П`ятниця, 29.03.2024, 00:17
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Імпровізована конференція у Слов'янську.
Імпровізована конференція у Слов'янську.
GADДата: Четвер, 16.11.2017, 18:19 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Було багато спробі намагань зустрітись і поговорити про нагальні питання та плани на майбутнє, у неформальній атмосфері. Останнім часом цього не відбувалось за об'єктивних обставин. То ми разом катали десь , але не у тім складі, то було багато чого і не було часу оговорити хоч щось, то часу та місця не знаходилось. Після деяких напів натяків у соц групах, почало вимальовуватись загальне бачення деяких пунктів майбутньої зустрічі. Кожен мав запас ідей і бажань на майбутнє , ну хоча б на наступний сезон. Після нетривалих перемовин ми дійшли згоди зустрітись у Слов'янську і поговорити нарешті про "наболіле". Зі свого боку ( від клубу "LEVEL") ми були "озброєні" підтримкою ГО "НОВА ДРУЖКІВКА" у наших подальших діях у цьому напрямку, під час візиту до ХАЛВА хабу, напередодні подорожі, про яку буде йтися нижче.

На цьому офіційно - занудна частина закінчена.

Отже 14.11.17 делегація з Дружківки, у складі мене wink , вирушила до Слов'янську.

Велосипедна прогулянка напередодні, а було досить прохолодно, примусила зібратись в дорогу з максимальним утепленням, але вже біля підвісного мосту довелось знімати з себе добру частину речей, цей день видався на диво теплим, +16 в середині листопаду, це дуже несподівано !

З посадок вздовж дороги у Малотаранівці і перед Пчєлкіне, злітали зграї молодих фазанів, чомусь їх було дуже багато саме тоді. Але споглядати за навколишніми краєвидами завадив дощик, який почав дріботіти , а потім пустився дужче. Тільки збираєшся зупинитись, чого не дуже хочеться, щоб не збавляти темпу, дощ стихає, потім знову падає з неба. Під час подорожі до Слов'янську це відбувалось тричі, швидкість була невеликою, через відсутність болотників і мокрої дороги.

На відтинку дороги, після переїзду там де зупинка "Прокатчик", вздовж всього тунелю з дерев встановлено ліхтарі з сонячними панелями, тепер зрозуміло, навіщо обрізали дерева справа... Після вокзалу і "промзони", рухаючись довжелезною Лівобережною, помітив що "зебри" зроблено з крошки і пофарбовано у червоно-білий, до того ж встановлені у проблемних місцях ( біля школи, як приклад) "лежачі поліцейські".

У цілому дорога не була довгою , Слов'янськ зустрів сонечком крізь хмари , а потім взагалі прояснило.

Телефоном вийшов на зв'язок Микола Мироненко, ми домовились про подальші дії... Поки він їздив за іншими "переговорниками" , я розважався бесідою зі "свідками єгови" та розмовою телефоном з Ганною, яка жалкувала, що не могла прийняти участі у нашому зібранні.

Подальша бесіда проходила у грузинському закладі харчування ( вибачаюсь за термінологію) ხინკალი (Хінкалі), де нас зустріли приязні дівчата, запропонували, порадили і прийняли ровера на зберігання. За столом , дякуємо за обід Миколі (!) відбувалась бесіда на велосипедні теми, ми змогли дійти спільного бачення у нагальних проблемах, домовились про подальшу співпрацю, спільні заходи і обговорили головну тему ( кожен пропонував на розгляд свою) , домовившись про подальші дії у цьому напрямі. Все що буде вимальовуватись далі, ми обов'язково доведемо до загалу і залучимо до реалізації.

Після такого смачного обіду і приємної бесіди , не хотілось їхати додому,але час та справи у Краматорську підганяли в дорогу. На вулиці було так тепло , що хотілося зняти все що було з верхнього одягу. Хлопці не радили цього робити і були праві. Після того, як ми тепло попрощались, коли мені побажали щасливої дороги і я їхав у зворотньому напрямі вітер був просто в лице і здував з дороги.

Згори крутити не доводилось , бо це марна справа, так вітрило, що швидкість не перевищувала 17 км\г ! Краматорськ - знову приємні зустрічі, розмови короткі і більш тривалі, вирішені всі справи, витримані часові терміни. Вперше поспілкувались наживо з Ганною Новицькою, у редакції "Восточного проекту" wink Останній пункт - вело майстерня і крамниця ВЕЛО СТИЛЬ .

З часу мого останнього візиту магазин остаточно доведено до ума у напрямку завершення облаштування і ремонту, розширено асортимент і додано освітлення всередині. Загалом приємне враження! Тут ми оговорили з Оксаною, ті самі питання що й з хлопцями у Слов'янську. Там же лишив обіцяні значки і брошури. Два комплекти ще за мною, вибачаюсь трохи прорахувався.... Зворотній путь додому був не дуже важкий, бо рухався тим самим маршрутом , де від вітру захищали дерева і будівлі.

Ось така приємна і корисна подорож - "Від сходу до заходу сонця" :)
 
GADДата: П`ятниця, 17.11.2017, 14:20 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Трохи світлин : КОНФЕРЕНЦІЯ
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Імпровізована конференція у Слов'янську.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх