Понеділок, 04.12.2023, 15:18
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Сауна! Конференція - дубль 2 "промивка мозків" (Предлогаю обговорить поход в баньку в ближащие выходные !)
Сауна! Конференція - дубль 2 "промивка мозків"
МакарДата: Четвер, 07.02.2013, 00:27 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Нагороди: 1
Репутація: 3
Статус: Десь пішов
Я сам большой любитель сходить в баньку ,а особенно с хорошей компанией там и отдых и здоровье и возможность пообщаться на интересные темы !
Кого заинтересовало предложение , пишите свои мысли по этому поводу !!!!

GADДата: Четвер, 07.02.2013, 00:37 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Нагороди: 7
Репутація: 6
Я так розумію ,це обіцяна тема про другу конференцію цього року, яка має відбутися в "паро - помивочному" місці !? А які є вже думки з приводу місця проведення? Умов і ціни питання ? ...

Яка стать має бути присутня ? Суто чоловіча кампанія , чи будемо гендерну рівність запроваджувати ?

МакарДата: Четвер, 07.02.2013, 00:42 | Повідомлення # 3
Майор
В п. Горняк есть общая баня очень хорошие условия я там был уже много раз ! Цена на выходных 45 и парься сколько хватит сил !)

GADДата: Четвер, 07.02.2013, 00:50 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Приймається як варіант . А чи є там місця для "посидіти" гуртом ? Які ще будуть варіанти ? Я пропоную "у Фадєя" .... А в який час і головне день будемо йти ?

МакарДата: Четвер, 07.02.2013, 00:54 | Повідомлення # 5
Майор
В Горняк можно когда угодно , а к Фадею по предварительному заказу ! И у Фадея цены поднялись !

GADДата: Четвер, 07.02.2013, 01:01 | Повідомлення # 6
Генералиссимус
Ну ціна мені не відома... Але можна зважити на той факт , що в Горняк потрібно ще їхати і звідти теж ) Дочекаємо івнших учасників "конференції " , які вони пропозиції мають. ?) На всяк випадок - потрібно знати телефон? щоб замовити час )

mgdzsДата: Четвер, 07.02.2013, 21:57 | Повідомлення # 7
Подполковник
Репутація: 2
у Фадея 80 грн час

произведя несложные вычисления , видим что на компанию из 4х человек за два часа ( чего вполне достаточно ) требуется 40 грн.

достоинства : близко , только своя компания , ну и банька неплохая, мне понравилось

недостатки : время ограничено

GADДата: Четвер, 07.02.2013, 22:18 | Повідомлення # 8
Генералиссимус
Мені підходить - я за варіант від mgdzs, !

DenisДата: П`ятниця, 08.02.2013, 01:02 | Повідомлення # 9
Лейтенант
Нагороди: 4
Репутація: 5
Голосую за вариант до Фадея. Врядли после бани распареным за хочется добиратся домой с горняка.

fantomДата: П`ятниця, 08.02.2013, 22:17 | Повідомлення # 10
Майор
Нагороди: 0
Репутація: 1
Всім привіт! Пропоную, як варіант, Яковлевскую баню, тому що там багато + це-ціна, за цілий день вона складає 35 гр. якщо в неділю народу не багато та можна всім зібратись в одному місті, є де поїсти-попити та туалет. Також хто дуже зголодніє є можливість заказать пільмені та інше та саме головне це-парілка, я вважаю що вона сама найлучша в нашому місті. Є невеличке НО, це може бути так шо незможемо сидіти всі поруч в одному місті.

GADДата: П`ятниця, 08.02.2013, 22:22 | Повідомлення # 11
Генералиссимус
Що до парилки - знаю що вона там класна здавна , я там був вперше у 84 році ) самостійно , а до цього з дідусем ще )

МакарДата: П`ятниця, 08.02.2013, 23:46 | Повідомлення # 12
Майор
Я не против Яколевской бани но в Горняке считаю, что лучше она современнее Яковлеской и там всё есть что нужно для бани правда чуть дороже 40 за день !
Предлагаю решить конкретно куда пойдём и когда !!!!
1 . Яковлевка
2. Горнак " Суня "
3. Фадей

GADДата: Субота, 09.02.2013, 00:23 | Повідомлення # 13
Генералиссимус
Я обираю п. № 3. Аргументую це тим , що це найближче до нас і зручніше . От тільки тре ( як каже Макар, а я з ним погоджуюсь) вирішувати це питання швидше , або робити це в буденний час ( не у вихідні) ...можливо. Хто знає телефон або як зв'язатися, щоб знати все напевно. Мій істочник інформації не об'єктивний , через те , що давно там був. все могло змінитися. Надія на mgdzs, smile

Знаю напевно - мене підтримує Denis

DenisДата: Субота, 09.02.2013, 23:59 | Повідомлення # 14
Лейтенант
Нагороди: 4
Репутація: 5
Я тоже выбираю №3 по тому что ближе. №2 думаю что нам не подходит потому что возможно будем сидеть раздельно,а цель наша не только по парится но и по общятся. №1 очень даже не плохой вариант, особено по деньгам. Но не удобно добиратся.

fantomДата: Неділя, 10.02.2013, 16:23 | Повідомлення # 15
Майор
Нагороди: 0
Репутація: 1
В такому разі я-куди всі, треба побалакати, щось запланувати та інше.

Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ЗАХОДИ, ЗІБРАННЯ » Сауна! Конференція - дубль 2 "промивка мозків" (Предлогаю обговорить поход в баньку в ближащие выходные !)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Вверх