Четвер, 28.03.2024, 13:58
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗВІТИ ПРО ЗРОБЛЕНЕ » Ранкове соло.
Ранкове соло.
GADДата: П`ятниця, 10.03.2017, 09:49 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Довелось мені (7.03.17) проїхатись по справах. Після нічного чергування, перевдягнувся у велосипедне , яке привіз на роботу і майнув до Слов'янську. Погода з самого ранку не була такою приємною як потім, протягом дня, але й не мироточило зверху і вітер був помірний.

До Слов'янську потрібно було поспішати, щоб людина встигла на роботу , бо там з цим строго, тому довелось постійно вкручувати, це зранку робити не дуже й хотілось, але температура за бортом підганяла все робити швидше. Дороги в нашому місті, як після селевого потоку ! Звичайно я перебільшую, але таке враження , що вислів про те , що сніг не потрібно прибирати - він все одно розтане, розповсюджується і на пісок, жужалку і всілякий інший матеріал, яким були іноді посипані дороги, мовляв "волной всє смоєт".

До всього на дорозі додавалась "крошка" і дрібний гравій, який з'явився на дорогах після сходу снігу , разом з асфальтом. Мабуть бюджетники, всі як один , вже вкотре на зібраннях своїх колективів вирішать, підтримають, увійдуть у положення, у чергове прогнуться і весело будуть проводити "суботнік" в свій робочий час, на благо рідного міста. А сміття вивозити і виносити, як кому заманеться....... Ну це так, лірика.

Як тільки перетинаєш залізничні колії перед Малотаранівкою ( 4.5 км. від старту), починається інший світ, інша дорога ну й інше місто ! Дорога - просто "пєстня", просто крутиш і не переймаєшся. До самого Слов'янську класне , якісне покриття, на маршруті Малотаранівка - Пчєлкіне - Прокатник- Краматорськ_ Ясногорка - Андріївка. Після ст. ім. Кожушко, кілометр ідеального асфальту, а потім .... як у нас в Торецькому.
Потім вже Слов'янськ , центр, де все класно.

Що було дорогою? Багато собачих зграй, які ведуть себе по різному, але агресії не помітив. Якісь ліниво лежать, бігають натовпом, випрошують щось у людей. До речі в Дружківці перед "бурсою" одна напів овчарка весело атакувала автівки, зі мною в неї так не вийшло - допомогла фляга з водою, яку я завчасно приготував. Застосовувати не довелось, достатньо було демонстрації. Раджу - іноді допомагає. На останньому підйомі перед Андріївкою в районі Карачуна справа злетіла у повітря ціла зграя фазанів ! Це, не як завжди 2-3, а до десятку штук.

Після сонячного Краматорську в районі залізничного вокзалу у Слов'янську було похмуро, повно людей у центрі, і машин біля міськради - мабуть з нагоди Свята Весни такий бомонд ! biggrin

Ось вже й на місці, після нетривалого очікування, невеликих маніпуляцій з налаштуванням і перевдяганням, я був у нових велотуфлях і завдяки Ані ( за що я їй дякую і обіцяю "помститись дзеркально" за нагодою smile )
з новими шипами.

Після цього й сонечко з'явилось звідкись, і тепліше на дворі, і їхати легше, і за вітром трохи, і поспішати не було такої потреби! На зворотньому шляху була потреба заїхати у Краматорськ в три місця. Справи організаційні і так - поговорити з приємними людьми ! Дорога майже порожня, машин багато лише на виїзді зі Слов'янську та в Краматорську на світлофорах. Дістався не поспішаючи, їхав в задоволення. Наслідки "стихийного лиха " у вигляді звичайної зими, можна було спостерігати і на проспекті Олекси Тихого.

Піднявся до площі Миру і потім знайшов потрібну адресу на Стуса. Жалкую, що не довелось відвідати приміщення, я з велосипедом, у людей (можливо) корпоративний настрій, а я сам один...словом закомплексував. До того ж тре було встигнути ще в два місця. Приємно поговорили, домовились про подальшу співпрацю. Далі все йшло за планом -зустрічі , приємна розмова в екстремальних умовах з чаєм або кавою ( на вибір), калейдоскоп інформації, термінів , лиця усміхнені , приємні, цікаві. Повно ентузіазму, як мені здалося. Маса енергії і жаги до життя. Найкращі враження, нові знайомства і корисна інформація, яка ( маю надію) стане нам в нагоді.

Додому довелось їхати через ( знову ) Малатаранівку, не міг собі відмовити у задоволення проїхатись якісним асфальтом. Бо - "натєрпєлісяж", розвідав мости через Казений Торець ( підвісні) - обидва у належному стані, особливо той, що біля греблі. Там зроблено ремонт - нові дошки суцільними ділянками , а не латками і підбито металом.

Дістався додому вже без пригод, Подолано 70 + кілометрів. Нічого так, ранкова зарядка. wink

Величезна дяка всім , про кого я згадував і тим , ім'я яких залишились по -за кадром. Вони себе впізнають , маю надію, але дозволу про те,щоб афішувати я не отримав, якось не здогадався. І ще дуже жалкую, що не мав з собою фотоапарату.....
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗВІТИ ПРО ЗРОБЛЕНЕ » Ранкове соло.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх