Четвер, 25.04.2024, 08:45
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » ДРУЖКІВСЬКЕ САФАРІ
ДРУЖКІВСЬКЕ САФАРІ
GADДата: Понеділок, 07.09.2020, 09:02 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Для когось осінь настала несподівано, навіть непомітно. Хтось її чекав, сподіваючись на оновлення, яскраві враження, зміну .... Так чи інак, вже тиждень минув й ми стоїмо перед фактом, що все сталось і цього вже не оминути. Доведеться брати активну участь або бути спостерігачем wink

Для багатьох кінець серпня та початок вересня був активним і багато хто встиг здійснити купу чудових подорожей та активностей. Хтось і зараз перебуває у дорозі ! У Деяких містах відгриміли Дні міста та відповідні велосипедні заходи. Сподіваємось, що попереду ще багато цікавих подій, подорожей та активних заходів. У зв'язку з цим, хотілося б знати приблизний, а краще певний графік цих заходів, щоб було зручно планувати щось своє та не опинитись перед фактом "накладки" коли є дві цікаві події, а потенційним учасникам хоч розірвись ! smile

Прохання до всіх організаторів, потенційних учасників та просто небайдужих - поширити цю інформацію, розмістити у себе на ресурсах, зробити відповідні дописи у коментарях, щоб була можливість оперативно зробити невеличкий календар подій. Гадаємо, це корисна справа ?) До умовного списку календаря мають увійти масові заходи, офіційні чи не дуже ( wink ) змагання, велопробіги. Звичайно ж можна скористатись нагодою та розмістити у коментарях будь-що, що має зацікавити потенційних учасників. Сподіваємось на розуміння та активну участь ! До зустрічей!
 
GADДата: П`ятниця, 18.09.2020, 20:13 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
18.09.20 - Перші натяки на фінансування. Розміщено "пробну" об'яву у групі фейсбук. Запланована координаційна зустріч.

20.09.20 відбулось імпровізоване зібрання у ДТ ДДМА. Визначились, окреслили, запланували wink
 
GADДата: Вівторок, 16.03.2021, 13:55 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Через коронавірусну пандемію, довелось припинити всіляку активність в цьому напрямі. Всіляку активність у фізичному плані - зустрічі, розробки та живе планування. Череда всіляких святкових та вихідних днів ближче до зими та виборчі події кінця осені, відвертати увагу у всіх зацікавлених осіб.

З настанням нового року, а відтак і сезону активні дії в напрямі організації вище вказаного поновились. Здійснились кілька зустрічей, телефонних розмов та активне листування у соцмережі.

14.03.21 ближче до вечора з'явилась перша публічне звернення до профільної авдиторії. Були позначені організації, відповідальні особи, та вело активісти.

Реакція на публікацію у відповідній групі фейсбуку (LEVEL) виявилась не настільки великою, як ми сподівались. Але ключові "гравці" були охоплені й зробили дописи, коментуючи або зв'язались особисто.

Нижче наводиться копія цієї публікації станом на 16.03.21, 13:55:

"УВАГА, НАРЕШТІ, ВАЖЛИВО!

Саме так мав би виглядати анонс майбутнього, масового, велосипедного заходу, змагання.

За певних обставин, вже більше як рік у нас не відбувалось нічого спортивно-масово-активного. Потрібно це негайно виправляти!

З іншого боку, така тривала перерва сприяла акумуляції проєктів, мрій та забаганок, які можуть охопити всіх активних, спортивних та небайдужих.
Хотілося б почути думку потенційних учасників, вело організаторів, керівників вело клубів з інших міст, бо будь-який захід без вас не відбудеться!

А ще необхідна координація дат проведення змагань, щоб уникнути «накладок». Всі, хто має намір брати участь в організації – починайте це робити вже зараз, виходьте на зв’язок, пишіть коментарі. Нам потрібен ваш досвід!

Велосипедисти: спортсмени та аматори – готуйтеся, висловлюйте побажання, запитуйте про все, що може стосуватися спортивної події.
Було б непогано почути відгук та пропозиції від потенційних спонсорів, меценатів та ЗМІ.

Поширюйте інформацію серед друзів, знайомих і не дуже
 
GADДата: Вівторок, 16.03.2021, 13:58 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
велосипедистів, бо без вас ніяк !

П.М.

Вибачайте за довгий текст. Якщо все піде добре, далі буде коротко і по справі. Якщо все буде добре, буде лаконічно, багато, розгорнуто, яскраво та цікаво.
Влаштуймо свято для себе !

ДРУЖКІВСЬКИЙ ВЕЛОКЛУБ "LEVEL",“Східноукраїнський велоклуб “ТОР” ГО, Велоспільнота ТОР, Велоклуб "ДоброВело", Донецьке товариство імені Олекси Тихого Громадська велосипедна майстерня. Дружківка Громадський Патруль Донеччини Нова Дружківка Велоклуб ТЕМП

Микола Мироненко Віталій Рибалко
Oksana Subbota Valery Subbota Наталя Дорогавцева
Валерий Бегеев Oksana Kraynikova Наталя Фролова

Денис Миронов Ігор Шкодін Александра Пахомова Viktor Bashtovoy Павло Островський Євген Шаповалов Евгений фиалко Cветлана Агаджанян Віталій Пилипенко Гайдук Виктор Ярослава Троцевская Volodimir Kutnenko Аліса Аксьонова Olga Kuplevackaya Sergiy Pronkin Микола Довбня

Список позначених учасників, груп, організацій, клубів, сторінок, організаторів буде додаватись, виходьте на зв'язок, пропонуйте себе та інших.
 
GADДата: Вівторок, 16.03.2021, 14:17 | Повідомлення # 5
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Невеличка статистика щодо цієї публікації:

42 - Стільки разів люди взаємодіяли з публікацією через реакції, коментарі, публікації, перегляди фотографій та кліки.

460 - Стільки людей, які хоч раз бачили пост. або могли бачити, бо були активними в цей час.

18 - так чи інакше вподобали цю публікацію.

4 - відгукнулись у коментарях.

5 - так чи інак поговорили приватно.

6 поширень, серед них лише 2 (двоє) пов'язані з велосипедом безпосередньо.

4 - подивились світлини у публікації wink

1 - відкрили і переглянули текст публікації у повному розмірі( можливо в окремому вікну) :))

2 - натиснули на позначку з хрестиком))
 
GADДата: Вівторок, 03.08.2021, 10:55 | Повідомлення # 6
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Офіційне положення

1. Загальні положення

Велоперегони «Дружківське SAFARI"» є 6 ти годинними велоперегонами участь в яких можуть взяти всі охочі. Мета й завдання велоперегонів: пропаганда здорового способу життя й велосипедного спорту, розвиток велоспорту в Україні, виявлення найсильніших велосипедистів у дисциплінах, залучення нових учасників до змагань, відродження у Дружківці велоспорту.

2. Змагання проходять за підтримки

Генеральний партнер:

Спонсори:

Партнери:

Організатори:

"Дружківський вело клуб "LEVEL"

ДФК ДДМА

Громадська велосипедна майстерня. Дружківка

3. Місце й строки проведення:

Велоперегони будуть проводитися 0) серпня 2021 року у Дружківці, Донецької обл. в районі Вільямської балки (48.636042, 37.568336).

4. Категорії учасників і нагород:

чоловіки Open (відкрита категорія)*
чоловіки 40+
жінки Open (відкрита категорія)*
жінки 35+

* відкрита категорія, незалежно від віку, спортивних досягнень та ін., окрім чинних професійних спортсменів і учнів ДЮСШ.

Категорія визначається учасником при реєстрації. Організатори мають право змінити категорію учасника.

Оргкомітет змагань залишає за собою право об'єднувати, розділяти чи реєструвати додаткові категорії перед стартом.

5. Допуск до участі в змаганнях

До участі у змаганнях допускаються особи віком від 18 років зі справним велосипедом, справними гальмами та велосипедним шоломом, який обов’язково має бути застібнутий. Велосипед має бути МТБ (гірський велосипед), обмежень у розмірах коліс немає. Або кросовий, гревел, турінг (без амортизації з колесами 28")

Організатори залишають за собою право не допустити до участі у змаганнях або дискваліфікувати учасників на велосипедах, технічний стан яких, на думку організаторів, не відповідає нормам, а також за порушення положень проведення велоперегонів чи невиконання вимог судді.
При отриманні стартового номера, учасник велоперегонів повинен віддати розписку про ознайомлення з положеннями змагань «Дружківське SAFARI"», усвідомлення ризиків та особисту відповідальність за всі можливі наслідки від участі у змаганні.

Згідно з юридичними зобов’язаннями цих положень — організатори змагань не несуть жодної відповідальності за стан здоров’я та фізичну підготовку учасників, за справжність медичної довідки, а також за інші непередбачувані обставини та наслідки.

На вимогу організаторів велоперегонів головний лікар змагань та/або бригада швидкої допомоги можуть перевірити стан здоров’я будь-якого учасника до старту, під час перегонів та після фінішу і в разі необхідності не допустити/зняти учасника зі змагань.

6. Порядок реєстрації

Реєстрація відбувається у спеціальній формі в мережі інтернет. А також в день перегонів на місці старту. При отриманні номера, учасник велоперегонів повинен підписати розписку про відповідальність. Закінчення попередньої реєстрації: 0) серпня в 23:59.

7. Стартові внески:

Цього разу не передбачені.

*Стартові внески не повертаються! Але можуть бути зараховані як оплата за іншого учасника, узгодивши з організаторами змагань.

8. Порядок проходження дистанції

Довжина одного кола велоперегонів – приблизно 6 км. Проходження траси фіксується на фініші. Зрізання траси загрожує учасникові дискваліфікацією. Допускається ремонт і заміна велосипеда або окремих його частин між заїздами. У випадку заміни велосипеда спортсмен зобов'язаний прикріпити свій стартовий номер на новий велосипед.

9. Оголошення результатів і нагородження.

Оголошення результатів відбудеться після завершення велоперегонів, в межах стартової галявини. Учасники, які посіли з 1 по 3 місце в кожній категорії, нагороджуються медалями та цінними призами від спонсорів (за наявності таких)

10. Розклад:

9:00 - початок реєстрації на трасі

10:30 - Закінчення реєстрації

10: 40 - Інструктаж. Тестове коло.

11:00 - Старт всіх категорій

15:00 - Нагородження

11. Обставини непереборної сили (форс-мажор)

У разі виникнення обставин непереборної сили (погодних, соціальних, політичних і т.д.), таких, що проведення змагань може стати небезпечним, перегони можуть бути перервані. У цьому випадку, фінальний протокол оформляється за результатами на момент прийняття рішення про скасування.

Контакти організаторів:

Технічна зона (техзона), технічний пункт (техпункт) і технічна допомога.

Техзона організовується в районі стартового табору. Допускається ремонт і заміна велосипеда або окремих його частин. У техзоні учасники можуть отримувати технічну допомогу від кого завгодно. При зламі велосипеда на дистанції гонщик має право самостійно або за допомогою членів його команди здійснити ремонт велосипеда і/або заміну частин велосипеда. При цьому гонщик і його помічники не повинні заважати іншим гонщикам. Невиконання цієї умови може спричинити попередження і/або штраф. Якщо ремонт неможливий, круг необхідно закінчити пішки по трасі з велосипедом. Крім цього на дистанції в місцях харчування можуть організовуватися техпункти з мінімальним набором запчастин і інструменту. Запчастини, інструмент та допомога на техпунктах можуть надаватися як організаторами, так і членами команд гонщиків.

Номери гонщиків

Гонщики, знаходячись на трасі, зобов'язані мати номер для велосипеда (на кермі), так щоб він був помітний суддям на контрольних пунктах. При заміні велосипеда, гонщик зобов'язаний перенести номер на новий велосипед перш ніж продовжити гонку. Організатори мають право вимагати пред'явити номер в будь-який момент часу. Якщо номер не видно (номер брудний і т.п.), гонщик, проїжджаючи повз контрольний пункт, повинен голосно повідомити свій номер суддям.

"Зрізання"

"Зрізання" маршруту шляхом виходу за межі траси - суворо заборонено і штрафується додаванням до результату штрафного часу (10 хвилин і більше) або дискваліфікацією, в залежності від тяжкості проступку. Вихід за межі траси дозволений у виняткових випадках: якщо виникає перешкода, яку неможливо об'їхати в межах траси (завал, руйнування покриття траси й ті), при цьому об'їзд не повинен скорочувати дистанцію і не давати ніяких переваг перед іншими гонщиками. Після маневру гонщик негайно повинен повернутися на трасу.

Лідирування (слідування «на колесі»)

Лідирування дозволено, але тільки в тому випадку, якщо гонщик слідує за іншим зареєстрованим гонщиком. Лідирування за транспортом або незареєстрованими гонщиками (велосипедистами) заборонено.

Перевага руху

Гонщики, що пересуваються верхи на велосипеді, мають перевагу над гонщиками, які спішились. Гонщики, що штовхають або несуть свої велосипеди, повинні пересуватися по найменш проїжджій частині траси в той момент, коли їх обганяють. Гонщики, що штовхають або несуть свої велосипеди, можуть обганяти велосипедистів, що їдуть, якщо вони не створюють перешкоди руху.

«Кругові»

Гонщики, яких обганяють на коло, повинні поступатися дорогою лідерам. Гонщики, які обганяють, повинні голосно оповіщати про намір обгону, крикнувши «обходжу справа» або «обходжу зліва». Безпечне проведення обгону є обов'язком того, хто обганяє.

Позиційна боротьба

Коли два гонщика борються за місце на трасі, лідер не зобов'язаний поступатися позицією тому, хто обганяє (за винятком «кругових»). Проте, заборонені різка зміна траєкторії руху при обгоні та будь-які торкання (тілом або частинами велосипеда) з метою перешкодити руху. Той, хто обганяє, своєю чергою, повинен забезпечити безпеку свого маневру.

Спортивна поведінка

Небезпечна їзда, використання лайливих виразів, образи та інші елементи неспортивної поведінки можуть стати приводом для попередження, а при повторних порушеннях, і дискваліфікації. Міра покарання у кожному конкретному випадку визначається головним суддею.

Вода і харчування

Вода і харчування можуть надаватися гонщикам ким завгодно і в будь-якому місці траси. Проте, гонщики не повинні створювати перешкод іншим учасникам, приймаючи воду і харчування. Розкидання упаковок, обгорток і тари на трасі заборонено.
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » ДРУЖКІВСЬКЕ САФАРІ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх