Субота, 20.04.2024, 14:27
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Перше зібрання у технікумі.
Перше зібрання у технікумі.
GADДата: Понеділок, 07.11.2016, 18:37 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Цього дня (6.11.16) відбулось перше зібрання нашої ГО в такому складі і в такій , офіційній формі. В статусі офіційної організації ми збирались навесні, щоб разом пройти якийсь тренувальний маршрут, поїсти чогось смачного , та обговорити якесь питання, яке мало на той час значення. Але нічого глобального, чи далекоглядного, чи стратегічного не обговорювалось.

Під час тих зустрічей ( навесні , та протягом сезону) між іншим висловлювалась думка, що було б непогано мати приміщення , бажано постійне, щоб воно було придатне для зборів, приємного проведення часу, де б збиралась дружня кампанія зацікавлених( що найменш) або взагалі людей, які хочуть і знають що їм потрібне для цього. Особливо це стосувалось такого часу , як зараз. Не кожного дня , а особливо у вихідні ми мали можливість кудись їхати, через погодні умови.

Нарешті це сталось ! А саме - ми змогли зібратись і було де це зробити. Щоправда декого не було з тих, хто мав би бути, через обставини, які не пов'язані з бажанням чи його відсутністю. Просто люди були у відрядженні, далеко від Дружківки, або просто працювали в це й час.

Ну як було , так і є. Коротенько про подію.....

Своїми потребами ( про приміщення) ми поділились з директором машинобудівного технікуму. Довго домовлятись не довелось - Баштовий В.П. вислухав, прийняв рішення, дав доручення і ми мали можливість зібратись у зручний для нас час, не заважаючи навчальному процесу.

Отже, зустрілись поблизу "Сільпо" і відразу закупили потрібні, в будь якій бесіді смаколики. В нас був час підготувати аудиторію до зустрічі, поки не всі зібрались. За 15 хвилин ми прибрали зайві папери зі столу і приготували свої - анкети і робочі матеріали для кожного учасника. Принесли води , чайник і стаканчики. Словом все готово до справи. Люди сходяться поступово і вистачає часку на те, щоб перемовитись словом, спитати про щось , трохи поспілкуватись. Відразу ж заповнюються регістраціонні документи, учасники отримують невеличкі листівки з текстом, який потім сприяє робочому процесу.

Ніякого офіціозу, дружня робоча атмосфера, всі відчувають себе як вдома. Зустріч починається у невимушеній, вільній формі і форматі дружнього спілкування.

Затвердили порядок денний - оголосили питання і пункти, які планували обговорити.

1. Здійснили невеличкий екскурс в історію нашого клубу, по черзі згадували і розповідали про головні події, які впливали на подальший розвиток. Звичайно ж згадувалось багато цікавого і веселого, подорожі ,заходи, змагання, невеличкі епізоди з повсякденного життя в рамках клубу. Ознайомились з старими газетними матеріалами ( які ми збирали), де йшлося про LEVEL . Найперші газетні публікації на зустріч не потрапили через те, що їх неможливо було знайти, там де вони мали бути.

Постановили відшукати, зробити ці матеріали в подальшому, доступними для загалу, через сканування. Викласти готові матеріали на сайті.

2. Згадали минулий сезон. Поділились враженнями про його головні події, про найцікавіші подорожі, нові маршрути. Зазначили деякі пункти, які не вдалось втілити у життя.

Постановили - систематизувати все згадане і те, що лишилось "за кадром" і помістити в хронологічному порядку і зручній форму , на сайті. Поширити цю інформацію у відповідних групах, соціальних мереж. Те, що не вдалось зробити - перенести на наступний сезон.

3. Окрему доповідь зробив Дмитро Лутус. Він розповів про свої сольні подорожі у Дружківку з Харкова, а потім з Києва. Цікаві оповідання всім дуже сподобались. Далі відбувалась жвава дискусія та обговорення, бесіда в режимі питання - відповідь.

Постановили - розмістити ці оповідання так само, як і матеріали попереднього пункту (окремою темою).

4. Дискусія непомітно перейшла в "кавачай", така смачна пауза всім була до вподоби.

5. Кава-пауза змішалась з опитуванням, яке було завчасно підготовлене і вчасно подане "на закусь". Опитування було веселе, велосипедної тематики.

За результатами опитування, було постановлено скласти звіт, всі дані будуть оброблені і викладені у вигляді діаграм. Там же будуть викладені результати деяких пунктів опитування.

6. Було внесено пропозицію, звернутись до керівництва технікуму з проханням надати нам приміщення, для роботи і зустрічей членів клубу, та їх гостей. Розглянуто аналогічне звернення щодо надання приміщення для облаштування велосипедної майстерні.

Підсумки:

- приміщення для зустрічей було нам люб'язно надане

- щодо приміщення для майстерні, постановили - розробити основи і принципи подальшої роботи та розвитку майстерні , в разі схвального рішення.

7. Домовились обговорити плани на майбутній сезон, під час майбутньої зустрічі, до якої кожен учасник готує свій невеличкий план - нарис, або щось інше в такому дусі, своє бачення.

8. Доручити В. Колбунову зробити звіт про зустріч і викласти матеріал в той самий спосіб , що й звіт про минулий сезон.

Висловлюємо велику дяку всім учасникам зустрічі!. Окремий респект Ані, Євгенові, та Ігорю, за "кавачай", та наїдки ! Величезна дяка керівництву технікуму та його директору В.П.Баштовому, за надане приміщення і всіляке сприяння нашим ідеям.
 
GADДата: Понеділок, 12.12.2016, 10:07 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Результати опитування та анкетування :


Трохи статистики:


Серед присутніх було дві особи жіночої статі.

Вік учасників від 10 до 48 років

Велосипедний "стаж" - від 5 до 30

За результатами опитування, виявилось. ( кожен міг поставити три запитання будь кому, на велосипедну тему)

Самими популярними учасниками опитування виявились - Аня та Дімон.

Наведу деякі питання :

- про перспективи навчання ?
- як справи у збиранні нового роверу ?
- рекорд відстані , за один заїзд ?
- питання про подорож в зимовий ліс?
- питання про наявність у продажу відповідних розмірів велосипедного одягу?
- найближча цікава покатенька?
- питання веломайстерні ?
- чи буде колись "БОЛОТО" ?
- наступна зустріч ?
- питання про придбання запчастин, мастил, тощо ?
- питання про перше велосипедне змагання ?
- чи є вдома свійські тварини, які вони і чи катають ? biggrin

Діаграми , складені за результатами опитування :










До останньої діаграми - під іншим малось на увазі кефір, та ряженка. Що цікаво - про це написали самий молодший , та старший учасники. smile
Прикріплення: 6764679.jpg (33.0 Kb) · 3142424.jpg (29.2 Kb) · 7063457.jpg (31.8 Kb) · 4073276.jpg (25.2 Kb)
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Перше зібрання у технікумі.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх