Четвер, 25.04.2024, 22:25
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Теплі вихідні (5.11.18)
Теплі вихідні
GADДата: Середа, 07.11.2018, 15:39 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Осінь в цьому році дарує нам теплу і сонячну погоду дуже довгий час. Важко було не скористатись можливістю здійснити велосипедну прогулянку. Вирішили не їхати далеко а просто відвідати цікаві місця у передмісті або як вийде. Вийшло цікаво і продуктивно.

Ми побачили нові дії по благоустрою міста, утеплені і яскраво пофарбовані стіни шкіл , деякі мали автономні опалювальні системи. Про інше не будемо тут згадувати, бо напряму це не відноситься до вело тематики.

Останнім пунктом мандрівки була річка, а саме місце де над нею висить відповідний міст і є гребля з обхідним каналом та іншими гідротехнічними спорудами. Знайшли місце, де є багато риби і мало вітру smile

Тут ми вправно займались дегустацією кави, дослідженням навколишніх берегів з очеретами, всіляких містків, переходів, дамб та труб , з яких тече вода і створює піну, яку підхоплює вітер і несе у різні боки, місцевої флори та фауни.

Про рибу коротко - вона є , переважно у річці. Щоправда моя кицька теж мала можливість поласувати тим, що Євген вправно витягував з води за допомогою новітнього оснащення.

На жовтому мосту відбулась зустріч різних поколінь, рибальства, оснащення та техніки. ( Дивіться фото)

До речі - рибу кішка з'їла тільки після того, як її( рибу) порізали шматочками і зварили ! Ось така перебірлива, але все одно вдячна )

До нових зустрічей !
 
GADДата: Середа, 07.11.2018, 18:07 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом : ТЕПЛІ
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Теплі вихідні (5.11.18)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх