П`ятниця, 19.04.2024, 01:08
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Готуємось до Вело квесту.
Готуємось до Вело квесту.
GADДата: Вівторок, 06.02.2018, 21:38 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В минулому сезоні у нас вперше був досвід проведення велосипедного квесту у рамках фестивалю" З КРАЇНИ В УКРАЇНУ". Прочитати про цю подію можна за посиланням : ЗКВУ

Донецький центр дітей та молоді( який базується у Краматорську), де й проводив велоквест. Цього року наші плани мають шанс втілитись у Дружківці.

Були попередні домовленості про зустріч у Краматорську, а сьогодні вона відбулась. Проходило все у затишній атмосфері, колектив цього закладу дуже люб'язний, налаштований по діловому , але без зайвого пафосу. Ніякої бюрократі !

Ми поділились своїм досвідом, розібрались з побажаннями, вивчили всі питання, які були на час розмови. Запланували дії на майбутнє, визначились з тим, хто що має робити і з датою, коли робити попередній контроль всьому , що буде зроблене.

Вже зараз можна цікавитись, долучатись, формувати команди для велоквесту. Згодом будемо додавати інформацію, а поки запасайтесь терпінням та завзяттям wink

Дякую за теплий прийом Донецькому центру дітей та молоді, особисто Олені Кравчук за запрошення, плідну роботу та Вікторії Бересток за фото і посмішку.
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Готуємось до Вело квесту.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх