Вівторок, 23.04.2024, 12:09
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » День міста. Цього разу нічого велосипедного.
День міста. Цього разу нічого велосипедного.
GADДата: Субота, 19.09.2015, 17:34 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Саме так. Цього року велосипедних заходів не було. Якщо не вважати за такий - присутність ВМХ -серів на відкритті скейт -майданчику біля "ДП". До речі скейтів (зрозуміло разом із тими, хто на них катає) там було ....скажімо так більше одного і то з натяжкою.

На самому відкритті були присутні велосипедисти звичайно. Хто пішки, а хто й на вєліках. ( Було б непогано, якщо б Макар надав відеоматеріали, якщо не шкода smile ) , але це були просто ті, хто прийшов подивитись. Звичайно для володарів 18 - 20" апаратів, разом із стертим взуттям від гальмування в той день почалось справжнє свято.

Не буду довго розказувати про те, хто й що побудував, як і хто різав червону стрічку. Все це було вже написано й показано у всіляких пабліках і пресі. Ну сталося і це велике досягнення для міста, враховуючи факт відсутності чогось подібного у наших сусідів. Тепер потрібно організовувати якісь змагання. Передбачаю, що виникне питання в розширенні майданчику в тому плані, що паркан занадто близько присунутий до споруд..... Можливо я й помиляюсь, фахівцям видніше. smile

Далі обізнаний народ посунув в район "підвісного мосту" і тут вже тим, хто має двоколісний засіб пересування, було дуже зручно. Вони миттєво можуть перенести себе в потрібне місце. biggrin Там відбувалось дійство - змагання з водних видів. (Точна назва всього цього мені не відома)

Всі ті, хто тим чи іншим чином був пов'язаний з водними спортсменами та туристами, скупчились і розтаборились безпосередньо на пляжі. Там вони, або приймали участь, або підтримували, допомагали, вболівали. Всі хто здогадався підійшли і долучились до дійства, але більша частина "прибульців"-глядачів залишилась на мості і обліпивши його в три ряди, чекала що перед ними буде проведений водний парад . чи щось таке biggrin

Організаторам, чи тим, хто мав повідомити широкі кола, потрібно було підійти до питання оповіщення більш детально.

Третім цікавим пунктом цього дня, був старт "КВЕСТУ". Це така цікава подія, яку організувало «LESYA HUB»

Ми були свідками старту цього дійства, який відбувався біля входу в бібліотеку імені А.П.Чехова. Не вдаючись до дрібного пояснення, скажу просто - багато людей, які поділені на команди, виконують всілякі завдання і розв'язують загадки і рухаються містом в напрямі фінішу. Виграє той, хто виконає все вірно і раніше за інших.

Приємно здивувала кількість веселих, охайних і позитивних людей, які з великим ентузіазмом і захопленням займались справою, яка їм подобається. Минуло 3 години з часу, коли все це стартувало, справи витягли мене на двір і повз мене пробігли три групи людей , які все ще щось там виконували і кудись бігли.

Можливо, було ще щось цікаве в місті цього дня, але ми там не були присутніми)

Невеличкий репортаж можна переглянути ТУТ
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » День міста. Цього разу нічого велосипедного.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх