GAD | Дата: Субота, 03.03.2012, 10:24 | Повідомлення # 1 |
 Генералиссимус
Група: Администраторы
Статус: Десь пішов
| Придбаю, прийму в дарунок, або обміняю фігурки солдатиків. Розгляну пропозицію що до "кіндерів".
|
|
| |
Natali | Дата: Неділя, 11.03.2012, 19:15 | Повідомлення # 2 |
 Майор
Група: Пользователи
| а для чего тебе, если не секрет, игрушки от киндеров??? и где ты это у себя хранишь?? у меня есть такие маленькие игрушечки, но к сожалению, ими еще заинтересованно играет моя малышка)))))
|
|
| |
GAD | Дата: Неділя, 11.03.2012, 19:20 | Повідомлення # 3 |
 Генералиссимус
| Я якось покажу свою колекцію...але це всю кімнату треба задіювати )))) серед "кіндерів" трапляються металеві солдатикі з яєць...
Зберігаю в двох великих банках з під фарби( найбільші що продаються в магазинах по будівницьтву)...ще в пакетах, ще в мами , і трохи в сестри))
|
|
| |
Demon | Дата: Вівторок, 20.03.2012, 12:25 | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
Група: Пользователи
| С таким богатством, пора задуматься о выставке. Готов принять активное участие в организации!!! И кстати давно хотел предложить устроить в нашем городе, мини бульвар для любителей колекционирования ( как в Ахметовске).
|
|
| |
GAD | Дата: Вівторок, 20.03.2012, 13:12 | Повідомлення # 5 |
 Генералиссимус
| Я обговорював це питання з "лесею" одна проблема - як все це охороняти ) НЕобхідно виговити спец. стенди ...(які можна й дома на стіни вішати)....потрібне оргстекло (акріл)
http://level.pp.ua/forum/5-27-1
|
|
| |
GAD | Дата: Субота, 31.03.2012, 13:30 | Повідомлення # 6 |
 Генералиссимус
| Дуже дякую Demon, за цікавий презент ! А що робити з коробочкою (попільничка), тобі вона потрібна ?)
|
|
| |