Четвер, 28.03.2024, 12:29
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ВСІЛЯКИЙ ОФІЦІОЗ » Проект «Новий LEVEL – велоСАМремо»
Проект «Новий LEVEL – велоСАМремо»
GADДата: Неділя, 07.10.2018, 09:17 | Повідомлення # 16
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
День Здоров'я та Зелена миля 2018 (1.06.18)

В перший день літа Дружківський Технікум Донбаської Державної Машинобудівної Академії влаштував День Здоров'я, у рамках якого відбувся Всеукраїнський забіг "Зелена миля 2018". ДРУЖКІВСЬКИЙ ВЕЛОКЛУБ "LEVEL" та Громадська велосипедна майстерня. Дружківка "велоСАМремо" прийняв участь у цьому дійстві .

Ми завжди підтримуємо , як і адміністрація технікуму нас, всі спортивні змагання, акції тощо, які організовуються ДТ ДДМА. Постійна співпраця вже стала традицією. Напередодні ми виміряли відстані для збігів на місці проведення акції, допомогли визначитись з маршрутом, які були різні, але обрано було найбільш зручний, безпечний і цікавий, який відповідав критеріям проведення. Зранку наступного дня, у дворі технікуму зібралась чимала кількість студентів, які були вдягнені спортивно, з собою мали всілякі причандалля для розведення вогнища, продукти і спортивний інвентар.

Після нетривалого інструктажу , колона організовано вирушила до міста проведення заходу, куди заздалегідь було довезене те, що важко нести у руках. Все це відбувалось у "Молодому парку", де кожна група почала відразу збирати матеріали для вогнища і готувати те, що вважали за потрібне , що потім буде оцінене комісією і визначено переможців. Відбулось шикування і отримані інструкції та вказівки, щодо проведення змагань, старости груп визначились з учасниками і доповіли суддівській бригаді про це. Навколо все закипіло.

Проводились змагання з шахів, де приймали участь розумніші , паралельно змагались учасники у підійманні гирі шістнадцяти кілограмів. Відбувались змагання з волейболу серед груп технікуму. Також команди-п'ятірки сильніших перетягували канат. Комісія тестувала те, що приготували на обід, оцінювалась не тільки головна страва , але й сервірування імпровізованого столу. Головна подія була масовою у "Зеленій милі" прийняли участь майже всі, хто був присутніми. Ми ж на велосипедах супроводжували учасників бігу, піклувались їх безпекою і робили фотографію події, включно з іншими змаганнями від початку до кінця. Після визначення переможців, відбулось урочисте нагородження переможців і призерів .


Фото звіт : Зелена миля
 
GADДата: Неділя, 07.10.2018, 10:38 | Повідомлення # 17
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
День Здоров'я ДТ ДДМА (28.09.18)

Наприкінці вересня Дружківський Технікум Донбаської Державної Машинобудівної Академії влаштував традиційний, осінній День Здоров'я. ДРУЖКІВСЬКИЙ ВЕЛОКЛУБ "LEVEL" та Громадська велосипедна майстерня. Дружківка прийняли участь у цьому дійстві .

Ми завжди підтримуємо , як і адміністрація технікуму нас, всі спортивні змагання, акції тощо, які організовуються ДТ ДДМА. Постійна співпраця вже стала традицією. Подія відбувалась на "міському пляжі" де тепер облаштовані поля для міні-футболу та пляжного волейболу.

До цього місця велика колона учнів, разом з класними керівниками дісталась пішки, перетинаючи міст через річку. До місця події вчасно було доставлено весь потрібний інвентар і учасникам залишалось тільки все розставити та налагодити процес. Що й було швиденько зроблено.

Кожна група почала відразу збирати матеріали для вогнища і готувати те, що вважали за потрібне , цього разу конкурсу на кращу страву не було, бо спортивна частина була дуже насиченою. Відбулось шикування і отримані інструкції та вказівки, щодо проведення змагань, старости груп визначились з учасниками і доповіли суддівській бригаді про це. Навколо все закипіло.

Проводились змагання з пляжного волейболу, міні футболу, метання ядра, підняття гирі та перетягування канату. Останні змагання виявились дуже емоційними і азартними, мешканці площі могли чути здалеку гучне вболівання ! Після визначення переможців, відбулось урочисте нагородження переможців і призерів .


Фото альбом: День здоров'я
 
Форум » СУСПІЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ LEVEL » ВСІЛЯКИЙ ОФІЦІОЗ » Проект «Новий LEVEL – велоСАМремо»
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Вверх