Вівторок, 23.04.2024, 22:58
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » День Здоров'я ДТ ДДМА (1.06.18 ( "Зелена миля"))
День Здоров'я ДТ ДДМА
GADДата: Субота, 02.06.2018, 14:43 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В перший день літа ДТ ДДМА влаштував День Здоров'я, у рамках якого відбувся Всеукраїнський забіг "Зелена миля 2018".

ГО "Дружківський велоклуб "LEVEL" та проект громадської вело майстерні "велоСАМремо" прийняв участь у цьому дійстві . Ми завжди підтримуємо , як і адміністрація технікуму нас, всі спортивні змагання, акції тощо, які організовуються ДТ ДДМА. Постійна співпраця вже стала традицією.

Напередодні ми виміряли відстані для збігів на місці проведення акції, допомогли визначитись з маршрутом, які були різні, але обрано було найбільш зручний, безпечний і цікавий, який відповідав критеріям проведення.

Зранку наступного дня, у дворі технікуму зібралась чимала кількість студентів, які були вдягнені спортивно, з собою мали всілякі причандалля для розведення вогнища, продукти і спортивний інвентар. після нетривалого інструктажу , колона організовано вирушила до міста проведення заходу, куди заздалегідь було довезене те, що важко нести у руках.

Все це відбувалось у "Молодому парку", де кожна група почала відразу збирати матеріали для вогнища і готувати те, що вважали за потрібне , що потім буде оцінене комісією і визначено переможців. Відбулось шикування і отримані інструкції та вказівки, щодо проведення змагань, старости груп визначились з учасниками і доповіли суддівській бригаді про це.

Навколо все закипіло. Проводились змагання з шахів, де приймали участь розумніші , паралельно змагались учасники у підійманні гирі шістнадцяти кілограмів. Відбувались змагання з волейболу серед груп технікуму. Також команди-п'ятірки сильніших перетягували канат.

Комісія тестувала те, що приготували на обід, оцінювалась не тільки головна страва , але й сервірування імпровізованого столу.

Головна подія була масовою у "Зеленій милі" прийняли участь майже всі, хто був присутніми. Ми ж на велосипедах супроводжували учасників бігу, піклувались їх безпекою і робили фотографію події, включно з іншими змаганнями від початку до кінця.

Після визначення переможців, відбулось урочисте нагородження переможців і призерів .
 
GADДата: Понеділок, 04.06.2018, 11:52 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото з події : Зелена миля
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » День Здоров'я ДТ ДДМА (1.06.18 ( "Зелена миля"))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх