Субота, 20.04.2024, 12:36
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Як Костя і Коля катали малечу) (Те, що підходить за темою саме сюди.)
Як Костя і Коля катали малечу)
GADДата: Четвер, 04.06.2015, 18:04 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У п'ятницю (29.05.15) ми зібрались обговорити майбутню подорож, просто хотілось катнути, ну як завжди, нам просто хочеться - і край. Кращо часу і місця, де цікаво провести час не можна було знайти. В той день церква Світло Євангелія, разом з фондом ( назву якого я не запам'ятав, коли знатиму, цей курсив зникне а з'явиться офіційна назва) влаштували дійство з анімацією і всілякими розвагами для дітей та їх батьків. Все це відбувалось з нагоди ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ. В програмі було дуже багато цікавого. Батути - великий і малий, якісь естафети, кидання мішечків в ціль, за нагороду, солодка вата, багато музики, лабіринт, і парашут, катання дітей на тандемі і велосипеді в спеціальному крісельці.

Ще була можливість отримати смішну маску, яку дітворі малювали на обличчі, прямо там. По площі біля ЦДЮТ, а це відбувалось там, згодом почали бігати чудні маленькі , тигреня, цуцики, котики та інші звірятка, а також герої мультфільмів, пірати та спайдермени. smile Порадували бабусі з великими клунками, які "ломанули" на чергу, як в старі (для когось добрі) часи.

- Митровна, що дають !!?

- Та морди красять!

І посунули за своїми справами далі.

Найбільша черга вишикувалась до солодкої вати, все ж таки халява, яку можна з'їсти. Ще за конкурс малюнку крейдою на асфальті, діти могли заробити призи. Також можна було зробити собі зачіску чи якісь коси-хвостики )

Трохи сумно виглядали постійні постачальники розваг, які там знаходяться кожного дня. Справа в тім, що все вище наведене було безкоштовне і бізнес в "бариг" не йшов цього вечора. Але головними особами були звісно "дваКа". Саме Костя і Коля на протязі всього вечора, з 15-ї години і майже до темна, за допомогою дітей приводили себе у спортивну форму, а саме- качали м'язи, катаючи цю саму малечу. Спочатку її потрібно було відловлювати і запрошувати, але потім вишиковувались черги на такі атракції. biggrin

Тут ми й спромоглись домовитись про нашу наступну подорож. Про що йдеться у
ЗВІТАХ

Фотографії переглянути в альбомі
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Як Костя і Коля катали малечу) (Те, що підходить за темою саме сюди.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх