П`ятниця, 19.04.2024, 15:19
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Druzhkivka Urban Fest 2016.
Druzhkivka Urban Fest 2016.
GADДата: Вівторок, 20.09.2016, 18:24 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тривалий час не міг визначитись, з чого почати невеличкий звіт про визначну (а саме так і було, без перебільшення) подію, яка відбулась в нашому місті!

Почну з того, що це перше в історії існування нашого об'єднання ( а тепер і офіційної ГО) коли нас, запросили офіційно на міську подію.

Готуватись до цього довелось у авральному режимі. Так сталось, що особиста участь була під великим питанням, і остаточно це з'ясувалось лише за два дні до події, а напередодні в нас відбувся давно спланований велосипедний заїзд, який відкласти було ніяк. Тому всі приготування відбулись за 4 години до .... включно з дорогою і транспортуванням необхідного реквізиту.

Хочу подякувати всім тим, хто приклався до цього і нам надалась можливість "глянути на ЛЮДЕЙ і себе показати".

Отже, покінчивши з приготуваннями і дочекавшись часу, відправились на місце збору. "Старий парк" - сакральне місце (якщо так можна висловитись) для багатьох поколінь жителів Дружківки, наповнювався народом, лише одного разу на рік, у травні коли в місті відбувається хода до "вєчного вогню". Весь інший час там суцільна пустка, іноді там ріжуть дерева і кущі, збираються дружківські велосипедисти і туристи щоб поїсти і трохи подуріти гуртом. Тихо стоїть одинак - олень з якого поступово падають роги , та інші частини тіла. Алеї і доріжки заростають і зникають, вже неможливо іноді знайти місця атракціонів і всього того, що було.....колись. Можна багато згадувати "клєтку " і таке інше... але, то вже інша тема.

І от сталось! З самого ранку тут все вже кипіло і готувалось, в прямому й переносному сенсі. Чисельні організатори, та учасники всіляких майстер класів, виставок особистих "хендмейдів", спортивних і настільних змагань - ігор, розписів по тканині , на обличчі всіляких глиняних горщиків, котиків тощо. Навколо все вирувало, перегукувалось, сміялось. Здивувала величезна сцена, на якій відбувався якийсь рух і вмикалась музика, яка не тхне нафталіном. Поступово місце у парку, яке було заздалегідь почищене волонтерами та добровольцями, почало наповнюватись чисельними відвідувачами. Навколо все розквітло від яскравих вбрань, веселих і позитивних облич, молоді і дітлахів. Запахло смачною кавою, ближче до сцени була можливість придбати чогось смачненького. Та й не тільки там. Великим гуртом зібрались викладачі ДТ ДДМА та їх добрі друзі. Почалось приготування плову !!! Саме тут ми й розтаборились із своїм стендом. Забігаючи наперед повідомлю, що плов дістався всім друзям і запрошеним , абсолютно задарма !

Ось в такій атмосфері все й відбувалось, навколо було багато усміхнених облич, цікавих особистостей, яскравих персонажів. До стенду підходили всі, від малих до більш досвідчених, цікавились , розпитували, ділились враженнями. Відбувалось живе спілкування, хтось розповідав цікаві історії зі свого велосипедного життя, згадували минулі роки , переглядали старий альбом із світлинами !

Час плинув дуже швидко, постійно прибували нові відвідувачі, почала працювати сцена, все завертілось ще швидше. Не було часу піти й роздивитись все , що там було і відбувалось. ( Жалкую, що не вдалось зробити фото на пам'ять біля головного банеру) Потрібно було вже збиратись (справи та праця). За спиною вирувало життя, на зустріч йшли та їхали люди у парк, а попереду було порожнє місто, з його справами та проблемами. Жалкую, що не був свідком виступів молодих музичних колективів, які ми могли бачити тільки по телебаченню та інтернеті.

На протязі вечора можна було дивитись багато фото і постів в соціальних мережах з події, та й за останні дні додалось багато чого. Дуже приємно визнати, що в нас є багато людей, яким не байдуже ЖИТТЯ, доля рідного міста, та його майбутнє. Тих, хто не задовольняється стандартним "атмічанієм" під дешеву "фанеру", за яку заплачено з наших кишень.

Всі відбулось модерно, свіжо й масово. !!! Є надія, що це не останній захід такого плану.

ГО "Дружківський велоклуб "ЛЕВЕЛ" дякує всім, хто допоміг, посприяв, вболівав і підтримував. Хто зміг відірватись від справ, та обов'язків. Хто був поряд і віртуально разом.
 
GADДата: Вівторок, 20.09.2016, 21:04 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Переглянути фото DRUZHKIVKA URBAN FEST 2016.
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Druzhkivka Urban Fest 2016.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх