Четвер, 28.03.2024, 12:35
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Справжній ДРУЖБАЙК (22.08.21)
Справжній ДРУЖБАЙК
GADДата: Середа, 25.08.2021, 11:16 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Спортивно патріотичний захід присвячений Дню Незалежності України.

У передсвятковий день відбулась наша невеличка подія! Невелика вона за масштабами, але це неоціненний досвід, який ми набуваємо кожного разу, коли намагаємося щось створити цікаве й корисне.

Готувались до неї дуже мало часу, на все - тиждень. Зважаючи на все це, вийшло чудово! Було б непогано, якби чисельність учасників була б більшою, активність присутніх потужнішою wink

Відразу дякуємо тим, хто допоміг в цьому. Дирекції Дружківського Фахового Коледжу за надану можливість організації виставки монет. Депутатам міської ради Ігорю Шкодіну та Володимиру Кутненко (ЄС) за активну участь, всебічну допомогу з транспортом, інструментом, реквізитом й смачними призами! Волонтерам (так модно називати небайдужих людей, що допомагають без користі) Оксані та Артему Крайніковим.

Хотілось окремо відзначити координацію дій з міською радою, а саме Іриною Мамцевою (відділ з інформаційних та внутрішніх питань виконкому Дружківської міської ради) яка допомогла порадами, офіційними дозволами вчасно й без зайвої метушні. Подія відбулась із залученням медицини, поліції та МНС (дистанційно).

Місцева преса, якій не байдужі цікаві події теж була присутня - Віктор Гайдук (ДНЛ+).

Організаторам з Краматорську, які запевнили що будуть й зробили те, що обіцяли. Безпосереднім учасникам змагань, за те що вони були, бо без цього нічого б не відбулось!

Тепер трохи лірики.

Звичайно ж досвід буває різного ґатунку. Наше завдання, якщо це потрібно використати весь набутий досвід у потрібному напрямку, що ми й будемо робити надалі, якщо стане натхнення, здоров'я та бажання.

Лірика фсє smile

Коротенько про те що відбувалось.

З самого ранку на місце старту виїхала мобільна бригада у складі чотирьох людей й впоралась за пів години з усім, що було потрібне!

Після цього у визначений час відбувся перегляд виставки колекції монет України у ДФК ДДМА. Після цього, учасники змагань відправились на невеличку екскурсію містом, а вже потім, долучились до тих, хто вже прибув на місце змагань.

Змагання відбувались у трьох категоріях. Було визначено призерів та переможців, які отримали невеличкі сувеніри від організаторів, переможці почесний, перехідний кубок LEVEL - їх імена внесено у віртуальний "список слави" у відповідному розділі сайту.

Цей кубок розігрується у восьме з 2017 року. Цього разу він був вручений кожному переможцю у своїй категорії, вони будуть вписані під однією датою з позначенням (традиційним) події.

Сподіваємося що крім нагород і подарунків, учасники отримали й задоволення, хтось набув перший в житті досвід участі у подібних змаганнях, хтось надихнувся на майбутні досягнення та замислився про апгрейд техніки. Бо кожна активність такого плану стимулює!

Треш.

Додала позитиву поява невизначеного об'єкта, який гості змагань назвали "місцевим сумашедшим" (кінець цитати). Він з'явився з нікуди, перебуваючи не більше 3 хвилин жестикулював, викрикував хрипло пискляві звуки про образу на весь світ, про Китайських ділків реклами й встиг проголосити якусь свою особисту рекламу. Після цього відразу ж зник. Мабуть, не захотів відвертати учасників від головного дійства своєю присутністю, за що йому велика дяка! І за перфоманс теж, щоправда, нагадував він вхід до громадського транспорту й швидкий вихід з нього, після чого ті, що залишаються тримають рукою свої носи....


Підсумки.


Загальна категорія:

1 місце - Василь Гриценко (Краматорськ)

2 місце - Влад Слєпцов (Краматорськ)

3 місце - Роман Бардаченко (Дружківка)

Категорія дівчата:

1 місце - Олександра Гудич (Дружківка)

2 місце - Ірина Костюк (Краматорськ)

Категорія Спорт:

1 місце - Микита Герасименко (Краматорськ)

2 місце - Михайло Чернишов (Краматорськ)

3 місце - Василь Литвиненко (Краматорськ)

В заїзді загальної групи брав участь наймолодший спортсмен Федір Бардаченко 8 років (Дружківка)

Всі, хто мав бажання скористались прохолодою річки, бо все це відбувалось на прибраному пляжі. Після офіційних процедур всі учасники, організатори, медична служба та поліція поласували смачними кавунами від Володимира Кутненка. За собою все прибрали й відправились по домівках, хтось відразу на роботу, комусь ще належало їхати у подорож - свято тривало до ранку наступного дня!

Окрема подяка всім, хто фотографував нашу активність та люб'язно поділився своїми світлинами!

Далі буде! До нових зустрічей!
 
GADДата: Четвер, 26.08.2021, 10:23 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото: Справжній ДРУЖБАЙК
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Справжній ДРУЖБАЙК (22.08.21)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх