Четвер, 28.03.2024, 15:05
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Координаційне зібрання у ДТ ДДМА (Дружківка ( 2.03.18))
Координаційне зібрання у ДТ ДДМА
GADДата: П`ятниця, 02.03.2018, 21:30 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Після конференції у Кривій Луці, де ми змогли озвучити багато чого і познайомитись з цікавими людьми, виникла необхідність у зустрічі в більш вузькому колі. Потрібно було оговорити технічні деталі, процеси, які мають відбутись на початку велосипедного сезону , та його розвитку. Збирались на зустріч і обговорювали це питання в групах Дружківського та Слов'янського велосипедних клубів. Через певні обставини і технічну складову зібратись вирішили ......

.... Дружківка, п'ятниця 2. 03.18. Час зустрічі - четверта година дня. Зібрання відбулось у будівлі ДТ ДДМА у відведеному нам приміщенні, в рамках нашої співпраці з адміністрацією технікуму в проекті "veloSAMremo".

Дружківку представляв Віталій Колбунов та Сергій Кравець, дистанційно були на зв'язку Євген Пономаренко, Юрій Сут та Оксана Суббота. Слов'янський велоклуб делегував на зустріч Миколу Мироненка, та Юрія Слобожанського, від технікуму був присутній Геннадій Поворознюк.

Після коротенької екскурсії приміщенням, учасники зібрання ознайомились з обладнанням вело майстерні і коротенько оговорили перспективи її розвитку, узгодили можливі дії в цьому напрямі, зокрема співпрацю зі Слов'янським вело клубом за сприяння "Теплиці", представником якої (крім всього іншого) був Юрій Слобожанський. За чаєм склали "порядок денний". До обговорення було запропоновано кілька тем, які стосуються суто велосипедного напряму - організація офіційних заходів, участь у заходах, які мають бути в інших містах, де ми приймаємо участь, координація спільних дій у рамках своїх та спільних проектів, спортивні змагання, подорожі та експедиції.

В результаті плідної роботи (про всі перипетії і обговорення розказувати дуже довго) домовились, підтримали і постановили таке :

* З метою прокладання маршруту (ів) у селищі Щурове, налагодити тісну співпрацю з Неллі Фотіна, щоб прив'язати майбутній маршрут до цікавих, історичних місць та об'єктів селища і навколишніх територій ( Юрій Слобожанський)

* Скоординувати дії з Яна Синиця щодо маршрутів у Кривій Луці та навколишніх об'єктів історичного та природного значення, з метою подальшого розвитку туризму у цієї місцевості. Для цього потрібно отримати пункти старту та фінішу і пункти бажаного відвідування на маршрутах, з подальшою прив'язкою на мапу і викласти передбачувані маршрути на 2 - 3 - або більше днів, для обговорення зацікавлених учасників проекту. ( Віталій Колбунов)

* Налагодити зв'язок з Андрієм Тараманом, (за аналогією попереднього блоку) та запропонувати до обговорення майбутню зустріч, на території Ол. Калинового, з'ясувати можливість перебування там більше як один день ( ночівля). ( Віталій Колбунов)

* Налагодити контакт з Оксаною Губар і з'ясувати можливість співпраці з Цент "Хвиля", у рамках наших проектів. Можливість організації прийому учасників у Білокузьминівці, їх харчування, тощо. ( Віталій Колбунов)

* З'ясувати наявність необхідних компонентів та інші складові майбутнього відпрацювання маршруту , який пов'язаний зі сплавом на катамаранах річкою Сіверський Донець з велосипедами у Криій Луці і прив'язкою цього маршруту до Ямпільського "зоопарку" та "Лісовим намистом". (Микола Мироненко)

* Підготувати доповідь з планами і бажаними умовами перебування у Кривій Луці, Озерному та інших селищах з метою риболовлі і використанні велосипеду , як транспортного засобу для пересування вказаними територіями( Пономаренко Євген)

* З'ясувати наявність умов, бажання та можливих деталей у рамках запропонованого проекту фото-конкурсу. ( Юрій Слобожанський). Мониторинг питання фото -конкурсу, запропонувати до обговорення умови, правила, залучення потенційних учасниць, заохочення, схему "суддівства", призи ( Віталій Колбунов, Микола Мироненко)

* З'ясувати перспективи співпраці з веолосипедистами Ізюму, спільні подорожі, маршрути у їх місцевості з прив'язкою до історії і природи (Микола Мироненко).

* Підтримати велосипедні заходи у місті Дружківка - велоквест ( кінець квітня), "монета -естафета" ( на базі ДТ ДДМА, час уточнюється). Для цього потрібно організувати команди з різних місті з'ясувати умови їх трансферу та перебування. Розробити положення, рекламувати заходи і поширювати інформацію для залучення більшої кількості учасників ( Віталій Колбунов, Геннадій Поворознюк, Микола Мироненко, Олена Кравчук, Юрій Слобожанський, Оксана Суббота, Дмитро Білько)

* Відновити традиційний у минулому "Тур навколо Тору", для цього необхідно визначитись з маршрутом ( приблизно 100 км.), змінити формат заходу з суто спортивного на вивчально - історичний- пізнавальний, скоординувати дії відповідними структурами і службами та спитати про співучасть у Сергія Макаренка, як засновника цього заходу ( у минулому) ( Мироненко Микола, Юрій Слобожанський, Віталій Колбунов)

* Знайти інформацію про нагороди для переможців і призерів майбутніх змагань.( Віталій Колбунов)

* Організувати та прийняти участь навесні ( дати уточнюються ) у мандрівках подорожах із долученням новачків - "Щурове", " Знайомий маршрут", "Вечірній марафон" ( координатори- Віталій Колбунов, Оксана Суббота, Микола Мироненко, Юрій Слобожанський)

* Підготувати та ознайомити потенційних учасників з проектом маршруту з Харкова ( Віталій Колбунов)

Висловлюємо подяку всім учасникам за плідну , конструктивну роботу ! Адміністрації ДТ ДДМА за надане приміщення і співпрацю в рамках проекту "veloSAMremo" та по-за ним.

До обговорення і подальшої реалізації всього запрошуємо всіх, кого це зацікавило


Якщо Ви помітили помилки, бажаєте зробити уточнення, або конструктивні пропозиції з організації, допомоги тощо - прохання звертатись в "особисте" або висловлювати свою думку у коментарях.

З повагою
 
GADДата: Понеділок, 12.03.2018, 16:08 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото матеріали з зібрання та фото маршрутів : ЗІБРАННЯ
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Координаційне зібрання у ДТ ДДМА (Дружківка ( 2.03.18))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх