П`ятниця, 19.04.2024, 20:14
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Солодкі спогади і плани під ялинкою (Зібрання в перший день нового року(2014))
Солодкі спогади і плани під ялинкою
GADДата: Четвер, 02.01.2014, 21:31 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
01.01.14 відбулося перше зібрання велосипедного активу у неформальній атмосфері. Ця зустріч особливо не планувалась хоча необхідність її проведення була . Ми вже досить довгий час не мали змоги зустрітись і просто посидіти тихенько і обговорити наші плани на майбутнє, до того ж питання оформлення юридичного існування нашого клубу до цього часу так і не вирішене.

Тому ми вирішили не відкладати цю справу "на понеділок" і через сайт, групу ВКонтакті об'явили про це зібрання. Місце проведення теж довго не шукали , його нам люб'язно ( вже вкотре) було надано Церквою "Світ Євангелія". Зібрались лише ті, хто хотів ну й мав змогу biggrin Бо така справа … все ж таки перший день нового року . ) Дехто прийшов пішки ( маршруткою) але більшість ( традиційно ) на вєліках.

Зустріч відбулась в приміщенні де колись був кінотеатр і це дуже потішило тих, хто пам’ятає ще ті часи ) … А зібрались ми в затишному місці , яке було тепле та комфортне. Миттєво з’явились столи й стільці , величезний електричний «самовар» і всіляких наїдків смачних та солодких до чаю. Атмосфера була домашньою і приємною. До того всі знайомі один одному і ми почали дійство ,задля чого все це й збиралось…. почали традиційно з чаю ))))) Якщо без жартів, то спочатку звернулись до Бога , що в будь якій справі не зайве. Кожен приніс із собою частинку новорічного «солодкого столу» і на місці вже було печиво але особо хотів би сказати про вироби мистецтва ( саме так) від popelushka, якими вона нас балує вже не вперше smile .

Так, поєднуючи приємне з корисним ми проводили час . В бесіді обговорили і скоординували все що потрібно на першому етапі для створення організації . Тепер вже маневру для відступу не може бути . В даний час нема нічого такого, щоб заважало зайнятись цим конкретно, та й деякі обставини примушують це робити швидше і більш наполегливо . Далі було згадано про цікаві події з минулого сезону . Також намалювались деякі перспективи і нові напрямки розвитку. Деякі обов’язкові заходи на наступний сезон вже позначені в нашому плані і вони тепер повинні розміститись в календарі , після врахування різних факторів які можуть вплинути на дату їх проведення. Крім цього було обговорено декілька не прив’язаних до тат чи подій покатушок і навіть торкнулись питання організації таких справ , яких ми ще ніколи не проводили.

Наприкінці ми отримали настінні календарі, на згадку від гостинних хазяїв і здійснили екскурс у велику залу де стоїть справжня красуня - величезна ялинка , прикрашена до Нового року ! Ми опинились неначе в дитинстві, і старий кінозал і запах ялинки і все таке інше…. Звичайно були зроблені фота під нею.

Вважаю в нас відбувся дуже вдалий початок року, маю надію що він буде таким само цікавим і насиченим.
 
GADДата: П`ятниця, 03.01.2014, 18:31 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Додав фота в нашій групі ВКонтакті LEVEL
 
VICTOR787Дата: Вівторок, 07.01.2014, 15:09 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 156
Нагороди: 4
Репутація: 4
Статус: Десь пішов
Эх жалко не получилось с вами чайку выпить!
Ну надеюсь что все будет хорошо и я буду принимать участие во всех мероприятиях!
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Солодкі спогади і плани під ялинкою (Зібрання в перший день нового року(2014))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх