П`ятниця, 29.03.2024, 14:14
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » DRUZHKIVKA HALF MARATHON 2016
DRUZHKIVKA HALF MARATHON 2016
GADДата: Вівторок, 25.10.2016, 16:47 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ця подія надовго залишиться у пам'яті.

Це те, що хотілось зробити весь час, зробити самостійно.

Цього разу ми були учасниками процесу, це перший досвід співпраці нашої ГО з самостійною структурою нашого міста. (Прошу вибачення , за сухість і термінологію). Ми не були ні авторами ідеї, не безпосередніми організаторами. Просто спілкувались і нас запросили до співпраці ( допомогти). Якби й не запросили, все одно ми приймали б участь. Справа цікава і незвичайна. Багато чого відбувалось у нас в місті спортивного і схожого на це. Все це було колись і нещодавно, але ми вже призабули, як воно, брати учась в чомусь , що дуже подобається і не бути дуже навантаженими організаційною морокою. Але й просто так, стояти збоку і дивитись як на виставу, теж не хотілось.

Як завжди, день події виникає з нікуди і несподівано wink Наче б то й знали про майбутній пів марафон у Дружківці, а саме так і називалось це дійство, але все вийшло несподівано швидко. Коли ми остаточно знали про час , місце і день проведення - відразу поширили інформацію і запросили всіх, в кого може бути бажання. Бажання та цікавість проявили багато людей, а от з можливостями, було трохи складніше. Трохи нарікали на те, що повідомили їх не вчасно. Це питання спірне, скільки потрібно часу, щоб зібратись - хтось може зібратись за декілька хвилин, якщо мешкає поряд, комусь замало днів і тижнів.

Взагалі , організація марафону була на вищому рівні, принаймні це було вперше, коли все місто в афішах напередодні. Виготовлений величезний баннер, повно агітаційних матеріалів. Є чим нагородити, є спонсори, грамоти, навіть мапа маршруту, для кожного учасника і всім тим, хто виказав бажання мати в себе цей буклет. Наявність музичного супроводу, робота з глядачами й учасниками через мікрофон, прибори визначення часу, супровід поліції, піші патрулі на кожному відгалуженні вулиць на маршруті, швидка, вода питна і багато чого іншого.

Отже, ранок - о восьмій всі вже на місці, все що потрібне, змонтовано і приготоване. Проводиться реєстрація учасників, які мають змогу піти додому і чекати до змагань в теплі, та прибути на місце до визначеного часу. Щасливі хлопчики й дівчатка отримують свої номери, на яких вказана дистанція і порядковий номер.

Навколо все вирувало, посмішки, жарти, коментарі, навіть танці...щоправда погода теж розгулялась - чудове яскраве сонце і потужний вітер. Асфальтом гнало зірване листя, вітром валило баннер - доводилось його постійно класти долу а потім, у відповідні моменти тримати.

На початку провели забіг дітей на 100 метрів, стартували трійками, розподіл місць проводився за результатами вимірюваного часу і вікових категорій. Другим номером програми, були змагання на 5 кілометрів у яких прийняла участь найбільша кількість учасників. Випало бігти 2 круги, по 2,5 кілометрів кожен, вулицями Космонавтів, Дружби, Козацька, Енгельса. А відстань пів марафону , складала вісім кол , тим самим маршрутом. На час бігу перекривався рух транспорту. Всі учасники змагань, серед яких були представники різних вікових категорій, жінки та дівчата, показали себе з найкращого боку, всі виклались за максимумом і виконали завдання, які ставили собі за мету.

На стартах , а потім і фінішу зупинялись перехожі, щоб стати свідками цікавого видовища і порадуватись разом з усіма. Гості нашого міста були здивовані розмахом дійства, але повз них не пройшов той факт, що деякі перехожі взагалі не виявили не те щоб поваги до спортсменів , а взагалі будь якої культури. Декому все, що не стосується процесів отоварювання, придбання поживної сировини в крамниці і пересування містом у досягненні цього, а ще руху з роботи й додому, або ( як мінімум) поважним вигулом своїх чад , заважає жити і викликає обурення. Але це все виправиться, якщо буде продовжуватись така добра традиція і багато інших задумів. Як зімнеться і відношення до подій, з боку потенційних учасників, у яких подібне викликає подив типу: " авчєстьчєго", какойпразднік", "шоатмічают".

Повернемось до події, між фінішами, за підсумковими результатами, проводилось нагородження переможців і деяких учасників, які виявили велику активність, але не потрапили до числа призерів. Наприкінці всіх змагань, організатори привітали всіх з феєричним закінченням спортивного свята, та пообіцяли робити ще і краще.

Я не буду наводити перелік учасників, спонсорів, організаторів і таке інше, до тексту додаується альбом зі світлинами, де ( за бажанням) можна побачити і зрозуміти все. А якщо є питання, доповнення , або поради і все таке - прошу коментарі ваші.
 
GADДата: Четвер, 27.10.2016, 20:14 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Обіцяний АЛЬБОМ
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » DRUZHKIVKA HALF MARATHON 2016
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх