П`ятниця, 19.04.2024, 18:23
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » КОПАНКА 2 (30.09.21)
КОПАНКА 2
GADДата: Середа, 06.10.2021, 08:15 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Серед тижня в останній день вересня вдалось вибратись у невеличку подорож, яка стала продовженням попередньої. Ми шукали місце, де колись знайшли викопні артефакти у вигляді амонітів, чи чогось такого "доісторичного". Попередня мандрівка була теж вдалою, щось там таке ми знайшли, орієнтуючись за мапою.

Зрозуміло, що нас не чекала виставка розкладена на поличках. Ми зустріли зарості високої трави, чагарників та реп'яхів. Вірніше, це вони нас зустріли й сміялися, поки ми блукали у пошуках потрібного місця. Невеличкі розломи у ґрунті, які знаходяться у відгалуження великої балки, теж заросли чагарниками та невеличкими деревцями, але їх схили відкриті вітру, дощам і сонцю, тому там була можливість трохи покопатись не маючи потрібних інструментів. Озброїлись, як давні люди тим, що попалось під ногами. Цікаві каміння, які нагадували старі цеглини, розташовані не у горизонтальній площині, траплялись якісь застигли бульбашки, не порожні у середині. Деякі зразки нагадували відбитки чогось круглого й плаского, майже правильної форми, частки, які нагадували чи то торт, чи зріз сала.

Часу було обмаль, бо стартували ми о третій дня, тому поласували нашвидку чаєм та всілякими наїдками, відправились у зворотному напрямі, прихопивши з собою невеликі зразки та добрий настрій, разом із сподіваннями повернутись сюди навесні. Звісно ж потрібно озброїтись інструментом та деякими знаннями й інформацією на цю тему.

Кому цікаво, долучайтесь)

До нових зустрічей)
 
GADДата: Середа, 06.10.2021, 08:45 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото: Коп ту
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » КОПАНКА 2 (30.09.21)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх