Четвер, 28.03.2024, 16:34
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » "ВЕРТЕП"
"ВЕРТЕП"
GADДата: Неділя, 01.05.2016, 10:46 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вже традиційно , ми дізнаємось про якусь цікаву подію з соціальних мереж, при чому з неофіційних джерел, так би мовити. :)

Чи то відповідальні особи нашого міста не дуже зацікавлені в доведенні до людей відповідної інформації, чи ми не дуже ретельно шукаємо. biggrin Мабуть обидві версії чудово доповнюють одна одну, та помножуються на загальну інертність "громади". :(

Отже 26.04.16 до нас в місто завітав агітаційний потяг "Труханівська Січ". З самого ранку активістами міста була влаштована тепла зустріч, на залізничному вокзалі.

Розділились на окремі творчі одиниці (якщо так можна сказати) артисти поїхали в місто, щоб охопити якомога більшу аудиторію і дали по декілька виступів у різних закладах (школи, ліцеї, технікуми). Ясна річ ми не могли бути відразу у всіх місцях, до того ж це відбувалось у вівторок. Загальний концерт було призначено на площі Молоді, на 17 -ту годину, щоб всі хто був в курсі, мав змогу , та бажання прийняли участь в цьому дійстві.

Про це, трохи згодом, а я став свідком невеличкого концерту ( майже випадково) у "машинобудівному " технікумі. Він ( концерт) відбувся під час великої перерви, яка , за розкладом у вівторок була останньою. Гурт ВЕРТЕП з Дніпра, а саме вони мали виступати там, трохи затримувався бо видав до цього ще два в інших місцях, але не настільки , щоб глядачі розбіглись. До того ж їх розважали й місцеві таланти, яких в нас чимало. Поки артисти готувались до виступу, і мали змогу перекусити чаю. :)

Запам'ятався виступ молодого хлопця на саксофоні- дуже вдалий. На жаль не запам'ятав як його звати.

Сам виступ гурту відбувався у формі імпровізованого спілкування. Молодь у залі була не дуже активною на початку. Чомусь соромились один одного, боялись показати свої почуття та емоції, але приклад викладачів і загальна атмосфера, зробили свою справу! Наприкінці концерту, який пройшов на однім диханні, студенти намагались зав'язати розмову, цікавились адресами в мережі, брали автографи та фотографувались з хлопцями з гурту ВЕРТЕП.

Потім був концерт на площі. Давненько ми не перебували на такому яскравому дійстві з живим спілкуванням та такою ж живою музикою. Більш за всіх раділа дітвора, яка видерлась на сцену і танцювала прямо там.

Прямо під сценою та навколо її, по всій території площі зібралась чимала кількість глядачів. Виступи завершились вже з настанням темряви! А яке відношення має ГО і велосипед зокрема до події? По перше ми там були присутні + діставались на концерт на двох колісному транспорті і перебували там на ньому biggrin

Окремо зазначу, що того дня здійснилась мрія однієї маленької дівчинки, яка отримала автограф Сашка Лірника, та дізналась від нього, ( за великою таємницею) як звати його котика.
 
GADДата: Субота, 19.12.2020, 23:14 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
фото звіт : ВЕРТЕП
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » "ВЕРТЕП"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх