П`ятниця, 19.04.2024, 02:46
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я ДТ ДДМА (7.06.19)
ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я ДТ ДДМА
GADДата: Вівторок, 11.06.2019, 14:02 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Наприкінці учбового процесу ДТ ДДМА традиційно влаштував День Здоров'я.

ГО "Дружківський велоклуб "LEVEL" та проект громадської вело майстерні "велоСАМремо", також традиційно підтримує цю акцію. Всі спортивні змагання, акції тощо, які організовуються ДТ ДДМА, за можливості, підтримується нами.

Напередодні було проведено комплекс заходів з підготовки місця проведення змагань до відповідного стану. Обрано і виміряна відстань маршруту естафети, місця проведення інших змагань. для збігів на місці Обрано було найбільш зручні , безпечні компактні та відповідні критеріям проведення.

Зранку наступного дня, у дворі технікуму зібралась чимала кількість студентів, які були вдягнені спортивно, з собою мали всілякі причандалля для розведення вогнища, продукти і спортивний інвентар. після нетривалого інструктажу , колона організовано вирушила до міста проведення заходу, куди заздалегідь було довезене те, що важко нести у руках.

Все це відбувалось у "Молодому парку", де кожна група почала відразу збирати матеріали для вогнища і готувати те, що вважали за потрібне під нагляд=ом і керівництвом класних керівників. Відбулось шикування і отримані інструкції та вказівки, щодо проведення змагань.

Паралельно з головними змаганнями, проводились різні спортивні заходи, для яких не потрібно багато учасників. Відбувались змагання з волейболу, шахів, підняття гирі.

Головними пунктами змагань були - туристична естафета, яка складалась з кількох етапів, досить цікавих, таких як Встановлення намету, подолання імпровізованого рову, "болото", пластування під імпровізованим колючим дротом, кидання "гранати " в ціль, перша допомога пораненого, транспортування пораненого , розбирання намету.

Кожна група проходила ці випробування за чергою, перемагала та, яка витратить менше часу на проходження. Дуже жваво все відбувалось, з гумором і винаходами не забороненими правилами, учасники застосовували свої навички, відпрацьовувалась взаємодопомога.

Змішана естафета, яка складала в собі подолання відповідних дистанцій за допомогою бігу і велосипеду, які змінювались по черзі. від кожної групи по два учасники кожного виду . Це змагання зіюрало багато вболівальників і проходило дуже динамічно, Спортсмени викладались по повній.

В перетягуванні канату приймали участь дівчата, це було дуже веселе змагання. Хлопці теж не підвели !

Після визначення переможців, відбулось урочисте нагородження переможців і призерів .

До нових зустрічей !


П.С.

(Коли надійдуть дані про переможців та призерів, на місці цього тексту з'явиться відповідна інформація)

Фото звіт : ДЗ ДТ ДДМА
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я ДТ ДДМА (7.06.19)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх