJA RURAL-SEGUROS RGA



AMEZQUETA MORENO Julen (Esp)

IRISARRI RINCON Jon (Esp)

MALUCELLI Matteo (Ita)

PARDILLA BELLON Sergio (Esp)

RODRÍGUEZ MARTIN Cristian (Esp)

SOTO MARTINEZ Nelson Andres (Col)



ISRAEL CYCLING ACADEMY



BARBIER Rudy (Fra)

BRÄNDLE Matthias (Aut)

DUNNE Conor (Irl)

GOLDSTEIN Omer (Isr)

MINALI Riccardo (Ita)

SCHREURS Hamish (NZl)



NERI SOTTOLI - SELLE ITALIA - KTM



BONGIORNO Francesco Manuel (Ita)

PACIONI Luca (Ita)

QUINTANA ROJAS Dayer Uberney (Col)

VELASCO Simone (Ita)

VISCONTI Giovanni (Ita)

ZARDINI Edoardo (Ita)



NIPPO VINI FANTINI - FAIZANE'



ACOSTA OSPINA Ruben Dario (Col)

CIMA Damiano (Ita)

CIMA Imerio (Ita)

NAKANE Hideto (Jpn)

OSORIO CARVAJAL Alejandro (Col)

SANTAROMITA Ivan (Ita)



ASOCIACION CIVIL MARDAN



BRUNETTA Guillermo Martin (Arg)

CONTRERAS Emiliano (Arg)

DIAZ Dario Raul (Arg)

MONTE Francisco Cesar (Arg)

RODRIGUEZ Leonardo Franco (Arg)

ROSAS Laureano (Arg)





ASOCIATION CIVIL AGRUPACION VIRGEN DE FATIMA



ESCUELA Daniel Ricardo (Arg)

GOMEZ Oscar Alfredo (Arg)

MONTIVERO Luciano (Arg)

RICHEZE Adrian (Arg)

RICHEZE Mauro Abel (Arg)

TIVANI PEREZ German Nicolas (Arg)

ZAMORA Daniel (Arg)





BELTRAMITSA HOPPLA' PETROLI FIRENZE





CASTAÑO MUÑOZ Sebastian Alexander (Col)

DOTTI Ottavio (Ita)

FIASCHI Tommaso (Ita)

FURLAN Matteo (Ita)

PEÑA MOLANO Wilson Estiben (Col)

STOCEK Matus (Svk)



BIESSE CARRERA



AMICI Alberto (Ita)

BRAMATI Tommaso (Ita)

COLOMBO Raul (Ita)

CONCA Filippo (Ita)

PEDRETTI Giovanni (Ita)

PICCOT Michel (Ita)





EQUIPO CONTINENTAL MUNICIPALIDAD DE POCITO



DIAZ Daniel (Arg)

LUCERO Héctor (Arg)

MELIVILO Juan Javier (Arg)

MOYANO Enzo Josue (Arg)

REYES Jose Martin (Arg)

ROJAS Rubén Eduardo (Arg)

TIVANI Gerardo Matias (Arg)





MEDELLIN



DUARTE AREVALO Fabio Andres (Col)

MONTOYA GIRALDO Cristian (Col)

OYOLA OYOLA Robigzon Leandro (Col)

PAREDES AVELLANEDA César Nicolas (Col)

ROLDAN ORTIZ Weimar Alfonso (Col)

SEVILLA RIBERA Oscar (Esp)





MUNICIPALIDAD DE RAWSON



CASTRO CARBAJAL Kevin (Arg)

CATTAPAN CARRION Facundo (Arg)

GORDILLO Pedro (Arg)

GRAZIANI Maurizio (Arg)

JUAREZ VERON Gabriel Nicolas (Arg)

PAEZ Andres (Arg)

SAQUILAN BAUER Alejandro (Arg)





SPORTING TAVIRA



GRIGORIEV Alexander (Rus)

MACHADO Tiago (Por)

MARQUE PORTO Alejandro Manuel (Esp)

NOCENTINI Rinaldo (Ita)

PIMENTA COSTA MENDES José Joao (Por)

TOFFALI Nicola (Ita)



START CYCLING TEAM



BAZAN CLAVELES Oscar (Arg)

CORELLA Rene (Mex)

ESPINOZA IBARRA Ignacio Alejandro (Chi)

GONZÁLEZ Freddy (Bol)

LEON NAVARRO Bernardo (Bol)

VILLANUEVA Eduardo Ignacio (Arg)







ARGENTINA



ARROYO Victor Humberto (Arg)

CIANCI Sebastián (Arg)

FRAYSSE Agustín (Arg)

MARTINEZ RONCONI José Luciano (Arg)

NAVARRETE Maximiliano Ezequiel (Arg)

RAMOS MEGLIOLI Rubén (Arg)

RIOS Jairo (Arg)



BRAZIL



CHAMAN Lauro (Bra)

FINKLER Fernando Augusto (Bra)

GOHR Andre Eduardo (Bra)

HIPOLITO Wolfgang (Bra)

MACHADO SILVA Gabriel (Bra)

MOROSINI BASSO Luiz Guilherme (Bra)



CHILE



BRAVO MANSILLA Edison (Chi)

CABRERA TORRES Antonio Roberto (Chi)

FERREYRA GELDREZ Diego Agustin (Chi)

MANSILLA ALMONACID Cristopher (Chi)

PAREDES ARANCIBIA Ricardo Hernan (Chi)

PEÑALOSA Felipe (Chi)



CUBA



ARIAS Jan Carlos (Cub)

MARCOS Leandro (Cub)

NODARSE Felix (Cub)

PARRA Alejandro (Cub)

PEREZ Emilio (Cub)

PORTUONDO Pedro Enrique (Cub)



MEXIKO



ALVAREZ Miguel Luis (Mex)

CORTE CORDERO Eduardo (Mex)

GARIBAY CONTRERAS Orlando Trinidad (Mex)

PRADO Ignacio De Jesus (Mex)

SANTOS MORENO Efren (Mex)

VILLALOBOS HERNANDEZ Luis (Mex)



PERU



GAMERO ZUNIGA Alonso Miguel (Per)

GARATE GUARNIZ Cesar Enrique (Per)

GONZÁLES ZENTENO André Alexander (Per)

NAVARRO Royner (Per)

QUISPE Alain (Per)

TAPIA Renato (Per)



URUGUAY



FAGUNDEZ Antonio (Uru)

JAMEN Diego (Uru)

MALDONADO SANCHEZ Anderson Samuel (Uru)

MÉNDEZ Robert (Uru)

RODRÍGUEZ Diego (Uru)

SOARES DE LIMA Nahuel (Uru)



За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 2169066.jpg (15.4 Kb)
 
GADДата: Неділя, 27.01.2019, 19:18 | Повідомлення # 675
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Марк Кевендіш: «Робив все, що міг, щоб повернутися після мононуклеозу»



Марк Кевендіш починає сезон на Вуельті провінції Сан-Хуан-2019
 

 

  Марк Кевендіш почне сезон 2019 року на Вуельті провінції Сан-Хуан в Аргентині. 33-річний британський гонщик команди Dimension Data не виступав в гонках з кінця липня минулого року, так як був змушений закінчити сезон раніше через мононуклеоз. Перед тим, як приїхати в Аргентину, Марк Кевендіш кілька тижнів тренувався в Каліфорнії.

 

  Свої шанси щодо спринтерських етапів аргентинської гонки Марк Кевендіш оцінює обережно, поки він просто радий повернутися в гонки після піврічної перерви, про що розповів перед стартом Вуельти провінції Сан-Хуан-2019.

Марк Кевендіш: «На початку сезону завжди є елемент невідомості, особливо, після шести місяців відсутності в гонках. Але мені приємно повертатися до перегонів після довгих тренувань. Не знаю, в якій формі зараз перебуваю. Я просто тренувався, робив те, що в моїх силах, щоб повернутися після двох років мононуклеозу.

 

  Подивимося, що вийде в гонці, ніколи не знаєш, як пройде перша гонка сезону. Так для всіх. Зараз січень. Ті, хто інтенсивно тренуються зараз, не збираються виходити на пік форми в липні. Я ніколи не працював в січні з високою інтенсивністю ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 3726180.jpg (83.4 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Пошук:

Вверх