Четвер, 28.03.2024, 22:46
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Зібрання клубу "LEVEL"
Зібрання клубу "LEVEL"
GADДата: Понеділок, 12.12.2016, 11:14 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
10.12.16

Зібрались ми знову у "маштехнікумі" , але вже в приміщенні , яке нам було надане. Тим, хто не в курсі, пропоную ознайомитись з матеріалом: ПЕРШЕ ЗІБРАННЯ У ТЕХНІКУМІ

Приміщення дуже зручне, просторе й тепле. Розраховане на присутність помірно великої кількості людей, має достатньо столів і стільців. Присутня електрика з можливістю підключення комп'ютера , або якоїсь апаратури. Питання про більшу напругу ( чайник, тощо) буде поставлено окремо. Освітлення відповідає всім нормам. Поміряні всі вікна, планується заміна на сучасні скло-пакети. В якості бонуса, можу повідомити, що є можливість грати у настільний теніс, для цього там є все потрібне, стіл і відповідна площа. Інші аксесуари, за потребою, можна принести з собою.

Що було під час зібрання.

1. Вислухали доповідь, про стан справ з "двома пунктами" статуту і про подорож до Краматорську , яка була й пов'язана з цим питанням.

- важко знайти потрібну адресу, а потім відповідне приміщення за вказаною адресою. Довелось відкрити 4 дверей, поки не знайшов потрібні.

- потрібна "контора" від юстиції розташована в приміщенні краматорського інституту, в тісні й аудиторії, в якій розміщено 10 спеціалістів , яки ведуть прийом.

- спеціалісти працюють оперативно, максимально швидко, все роз'яснюють, допомагають, вносять правки і за потребою друкують потрібні папери.

- зі мною працювала дівчина Марина (ім'я змінено за проханням), яка зробила все, щоб наша справа вирішилась як на швидше, все розповіла, надала корисні поради, забезпечила телефонами і запевнила, за що їй вдячні.

- велика дяка Тетяні і Роману з Маріюполя, які були там і теж мали деякі складнощі, мали з собою ноут, та принтер.

До статуту організації вчасно були внесені потрібні зміни. Крім цього була внесена назва нашої ГО - англійською мовою. Всі зміни сам статут можна переглянути на відповідному сайті. Окрема дяка за попередні поради від Євгена Шаповалова, дуже потрібними були вчасні консультації, та допомога, про самі зміни і текст статуту, від "ХАЛВА", а саме від Сергія Пронкіна.

2. Обговорено багато нових пропозицій на наступний сезон, які стосуються велосипедних заходів та подорожей. Кожен учасник зустрічі доклався до цієї справи. Приємно, що не відсиджувались тихенько, а пропонували, вносили, запитували.

Постановили - зробити окремий список подій, на наступний рік.

3. Розглянули пропозиції святкових заходів , цього року і можливі подорожі у січні 2017.

Постановили - зробити опитування потенційних учасників, з'ясувати деталі, умови, тощо. Призначити заходи, визначитись з датами.

4. Емблема та логотип, були запропоновані на розгляд. ( Як ми придумували їх - це окрема оповідь, яка буде окремо). Великі сподівання на допомогу від небайдужих та зацікавлених людей. Приблизний нарис і бачення в нас вже були, а от все це викласти і обговорити всілякі технічні моменти - це може тільки спеціаліст з хистом і вмінням виконувати роботу, володіючи відповідними програмами. Здається в нас є такі люди ! smile

Постановили - звернутись до майстра і надати йому всі необхідні "ескізи" , напрацювання та пояснення.

5. Питання погашення значків. В нас накопичилась невеличка кількість не використаних значків, які ми готували з запасом.

Постановили - зробити погашення значків, тих які не використані. Що робити з ними у подальшому - теж визначились.

6. "Внутрішній статут", який ми розробляємо, був запропонований (попередній варіант) на розгляд. Приділили цьому питання багато часу. Нм відміну від офіційного статуту організації, цей перелік правил, можливостей, заборон і заохочень, має бути вживаний всередині організації,не на папері а в житті, безпосередньо під час перебування учасників організації разом, під час спілкування між собою, або з потенційними учасниками, мешканцями міст і селищ, де ми перебуваємо під час подорожі. Все це має сприяти, укріплювати, не заважати розвитку, запобігати конфліктних ситуацій , та інших незручностей.

Постановили - доробити проект, враховуючи наше обговорення. Зробити це все в найкоротші строки.

7. Піднято питання подальшої співпраці з іншими громадськими об'єднаннями, зацікавленими особами, підприємцями, місцевою владою, тощо. Мета співпраці - прискорення розвитку, залучення додаткових ресурсів.

Постановили - зробити попередній нарис, внести пропозиції від учасників майбутніх зборів, провести потрібні консультації.

8. Короткі звіти про ті завдання , які було поставлено на попередньому зібрання. ПЕРШЕ ЗІБРАННЯ У ТЕХНІКУМІ

8.1 Матеріали, яких не вистачало у доповіді, було знайдено. З ними ознайомились присутні, обговорили, згадали, тепер справа

8.2 Систематизували і помістили у хронологічному порядку і зручній форму, на сайті. СЕЗОН 2016 РОКУ Поширили цю інформацію у відповідних групах, соціальних мереж. Те, що не вдалось зробити - перенесли на наступний сезон.

8.3 Провели таку саму роботу з матеріалом, який був занотований зі слів Дмитра, та його подальшого обговорення - ПОДОРОЖІ З КИЄВА ТА ХАРКОВА ДОДОМУ

9. Гаряча дискусія відбулась з приводу планування великої подорожі, на відповідну відстань. Із залученням ресурсів ( часових, матеріальних). Обговорили знаходження та подальшу співпрацю з "приймаючою стороною", можливість відповісти їм, тим самим , якщо у них виникне бажання подорожувати у нашому напрямі. З цього приводу виникло багато пунктів до подальшого обговорення, які варті окремої теми.
 
GADДата: Вівторок, 31.01.2017, 20:41 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Чергове зібрання відбулось в рамках обговорення проекту, ( 28.01.17)



...який ми намагаємось втілити у життя.

Цього разу ми скористались ( вже традиційно) гостинністю ДТ ДДМА. Саме зібрання довелось проводити в незвичних умовах, через те, що в мене був робочій день і довго перебувати у виділеній нам аудиторії, я не міг. Відступлю від тексту і повідомлю, що там встановлено нові вікна, як і в усій будівлі.

Тому ми зібрались у "польових умовах", але це не завадило нам провести добру роботу. До того ж нам не звикати до екстремальних умов, а в той день вони для нас були дуже прийнятними. Тільки ще один стіл довелось додавати.

Відразу зазначу, що зібрання проводилось у робочому режимі , лаконічно і без "вечору спогадів". Проводилось у два етапи - перший ознайомлював з питанням, зачитувались і озвучувались думки і попередні напрацювання в цьому напрямі.

Другий передбачав опрацювання всього що оговорилось і доведення цього матеріалу до такого стану, який можна буде викласти у друкованому вигляді. З усіма пунктами ми впорались вдало.

Приємно було почути думки молодих і навпаки, навчених життям учасників, кожен привносив щось своє. Провели невеличкий конкурс з назви проекту, ділились досвідом. Все це проходило жваво, без зайвого пафосу і фанатизму.

Учасники , через обставини приходили нові,а дехто мав піти раніше, до того ж через роботу і хворобу не було деяких активістів. Але все було на рівні. Доробляти і доводити до ума все це, ми залишились втрьох. Зробили перерву на приготування смачного індійського чаю МАСАЛА. Дякуємо за рецепт і приготування Наталі, а ще їй же за участь , не дивлячись на короткий термін перебування у рідному місті.

Ще ми смакували буріто, яке придбали у "Сільпо" і ( знову величезна дяка Наталі) за традиційний яблучний пиріг з корицею.

Зустріч повільно перетекла у спогади і плани на майбутнє, як без цього. Зібрання наприкінці постановило - доручити мені зробити все що потрібно до кінця , оформити як треба і зробити всі потрібні , подальші маніпуляції. Докладаю - все зроблено.

Дякуємо усім учасникам за добру роботу, корисні поради і подальшу співпрацю, у який ви запевнили. Окрема дяка Ані за корисну інформацію і час, який вона витрачає.

До нових зустрічей.
Прикріплення: 8723119.jpg (33.9 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 31.01.2017, 21:43 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом Новий проект

Варіант з ФЕЙС
 
GADДата: Понеділок, 27.02.2017, 11:41 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Прощене зібрання.

Вчора, 26.02.17 відбулось невеличке зібрання нашої організації, невеличке за складом учасників. Загалом нас було четверо, але телефоном мали можливість долучитись ще п'ятеро. Але ця статистика не важлива, від кількості вчора нічого не залежало. Зібрання було об'явлено не організаційне, а просто , задля відпочинку і святкування Прощеної неділі, що ми й зробили.

Шануючи саме українські традиції, ми приготували вареники ( картопля з грибами) зі сметаною. Традиційний "кавачай", теж був присутній з деякими смаколиками. Звичайно ж був час поговорити і за велосипедні справи. Погодили план проведення перших велосипедних заходів на початку сезону. Постановили ( в цьому плані) погодити свої заходи з ОО Велокраматорск. А ще ми відвідали виставку фіалок, яка відбувалась в приміщення "Астрону", на другому поверсі.

Висновки:

1. Бла - бла - бла -.....

2. Дякуємо за співпрацю Ользі Бялик та Наталі Шульзі (було підняте питання символіки)

3. Вареники закінчуються дуже швидко
 
GADДата: Понеділок, 27.02.2017, 11:57 | Повідомлення # 5
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Невеличкий фото звіт : Прощене зібрання

Те саме у "Мордокнизі"
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Зібрання клубу "LEVEL"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх