П`ятниця, 29.03.2024, 11:37
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » "Дике поле"
"Дике поле"
GADДата: Вівторок, 22.03.2016, 10:22 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вчора відбулось зібрання організаційного комітету фестивалю "Дике поле" (робоча назва), в місті Краматорськ. Куди були запрошені представники громадських організацій та інші зацікавлені особи. :)

Все це відбувалось в Управління культури Донецької облдержадміністрації в м.Краматорськ.

Атмосфера зібрання була невимушена, можна сказати - неформальна. Все просто , лаконічно і по справі. Було оголошено те, що вже домовлено і заплановане, після чого , всі присутні ( кожен окремо) висловили своє бачення, пропозиції. Від Дружківки були представники "Товариства Олекси Тихого" та ГО"Дружківський велоклуб" LEVEL". Ми запропонували долучити до пплану фестивалю - проведення змагань з МТБ. Вони там вже проводились постійно і це було б дуже зручно! Більша кількість глядачів і таке інше. Гадаю спільнота Вело Краматорск впорається з цим. Якщо звісно буде в цьому зацікавлена і на цей час в них не буде заплановано щось своє.

Представники "Реєстрового козацтва" (вибачаюсь, якщо не вірно вказав назву), розповіли про свої плани і крім того, коротенько, про досвід самоврядування в двох школах, над якими вони мають шефство.

Було безліч пропозицій і вже підтверджених пропозицій про участь... ковалі, кераміка, АРТ -алея, гончарі, реконструктори, народні костюми, дизайнери, ...всього не згадаю...

Домовились координувати свої дії. Для цього буде створено інтернет ресурс, де буде викладатись додаткова інформація, та інші анонси. Так що слідкуємо, вболіваємо, приймаємо активну участь !

Призначено дату і час наступної зустрічі ( 29.03.16. 16:00)



На викладених фото можна роздивитись ( крім списку учасників та заходів які вони будуть влаштовувати) можливих "хедлайнерів" - це відомі українські гурти....

Хотів би зазначити що колектив установи, де відбувалось це зібрання досить молодий і жвавий. Маємо надію що все в них ( і у нас wink ) вийде. Тим більш що підтримка обіцяна солідна, був озвучений бюджет, як на мене пристойний :)

Як тільки буде нова інформація, все буде доведено до відома.


Фото можна переглянути в нашій групі у ГО " ДРУЖКІВСЬКИЙ ВЕЛОКЛУБ "LEVEL".
Прикріплення: 6964147.jpg (44.1 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 22.03.2016, 13:35 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Невеличкий офіційний додаток:

http://culture.donoda.gov.ua/index.p....ri.html
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » "Дике поле"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх