Вівторок, 23.04.2024, 14:53
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗВІТИ ПРО ЗРОБЛЕНЕ » BOLOTO RACE RENAISSANCE (звіт)
BOLOTO RACE RENAISSANCE (звіт)
GADДата: Субота, 06.05.2017, 16:16 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Нарешті в Дружківці відбулись велосипедні змагання ! ( 4.05.17)

Звичайно ж не йдеться про те, що це було щось велике і масове. Зовсім ні, навпаки, все відбулось без помпи і всього такого, що притаманне таким подіям. Просто вже давно ми хотіли зробити якісь перегони без будь якої допомоги, своїми силами, не питаючи дозволів і не жебракуючи !

Сказати , що допомоги не було взагалі - теж не можна ! Знаючи про бажання велоклубу "LEVEL", робити щось корисне і велосипедне, дирекція ДТ ДДМА звернулась з пропозицією провести невеличкий чемпіонат цього учбового закладу. Звичайно ж ми не вагаючись взялись до справи !

Безпосередньо займався організацією серед студентів Г. Поворознюк. Ми поширили інформацію в соціальних мережах, все інше залежало лише від учасників і вболівальників, глядачів. Невеличкі технічні приготування теж здійснювались. Необхідно було оглянути маршрут майбутньої гонки, в цьому нічого такого нема, без цього не можна.

Хотілось зазначити , що в технікумі дуже зручна база для проведення велосипедних активностей ! Колектив викладачів, який завжди підтримує такі ініціативи, є учні спортивно орієнтовані у яких є велосипеди, чудовий гардероб, де можна зберігати транспортні засоби , під охороною.

Звичайно ж погода сприяла і все відбулось чудово.

За декілька хвилин до початку ми обійшли маршрут, та у визначених місцях встановили відповідні позначки у вигляді високих прапорців, щоб було зручно орієнтуватись велосипедистам. Хотілось подякувати Сергію Кравцю за інструмент, який він виготовив і який нам дуже допоміг !

Все було готове до змагань. Навіть були присутні нечисельні глядачі, двоє з них дивувались, що в Дружківці є така чудова місцина ! З зеленою травою цікавою трасою, до того ж навколо дренажні водойми. Якщо зробити невеличку доробку - вийде чудове місце проведення всіляких велосипедних змагань для дітей та аматорів.

На старт вийшло дев'ять учасників однієї вікової категорії - всі , студенти технікуму. Час змагань був призначений на 15 годину, тому більшість тих, хто б міг прийняти участь не змогли там бути, всі ж працюють. Але, ми не ставили за мету досягнути якогось чисельного рекорду. Головне почати процес, який може перерости в більш цікаві заходи, ну й трасу накатати теж потрібно ! smile

Поза заліком, приймала участь десятирічна дівчинка, яка вийшла на трасу вже після того, як головні учасники вийшли на останнє коло. Не обійшлось без курйозів, головний претендент на нагороду , відразу ж після старту отримав прокол заднього колеса ! Все може відбутись під час змагань, тому можна приймати участь не дивлячись на фаворитів, можливо наступного разу фортуна повернеться і до вас обличчям biggrin

Зазначу що Діма Чебордак, а це був саме він, спромігся якось накачать колесо і доїхати дистанцію. Можна було б вручати спеціальний приз за волю до перемоги !

Повернемося до дійства - відразу ж визначився лідер гонки, який половину дистанції тягнув на собі переслідувачів, за якими їхав "отвал". Потім сталась невеличка прикрість , він не впорався з керуванням зійшов з траси потрапив в халепу, час було втрачено і надолужити не вдалось. Невідомо, як би було, але сидівши до цього на колесі у лідера, вперед вийшов Єлізар Собаченков. Гадаю він чекав зручного моменту , щоб вийти вперед, але випадок йому випав трохи раніше ! Після цього він вже спокійно довів гонку до кінця, вигравши з помітним відривом ! Можна подякувати йому за це, тому що встиг з фотоапаратом відзняти фініші метри інших учасників !

До останніх метрів точилась боротьба за призові місця. Всі учасники досягли результатів ! Головне що вони це зробили ! До того ж вони вписали свої імена в історію ! Це була перша гонка , після великої перерви .

Після фінішу "підвели риску", зробили "розбір польотів". Всі учасники були згадані. Призери нагороджені медалями і грамотами. Наймолодша учасниця - Лада Колбунова, теж отримала невеличку нагороду !

А переможець змагань Єлізар Собаченков отримав спеціальний "кубок" від "LEVEL", який буде переходити з рук в руки , до наступного переможця!

У цієї нагороди є своя історія . Наведу текст від Ані Маліновської:

"У 2001 році у Макіївці сталося невеличке ДТП, у якому пошкодився мій велосипед. Треба було терміново замінити один шатун тому, що через декілька днів необхідно було їхати у Запоріжжя на змагання з триатлону. Через знайомих, як найшвидше мені знайшли повністю новеньку систему ( окремо шатуни не продавались та й часу не було). Замінили зламану деталь, а друга частина залишилася вдома в Харцизьку и пролежала там аж до квітня цього року. Потім її привезли до Слов'янська, а звідти вона потрапила у Дружківку до ЛЕВЕЛа))"

Після цього естафета перейшла до Сергія Кравця, який доробив підставку. Остаточний вигляд "кубок" має завдяки художньому розпису, який здійснив Євген Пономаренко.

В тексті був вислів, що ми це все зробили самостійно, це не означає, що ми відмовимось від допомоги ! Якщо є люди, які цікавляться спортом, підтримують молодь - ми з великим задоволенням приймемо будь яку допомогу. "LEVEL" має багато напрацювань, досвіду і готових сценаріїв проведення будь яких активностей, які пов'язані з велосипедом. Ну й звичайно ж, все залежить від потенційних учасників, яких наше місто має дуже багато! Долучаємось і робимо своє життя цікавим, здоровим і яскравим !

ПиСИ

Викладаємо підсумкову таблицю з результатами змагань. Це вже історія. (Якщо ви помітили помилку в написанні імені і прізвищ - прохання повідомити про це)

1. ЄЛІЗАР СОБАЧЕНКОВ 11:55

2. НІКІТА АЛДАНГАРОВ 12:30

3. ІВАН ФОМЕНКО 12:31

4. СЕРГІЙ ПІКАЛОВ 13:46

5. ІЛЛЯ ДЮМІН 14:09

6. ДАНИЛО ГАНЕВСЬКИЙ 14:11

7. ЄВГЕН КІШИНСЬКИЙ 14:13

8. ДМИТРО ЧЄБОРДАК

9. ЄВГЕН КАРМАНОВ

10. ЛАДА КОЛБУНОВА
 
GADДата: Понеділок, 10.07.2017, 20:26 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото звіт в групі, у соц. мережі БОЛОТО
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗВІТИ ПРО ЗРОБЛЕНЕ » BOLOTO RACE RENAISSANCE (звіт)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх