П`ятниця, 29.03.2024, 09:48
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » СПОРТИВНЕ СВЯТО
СПОРТИВНЕ СВЯТО
GADДата: Понеділок, 25.04.2016, 19:48 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Інформація про цю подію, потрапила до нас зі Слов'янська, наприкінці березня - перші числа квітня. В Дружківці інформація почала поширюватись за 10 днів.



Перший варіант.



Остаточний варіант (другий)

В день цього дійства, на пл. Молодіжній нам роздавали( всім охочим) маленький календар від "Спорт для всіх", "програмку" в який було зазначена ще одна інтерпретація. biggrin Забігаючи наперед, повідомлю, що розклад ( "порядок денний") було вичерпано раніше запланованого.

Але це не суттєво.

Ми, як представники ГО, скориставшись вказаними телефонами, змогли домовитись про зустріч і з'ясували загальну картину, того , що мало відбутись. Ще я мав можливість ознайомитись з офіційним положенням заходу. В ньому все було розписане до дрібниць - крім офіційної інформації, яка для учасників цікава не дуже, там було вказано які вікові групи мають змагатись і в який спосіб. Все це стосувалось легкоатлетів.

Були присутні вікові категорії - до 18 років, від 18 - і до ( не згадаю точно) , старші ..., особливі категорії, до того ж результати були окремі ще й для жінок і чоловіків в кожній віковій групі. Коротше , повний порядок. А велосипедисти.... Словом було , як було.

Але враховуючи той факт, що організовували щось велосипедне в місті лише неофіційно - це була подія! Можна довго розповідати про те, що й як мало б бути, але нащо то нам тепер. Головне, що все відбулось без ексцесів, і випадків.

Озвучка і реєстрація на площі розпочалась вчасно. Жителі будинків, які знаходяться поряд з Молодіжною, дізнались чудово про це. smile Не потрібно було будильника ! Ще не було десятої години , (а це той час, коли ми там з'явились) як територія була заповнена учасниками і глядачами. В багатьох вже були реєстраційні номери, які вони кріпили до одягу скотчем. Працювали журналісти місцеві і незнайомі, зокрема телекомпанія "ДОТеБе", лунала весела - спортивна музика, Учасники тримались невеличкими гуртами у яскравих командних футболках, серед них були й військові нашої місцевої 81 - ї. Між всіма метушились молодші дітки, за якими доглядали мами , тата , та бабусі.

Окремою групою прибули гості з Костянтинівки, їм в супровід міська влада (їхня) виділили автобус ! Ближче до стартів, рух перекрили і дорогою заволоділи пішоходи :D

Виступили офіційні особи, запрошені гості, провели спортивну ( масову) розминку.

Ми не дуже слідкували за перебігом подій у легкоатлетів - було на що витратити час. Хотілось відзначити наявність великої кількості молоді, до того ж спортивної, та й дівчата прикрашали буденність і сірість ! Не часто таке буває, тим воно й цікаве і настрою додає. Все яскраве молоде, включно з природою, погодою і таке інше :)

Імпровізована сцена була прикрашена прапорами і гаслами та ... чудними звірятками з повітряних кульок, з них же сплетені й олімпійські кільця, все ж таки подія мала свою присвяту.

Естафету я взагалі не бачив, а от масовий забіг - парад і старт всіх учасників з роздільним фінішем ( так ми це назвали для зручності) вдалось переглянути. Всі старались, рвались і змагались.

Велосипедисти готувались хто як міг, переважно жартами , розмовами, перевіркою екіпіровки, зазначу, що багато хто так і вийшов на старт з наплічниками! Після "зимової сплячки", переважна більшість з нас зустрічаються масово, тільки на відкритті та закритті велосипедного сезону, а тут така нагода поспілкуватись ! Кожен використовував час до старту в тій спосіб, який вважав за потрібний.

"В кожного свої інтереси"- якось так, говорить один з учасників.

В "секторі" дружківських велотуристів були помічені пухнасті створіння білого кольору з темними носиками, дітвора сунула подивитись на кролів ! ВМХсери рвались в бій і нервово кружляли територією, "діди" зі стажем споглядали за цим, тримаючись поважно. Багато хто приїхав разом з родиною, і навіть приймав участь у заїзді разом з молодшим сином або донькою, які сиділи в спеціальних кріслах. Наш Костя спромігся катнути відразу двох! Все крутилось , сміялось , вешталось....час старту затягувався... так вважали велосипедисти і вже з нетерпінням чекали на команду до старту. На асфальтованому майданчику перед сценою, проходили конкурси та естафети серед дітей, якісь вікторини , та дрібні змагання. Суддівство та люди, які пов'язані з цим дійством скупчились біля столиків, мабуть підбивали якісь підсумки, з'ясовували все ,що їм було потрібне.

Аж ось до місця старту підійшла Оля - головний організатор цього дійства, принаймні тільки до неї ми спілкувались і звертались з питаннями. Учасники почали вишикуватись в "лінію" , а вони щось пояснювати про умови, круги, місце фінішу. Виникла жвава дискусія з приводу того, яким чином їхати і з чого починати. Після "Енергічного" втручання, всі учасники та організатори, погодились їхати перший з чотирьох кругів, як нульовий. Щоб велосипедисти встигли розім'ятись, а вже потім, з другого кола - їхати в повну силу. Перед самим стартом довелось посунути техніку , яка стояла на віражу і могла завадити руху велосипедистів і тим самим спричинити аварійну ситуацію.

Стартували повільно, домовились не обганяти головного "Енергетика" і так їхали ціле "коло", після чого вже мали можливість "рвонути"! :D

А рвати було кому! Тут була ціла команда ВМХсерів, разом з ними їхали МТБ з колесами 26", всілякі гібриди 28", різномаїття дитячих вєліків. На трасі мужньо тримався вантажний - кухонний тандем "крокодил". Традиційно був присутній, на своєї вело колясці Сергій. Разом їхали дівчата й хлопці, без поділу за віком і класом техніки :)

"Змішались в купу коні , люди"

В заїзді приймав участь 72 річний учасник, який з нами їздив більше 100 км. у 2013 році. Щоправда цього разу його транспортний засіб був облаштований електричним колесом, Якби він їхав трохи швидше, можна було за ним чіплятись! biggrin Маленький хлопчик подолав коло на бєговелі, а його мама пробігла поряд! Андрій, як оператор встигав бути на своєму "фул привИді" і на старті і на фінішу, робив зупинки для кращих ракурсів і встигав знову наздогнати групу! Згадався старий "ЄРАЛАШ", де малий хлопчик - тренер біжить поряд з учасником і встигає надавати йому поради, обговорювати тактику, підносити вчасно воду, обганяти і зустрічати на фінішу . :)

На всьому маршруті були присутні працівники поліції, та військові - вони слідкували за порядком під час руху спортсменів. Пішоходи скориставшись відсутністю, машин, вештались гуртами і по одному прямо по асфальту. Добре, хоч вздовж траси! Ну от як вони орієнтуються, що халява привалила !? biggrin Деякі намагались прослизнути поперек дороги, так один з них відсік нашого "Порфірія" від групи лідерів.

Вздовж траси стояли вболівальники і прості глядачі, яким цікаво було дивитись на давно забуте дійство. Особливо багато було їх на старті і фінішу, що додавало натхнення !

Коротше кажучи, було цікаво і весело ! Всі без аварій дістались фінішу, кожен досяг свого рівня, піднявся на новий щабель, підвищив level, побачив нові обрії та мету. B)

Після фінішу велосипедисти, які не поїхали додому зібрались, щоб отримати нову інформацію, прослухати оголошення, прийняти участь в невеличких атракціях, подивитись процедуру нагородження.

Я не буду повідомляти про переможців легкоатлетичних змагань, бо не знайомий зі статистикою і остаточними протоколами, та воно й не потрібне мабуть. Нагороджували переможців, грамотами, спортивними брошурами та журналами, медалями, смачними тортами від Дружківського хлібозаводу, посмішками і оплесками. Хотілось сказати про жіночку ( нехай пробачають мене за необізнаність), яка в поважному віці бігла дистанцію разом зі своєю собачкою, яка під час нагородження додала веселощів!

Зазначу про нагородження велосипедистів - чоловічий подіум дістався представникам з Костянтинівки, дівочий розподілився таким чином : перше місце - Костянтинівка, інші -Дружківка. Вибачаюсь, що не назвав імен. :)

Хотілося б висловити подяку тим, хто був причетний до цього всього. Бо давно вже не було, бо було весело, цікаво, повчально.

Окрема дяка Олі , яка тримала нас в курсі і взагалі встигала бути, відповідати, роз'яснювати.

Висновок:

Потрібно самостійно намагатись зробити суто велосипедне дійство ( змагання), а вже нам допоможуть ті, хто в цьому зацікавлений.

Пропонуємо:

Зібратись і домовитись, кому це цікаво, хто не буде стояти осторонь, хто буде приймати активну участь. :)

"Я все сказав" ( "Наша справа - запропонувати...") :p
Прикріплення: 1828692.jpg (239.2 Kb) · 0360588.jpg (206.1 Kb)
 
GADДата: Середа, 27.04.2016, 12:51 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
НОК України

Мінмолспорту

УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ ФIЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
I СПОРТУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМIНIСТРАЦIЇ


Гімназія"ІНТЕЛЕКТ"

Всі матеріали написані як під копірку biggrin Про велосипеди зовсім трохи, а сайт гімназії "ІНТЕЛКЕТ", переписуючи протокольні дані , навіть і не поцікавився тим фактом, що призери сереж дівчат у велопробігу - всі їх учениці. smile
 
GADДата: Середа, 27.04.2016, 14:33 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Альбом з фото звітом : СПОРТИВНЕ СВЯТО

 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » СПОРТИВНЕ СВЯТО
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх