П`ятниця, 29.03.2024, 07:31
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » 500 років Реформації
500 років Реформації
GADДата: Понеділок, 11.09.2017, 07:42 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Інформація про цей захід надійшла до нас, можна сказати, випадково . Просто трапився на просторах інтернету постер, довелось прикласти трохи зусиль, щоб відшукати хоча б якусь інформацію про це. Дякуємо Наталі Піскаєвій, трохи згодом ситуація прояснилась остаточно завдяки Сергію Кравцю. Далі, вже через нього здійснювалась координація, до самої зустрічи з учасниками пробігу, а сталось це у місті Дружківка, на площі , перед ЦДЮТ.

Коротенько про сам велопробіг - він організований до визначної дати, 500 річчя Реформації, протестантскими церквами Донецької області. Маршрут стартував у Святогірську і пролягав містами Лиман, Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка. Бахмут, Мирноград, Покровьк, Маріюполь. Все це відбувалось з 8 по 12 вересня ( на момент написання цього тексту, учасники пробігу ще знаходились у дорозі).

Крім офіційного дійства на старті і фінішу, у кожному місті відбувалась зустріч з містянами , велосипедистами, працювали атракціони для дітей, де дітки мали змогу заробити спеціальні паперові жетони і завдяки цьому отримати потім ласощі, канцелярію, невеличкі дрібниці і літературу.

В кожному місті хтось долучався до велопробігу і їхав стільки, скільки мав змогу це робити.

Про свою участь у пробігу.

Як вказувалось вище зв'язок телефоном тримався через Сергія, який вранці поїхав до Краматорську, де стартував з основною групою, завдяки цьому ми мали хронологію пересування і точний маршрут містом Дружківка, таким чином можна було вчасно прийти до старту і зробити фото.

Найпершими на площі з'явилась родина Колєснікових з велосипедами і маленьким цуциком, покружляли, зробили розвідку і поїхали додому готуватись до зустрічі.

Перед приїздом колони велосипедистов на площі з'явились два мікроавтобуси з волонтерами, які швиденько приготували все необхідне для зустрічі велосипедистів та організації невеличкого свята для дітей. А діточок в цей час на площі вже було предостатньо. Для дітей були приготовані всілякі розваги, була можливість прокотитись на гіроскутері, випробувати себе у стрільбі з луків по мішенях, відбувалась гра з кольоровими кульками, працював надувний батут і ще щось, чого я можливо й не запам'ятав.

Таким чином велосипедистів зустрічала не порожня площа а веселий і гамірний натовп малечі разом з батьками та перехожими, які в цю пору не пішли повз, а зупинились відпочити і цікаво провести час.

Колона велосипедистів прибула до міста вчасно, у супроводі патрульної поліції, велосипедисти зробили імпровізоване коло пошани і зупинились на відпочинок під ялинками. Відразу були роздані калорійні батончики та цукерки, всім учасникам велопробігу. Також вони мали можливість поповнити запас води і провести необхідний ремонт транспортних засобів. Після відпочинку велопробіг вирушив у подальшу путь, через площу Соборну до МАНу, а далі у напрямі Костянтинівки трасою. За Олексієво - Дружківкою патрульна поліція зробила ротацію.

Костянтинівка зустрічала нас у центральному парку, де відбулись такі самі дійства, але була приємна відмінність - всім учасникам було роздано гарячий обід у вигляді гречаної каші з салатом, все це тепле у зручних контейнерах, ще були помідори і яйце варене - теж тепле, свіжо зварене. Ми мали тривалий відпочинок і можливість поговорити, обмінятись даними, контактами.

Після чергового проміжного старту ми їдемо проспектом Ломоносова , потім вліво стрімкий спуск, до залізниці і вже потім постійні підйоми вгору, які почали злегка вимотувати учасників. Всі хто відчував втому, відразу отримували допомогу, або можливість зупинитись перепочити, попити води. Все відбувалось без зайвої метушні, спокійно. Дорога була не дуже зручною, було важкувато тримати темп, через безліч вибоїн у асфальті, які потрібно було обходити.

Перед Часів Яром відбулась чергова зміна супроводу, тепер нас супроводжували дві машини ! Вважаючи на час, який залишився мені до роботи в нічну зміну, мені довелось покинути дружню кампанію. Подякував всім, хто це організував та побажав успіху і вдалої подорожі, вирушив через Ч.Яр і далі знайомою дорогою, через Майське, Маркове, Федорівку, Білокузьминівку додому.

Ще раз хотів би виказати дяку за приємну подорож ! Щасливої дороги, вдалого фінішу і вчасного повернення додому !

Сподіваємось на подальшу співпрацю !


Вибачаюсь за якість фото, об'єктив потребує ремонту ....
 
GADДата: Середа, 27.09.2017, 10:23 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фотки тут: 500
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » 500 років Реформації
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх