Вівторок, 19.03.2024, 12:39
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 63 з 63
  • «
  • 1
  • 2
  • 61
  • 62
  • 63
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Новини велоспорту
GADДата: Четвер, 24.10.2019, 19:29 | Повідомлення # 931
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Петер Саган вперше в кар'єрі стартує на Джиро д'Італія в 2020 році
 


Вперше в кар'єрі триразовий чемпіон світу, 29-річний словацький гонщик команди Bora-hansgrohe Петер Саган стартує на Джиро д'Італія. Петер Саган, який стартував 8 раз на Тур де Франс і 4 рази на Вуельті Іспанії, який виграв 12 етапів французького Гран-туру і 4 етапів іспанського Гран-туру тепер побореться за етапи і майку переможця очкової класифікації Джиро д'Італія-2020.

 

У наступному сезоні Петер Саган планує проїхати два Гран-туру - Джиро д'Італія і Тур де Франс-2020.

Петер Саган: «У моєму серці Італія займає особливе місце. У цій країні я виграв свій перший чемпіонат світу в 2008 році, перші формують кар'єру роки виступав в італійській команді.

 

  Останні 10 років у мене багато разів була можливість і привілей виступати на найпрестижніших велоперегонах в Італії, але я завжди відчував, що мені не вистачає участі в Джиро д'Італія. Не думаю, що є гонщик, у якого б не було мрії виступати на «Корса Роза», однією з найпрекрасніших і складних гонок в світі. Тому я так радий оголосити, що 9 травня вийду на старт в Будапешті з готовністю проїхати цей легендарний Гран-тур в перший раз.

 

  Звичайно, гонка не з легких, але я з нетерпінням чекаю старту. Те, що в наступному році Джиро д'Італія стартує в Угорщині, дає мені шанс проїхати по дорогах, які так близько від Словаччини. Упевнений, уздовж трас будуть стояти і вітати численні вболівальники зі Словаччини ».

 

  Ральф Денк, менеджер команди: «Я завжди говорив, що в майбутньому програма гонок Петера зміниться. У наступному сезоні в його програмі буде Джиро д'Італія, де він планує боротися за очкову класифікацію. Такий чемпіон як Петер, на мій погляд, повинен хоча б раз в кар'єрі проїхати Джиро д'Італія. Я ще не вивчав маршрут в деталях, однак, традиційно на Джиро завжди є кілька етапів, які підійдуть Петеру. Мушу зазначити, що вболівальники Франції не повинні турбуватися, тому що Петер в липні поїде і Тур де Франс ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 8931806.jpg (68.6 Kb)
 
GADДата: Неділя, 27.10.2019, 08:28 | Повідомлення # 932
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Критеріум «Сайтама Тур де Франс»: зірки велоспорту в Японії



Розвідка олімпійської траси і «тести» для зірок велоспорту перед критериумом «Сайтама Тур де Франс»

7-й випуск критеріуму японського «Сайтама Тур де Франс» за традицією зібрав зірок велоспорту - чотириразового переможця Тур де Франс, рекордсмена за кількістю матчів у критеріум, Кріса Фрума, переможця Тур де Франс-2019 Егана Берналя, переможця Вуельти Іспанії-2019 Приможа Рогліча , Романа Барді, Міхала Квятковські, Якоба Фульсанга, Маттео Трентіно і інших. Словенська гонщик команди Jumbo-Visma Прімож Рогліч був запрошений в останній момент, коли чемпіон Іспанії, переможець критеріуму «Сайтама» минулого року Алехандро Вальверде повідомив, що не зможе приїхати через застуду.

Розвідка траси груповий велогонки Олімпійських ігор-2020

Кріс Фрум і Міхал Квятковські (Ineos), Якоб Фульсанг (Astana) Роман Барді (AG2R) і Рейн Таарамяе (Direct Energie) в п'ятницю, 25 жовтня, виїхали на розвідку фінальних 50 км олімпійської траси групової гонки з проходженням перевалу Микуни (Mikuni Pass) 6,8 км із середньою градієнтом 10,2%, секціями з градієнтом 12,6%. Їх не зупинила японське прислів'я: «Той, хто жодного разу не піднімався на Фудзі, - дурень, той же, хто піднімався двічі, - дурень подвійно».

Роман Барді: «Це дуже важка дистанція для гірників. Спуск дуже важкий, ніде буде перевести дух, саме там вирішиться гонка ».

Якоб Фульсанг: «Вершина досить далеко від фінішу, за 34 км, так що буде складно втриматися, якщо не зможеш відібратися вперед з невеликою групою гірників».

"Випробування" для зірок велоспорту в Японії перед критериумом "Сайтама Тур де Франс"

На наступний день Міхал Квятковські, Ліліан Кальмежан, Марсель Кіттель, Маттео Трентін і Юкія Арасіро взяли участь в уроці карате, який провели кращі учні школи Saitama Sakae High School. Всі новачки успішно пройшли іспит на розбивання дошки (зробленої з полістиролу). Хоча Міхал Квятковські, отримавши чорний пояс, сміливо попросив: «Принесіть мені, будь ласка, справжню дерев'яну дошку».

Інша випробування чекало Егана Берналя, Романа Барді, Приможа Рогліча і Якоба Фульсанга, які грали в «дартс», але тільки ногами за допомогою футбольного м'яча, яким треба було потрапити в гігантську мішень.

Роману Барді, який єдиний з учасників мав досвід, граючи в футбольному клубі Vieille Brioude, не зміг виграти у переможця Вуельти Іспанії-2019 Приможа Рогліча. Переможець Тур де Франс-2019 Еган Берналь також поступився словенському гонщику в цьому випробуванні. Команда велогонщиків виграла у місцевої японської команди футболістів Urawa Red Diamonds.

27 жовтня в програмі 3,1 км командна гонка на час, змагання спринтерів, а потім сам критериум «Сайтама Тур де Франс» - 17 кіл по 3,5 км.


За матеріалами : https://u.to/xIeyEg
Прикріплення: 4475238.jpg (74.0 Kb)
 
GADДата: Середа, 30.10.2019, 11:03 | Повідомлення # 933
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
«Тур Саудівської Аравії» - нова велогонка від організаторів Тур де Франс


 
Компанія ASO, яка крім Тур де Франс і Вуельти Іспанії є організатором 20 відомих велогонок, оголосила про створення нової багатоденної велогонки - «Тура Саудівської Аравії» (Saudi Tour), яка пройде з 4 по 8 лютого 2020 року. Маршрути п'яти етапів будуть прокладені навколо столиці Саудівської Аравії - міста Ер-Ріяд (Riyadh).

  «Тур Саудівської Аравії» увійде в календар гонок перед «Туром Омана» (7-11 лютого), ще однією гонкою, яку проводить ASO. Третя гонка на Близькому Сході - Тур Об'єднаних Арабських Еміратів (23-29 лютого), який проводиться компанією RCS Sport, організатором Джиро д'Італія.

 

  Янн Ле Мённер (Yann Le Moenner), виконавчий директор ASO: «Ми беремо участь в організації нової велогонки на Близькому Сході. Ця гонка відповідає потребам велогонщиків в стартах на початку року. Нова гонка цікава в плані організації і підійде різним категоріям гонщиків. А глядачі, які будуть стежити за подіями велогонки, зможуть відкрити для себе нові ландшафти. Для нас організація цієї спортивної події - можливість внести внесок в розвиток велоспорту Королівства ».

 

  Маршрут «Тура Саудівської Аравії» ще не представлений, але ASO дає натяк, що гонка підійде для підготовки до фламандським класиків: «На дорогах, відкритих вітрі, команді, яка хоче домінувати в гонці, важливо справлятися з бічними вітрами. Гонщики, яким підходять фламандські класики, будуть серйозними суперниками під час «Туру Саудівської Аравії».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 4191173.png (25.1 Kb)
 
GADДата: Неділя, 03.11.2019, 22:17 | Повідомлення # 934
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Філіппо Ганна встановив два світові рекорди за день в індивідуальній гонці переслідування на треку



23-річний італійський велогонщик команди INEOS Філіппо Ганна (Filippo Ganna) поставив в один день два світові рекорди в індивідуальній гонці переслідування на треку. Під час етапу Кубка світу на полотні трека в Мінську Філіппо Ганна під час кваліфікації проїхав 4 км зі швидкістю 58,956 км / год за 4: 04.252. Потім в фіналі він покращив свій результат, проїхавши 4 км за 4: 02.647 зі швидкістю 59,345 км / ч.

  Філіппо Ганна побив попередній рекорд 4: 05.423 в індивідуальній гонці переслідування, встановлений американським гонщиком Ештоном Лемб (Ashton Lambie) у вересні цього року під час Панамериканського чемпіонату, що проходив в Болівії. Але Ештон Лемб встановив рекорд, виступаючи на висоті 2500 м. Рекорд Ганни встановлений на висоті близько 220 м над рів моря. В останній раз рекорд на узбережжі в індивідуальній гонці переслідування був поставлений в 2011 році в Сіднеї австралійцем Джеком Бобрідж, який проїхав 4 км за 4: 10.534.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 7407909.jpg (52.2 Kb)
 
GADДата: Четвер, 28.11.2019, 15:37 | Повідомлення # 935
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Наїро Кінтана: «Тур де Франс-2020 року - моя мета номер один»



У четвер, 21 листопада, Наїро Кінтана приїхав до Франції, в Ренн, з Боготи, для участі в першому зборі складу команди Arkea-Samsic, де буде виступати з 2020 року. Незабаром він знову повернеться в Колумбію, де в січні на національному чемпіонаті вперше одягне форму команди Arkea-Samsic. В інтерв'ю Le Telegramme 29-річний колумбійський велогонщик розповів про те, як прийшов в команду і які цілі ставить на сезон 2020 року.

- Наїро, в якому настрої ти приїхав на збір команди Arkea-Samsic?

- Я приїхав з радістю, з рішучим настроєм. До цього ніколи не думав, що одного разу буду виступати у французькій команді.

- Чому ти вибрав Arkea-Samsic?

- Івон Ледануа (головний спортивний директор команди) - один з моїх колишніх спортивних директорів (він працював у команді Movistar в 2012 році). Разом ми проїхали багато гонок. Він зв'язався зі мною навесні, потім представив мене Еммануелю Юберу (генеральному менеджеру Arkea-Samsic), який і переконав мене приєднатися до його команди. Те, як він представив ситуацію, дало мені відчуття спокою.

- І тобі не стало проблемою, що ти переходиш з Світового туру до другого дивізіону?

- Одні розуміють мій вибір, інші - ні. Тут нічого не поробиш. І потім, команда бере участь в Тур де Франс, це головна мета.

- Останні два сезони здавалося, що в команді Movistar ти відчуваєш себе погано?

- Я не був особливо нещасним, але і щасливим себе не почував. Таке трапляється в житті. У якийсь момент у тебе відкриваються очі, і починаєш дивитися вперед. Саме тому я вирішив покинути Movistar, де провів вісім років. Я шукав новий виклик, який приймаю із величезним бажанням.

- Який представляв команду Arkea-Samsic до того, як підписав контракт?

- Командою-сім'єю, де у всіх близькі стосунки один з одним. Але я вважав цю команду маленькою. Я бачив її прогрес, а тепер хочу допомогти їй рости далі. Це велике завдання. Ми хочемо стати однією з найсильніших команд.

- А що ти знав про Бретані?

- Перед тим, як сюди приїхати, в основному знав Бретань по етапах Тур де Франс. І вони були досить важкими. Я відкрив для себе центр Ренна в п'ятницю. Крім Плує (класики) інших бретонських гонок я не знаю. З іншого боку знаю, що Бретань - велосипедний регіон.

- Як оцінюєш сезон 2019 року, який був для тебе 11-м в кар'єрі?

- Чи не найяскравіший сезон, але я все-таки виграв етап Тур де Франс, Вуельти Іспанії і Тура Колумбії. Я також фінішував 2-м на Париж-Ніцці і 4-м на Вуельті. Рік непоганий незважаючи на те, що я звик до кращих сезонів.

- Що очікуєш від 2020 року?

- Моя мета № 1 - Тур де Франс-2020 року, де хочу потрапити на подіум. Я знаю, що зможу це зробити. Зі мною сильна команда, знову спробую поборотися за перемогу. Думаю, це можливо. Крім Тур де Франс хочу яскраво виступити на всіх французьких гонках. У наступному сезоні буду частіше виступати у Франції, так як тепер я у французькій команді. Команда підписала багато сильних гонщиків і ставить за мету зібрати якомога більше подіумів. Після Тур де Франс сподіваюся взяти участь в Олімпійських іграх. Я б хотів з гордістю представляти країну в Токіо.

- Еммануель Юбер сказав, що твоєю першою метою буде Париж-Ніцца-2020?

- Цього року я фінішував другим. Якщо у мене буде можливість виграти гонку в 2020, не хочу позбавляти себе цього шансу. У будь-якому випадку, буду готуватися до цієї гонки. Так, це велика мета.

- Як уявляєш свою роботу з Варраном Баргілем?

- Варран - дуже живий, експресивний гонщик. Упевнений, що мій прихід в команду допоможе йому стати більш спокійним, так як тепер ми будемо ділити відповідальність. Упевнений, що ми з ним порозуміємося.

- Поговоримо про тебе. Ти ніколи не був особливо експресивним на велосипеді ...

- Ні. Моє обличчя нічого не виражає, я занадто концентруюся на роботі, яку сприймаю гранично серйозно. І того ж очікую від моїх товаришів по команді. Ми повинні прикладати всі сили. Мета - завжди перемога. Поза велосипеда я люблю сміятися, мені дуже подобається обмінюватися жартами з товаришами по кімнаті. Фактично, я завжди відчуваю себе щасливим.

- Як проведеш зиму?

- Наступного тижня повертаюся в Колумбію. 1 грудня візьму участь в «Гран-фондо Наїр Кінтани» (очікується, що в цьому спортивному заході візьмуть участь 3200 велосипедистів). Маршрут пройде через Комбіту (Combita), село, де я виріс. З радістю буду спілкуватися з моїми уболівальниками. У Колумбії я в перший раз одягну майку команди Arkea-Samsic (під час чемпіонату Колумбії, який пройде з 30 січня по 2 лютого).

- Поки ти тут, у Франції, скористаєшся можливістю взяти уроки французької?

- (Посміхається). Як тільки сюди приїхав, мене відразу оточили говорять французькою. Сподіваюся, у такий спосіб вивчу кілька слів. Якщо прогресу не буде, в середині сезону візьму уроки.


За матеріалами : https://u.to/xIeyEg
Прикріплення: 9267273.jpg (20.0 Kb)
 
GADДата: Неділя, 03.10.2021, 11:56 | Повідомлення # 936
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Елізабет Дейнан - переможниця першого випуску жіночого Париж-Рубе



Британська велогонщиця команди Trek-Segafredo Елізабет Дейнан (Elizabeth Deignan) вписала своє ім'я в історію Париж-Рубе, вигравши перший жіночий випуск класики. Дейнан прискорилася перед початком першого з 17 секторів бруківки за 82,5 км до фінішу і поодинці подолала все дистанцію, випередивши в підсумку на 1 хвилину 17 секунд найближчу суперницю Маріанне Вос (Marianne Vos) з команди Jumbo-Visma Women.



Маріанне Вос атакувала на 5-му секторі бруківки, якому було присвоєно 4 зірки складності. На той момент у Елізабет Дейнан було 2:11 переваги. Дві гонщиці Trek-Segafredo Еліза Лонго Боргини (Elisa Longo Borghini) і Елен ван Дейк (Ellen van Dijk) поїхали за Вос. Елен ван Дейк впала, Еліза Лонго Боргини втратила час, не вписавшись у поворот, а Маріанне Вос продовжувала погоню за Елізабет Дейнан. Їй вдалося скоротити просвіт, але перевага майбутньої переможниці було занадто великим, і Маріанне Вос довелося задовольнятися другим місцем.



Третє місце на подіумі зайняла Еліза Лонго Боргини яка перетнула фінішну лінію на Велодромі в Рубе через 1:47 після Елізабет Дейнан і всього на 4 секунди випередивши суперницю з команди Ceratizit-WNT Лізу Бреннауер (Lisa Brennauer).


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5019875.jpg (36.8 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
  • Сторінка 63 з 63
  • «
  • 1
  • 2
  • 61
  • 62
  • 63
Пошук:

Вверх