П`ятниця, 19.04.2024, 19:00
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » КОПАНКА (21.09.21)
КОПАНКА
GADДата: Середа, 29.09.2021, 16:59 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Спонтанна подорож з дослідницькою метою. Начитались, вирішили віднайти місце, де є щось цікаве в плані викопних решток. Таке завжди цікавить, місце відоме, не дуже далеко від міста. Їздили там за два попередніх роки більше десятка разів. Чому б не відвідати? Погода сприяє, можливо й не буде дощу))) Частина маршруту - грунтові дороги та ледь помітні стежки у балках.

Дорогою туди - переважно дуло в лице, але не суттєво. У зворотному напрямі буде легше. Небо було похмуре, іноді щось дрібне падало але, так і не впало, тому подорож була вдалою. Місце віднайшли відразу, перевіряли мапу. Навколо багато полеглої трави, осінь у розпалі, але листя ще не пофарбувало у яскраве, тільки почало легкими мазками, переважно у жовтий.

Результати дослідження - тре їхати з якоюсь лопатою, щоб трохи копатись. Навколо все заросле травою та чагарником і дрібними деревами. Стара копанка піску вже давно захаращена й покинута. Щось таки вдалося знайти, дуже важке й схоже на батискаф з якогось мультика.

Коли повернувся додому, виявилось (через пару - трійку днів), що місце, яке нам було потрібне і те, де ми були це в одному напрямку, але інші пункти на мапі!)))) То буде нова подорож ? wink

До нових зустрічей!
 
GADДата: Середа, 29.09.2021, 17:24 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото: Копанка
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » КОПАНКА (21.09.21)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх