Пропозиції до сайту
|
|
Natali | Дата: Четвер, 08.12.2011, 22:35 | Повідомлення # 1 |
 Майор
Група: Пользователи
Статус: Десь пішов
| Хотелось бы видеть часы, на которых будет вестись отчет до приближения к Новому 2012 году! так просто, хоть как то порадоваться, иначе за окошком не поймешь, зима или осень у нас))))))), спасибо!))))
|
|
| |
GAD | Дата: Четвер, 08.12.2011, 22:43 | Повідомлення # 2 |
 Генералиссимус
Група: Администраторы
| А потім можна до "валентина" " марта, Великодня, майських до ЕВРО )))) Треба попрацювати в цьому напрямку..звичайні є..а от такий таймер щоб можна було налаштувати...тре покопатись в дебрях інтернету, можливо хтось знає ? Відгукніться. !
|
|
| |
GAD | Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 13:41 | Повідомлення # 3 |
 Генералиссимус
| Вчора спробував знайти, нісчого путнього не трапилось. По дорозі знайшов дві програмки, які й встановив)) Але вони мене особисто вже дратувати почали) Перша - т о вода яка затоплює сайт і блокує його, поки не прибереш її (натиснути хрестик внизу ). А ще одна, то привітанні про запрошення друга )) Гадаю не дуже воно корисне...Хто що скаже ? Мій висновок - прибрати.
А ще приліпив опцію "вверх" , це коли ти прокрутив текст вниз і нудно крутити коліщатком миші вгору - просто можна натиснути на той девайс (права внизу). В експлойрері зліва. . я перевіряв на трьох бровзерах. Відпишіться як в кого діє. В мене малюнка самої стрілочки нема (((
|
|
| |
ferox | Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 17:00 | Повідомлення # 4 |
 Полковник
Група: Модераторы
| Во это хорошая идея,и часы идут!
|
|
| |
GAD | Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 17:05 | Повідомлення # 5 |
 Генералиссимус
| А як що до оцієї води й привітання ? я гадаю треба прибрати їх ?) А годинник в нас був , але чи то скрипт має якийсь термін існування чи ще щось..ну перестали працювати... але то нічого..як ці стануть ми їх замінимо на інші ))
|
|
| |
ferox | Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 19:02 | Повідомлення # 6 |
 Полковник
Група: Модераторы
| Администраторы пожалуйста уберите аквариум, просто он сбивает с толка.Новичкам просто сразу трудно разобраться с этим аквариумом , ведь он закрывает доступ на сайт.
|
|
| |
Natali | Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 21:29 | Повідомлення # 7 |
 Майор
| Мне не нравится всплывающее окошко с приглашением друга(((, а быстрый переход вверх - это очень хорошо!)))
|
|
| |
Степан | Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 21:55 | Повідомлення # 8 |
 Лейтенант
| огромная просьба....уберите эти новомодные штуки.....очень мешают(мое личное мнение)
|
|
| |
GAD | Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 22:16 | Повідомлення # 9 |
 Генералиссимус
| Ідучи на зустріч побажанням і галасу відчаю прибрали "новомодні штуки" . Справді, дуже псують нерви ці "шняжки" я уявляю який жах, коли слабкий інтернет ))). Якби та сирість зникала від руху мишки, тобто працювало воно як скрінсейвер..тоді було б непогано , а так .... Хіба налякати когось ( а мені були надіслані повідомлення з відчайдушним алярмом про вірусну атаку ) ....
А таймер із зворотнім відліком ще в розшуку )))
|
|
| |
Natali | Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 22:23 | Повідомлення # 10 |
 Майор
| подскажи, для чего "close" появляется при переходе на каждую страничку?
|
|
| |
GAD | Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 22:26 | Повідомлення # 11 |
 Генералиссимус
| для того щоб натиснути на клосе )) тобто закрити рекламу )
це такий прояв демократичного відношення до користувачів сайту . Бажаєш дивись на рекламу- вивчай те, що випливе, після того як туди натиснути, а хочеш - заклосуй все це )
|
|
| |
Natali | Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 22:27 | Повідомлення # 12 |
 Майор
| если это проигнорировать и не нажимать, никакой рекламы не появляется все равно..... у меня такого нет, хоть нажму, хоть не нажму, ничего не всплывает и не появляется...
Повідомлення відредагував Natali - П`ятниця, 09.12.2011, 22:39 |
|
| |
GAD | Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 22:43 | Повідомлення # 13 |
 Генералиссимус
| Зробити так , щоб з'являлось ? На жаль опція така відсутня , для окремого користувача )
|
|
| |
Natali | Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 22:44 | Повідомлення # 14 |
 Майор
| нет, спасибо не надо)))))), просто хотела узнать для чего оно, если без всяких действий у меня оно "висит")))))
|
|
| |
Deimos | Дата: Субота, 10.12.2011, 01:18 | Повідомлення # 15 |
 Майор
| Насчет быстрого перехода в начало страницы или в конец, то всегда пользовался клавишами "home" и "end"
|
|
| |