П`ятниця, 26.04.2024, 00:43
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "КУЗЯ" вдала розвідка (15.05.21)
"КУЗЯ" вдала розвідка
GADДата: Середа, 19.05.2021, 16:34 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Ще одна, чергова вилазка до Білокузьминівки відбулась "по гарячих слідах" попередньої. Того разу помітив цікаві місця й вирішив ще поїхати, щоб дослідити, впевнитись та спробувати знайти й проїхати новим маршрутом.

Весь маршрут до "дальніх скель" був продубльований, зупинились на галявині біля річечки, яка була вкрита жовтим килимом кульбаби. Тепер все це перетворилось у пухнастий майданчик, де ми відпочили й перекусили.

Що запам'яталось - напередодні ми трохи мерзли й нарікали на прохолоду, вітер та опади, а ув той день почали шукати на дорозі тінь від дерев, де можна було сховатись від сонця. Вітер теж був би не зайвим, невеликий) Невеличка галявина з барвінками тепер була уквітчана Купиною, як ми її ідентифікували. Скелі були зайняті весільними фотографами та операторами, відбувались традиційні дії з увічнення цього видатного моменту) Побули там не довго, спустились тими самими стежками, що й попереднього разу.

До дальніх скель їхали лугами, які вкриті барвінками дуже рясно, біля скель додались нові квіти, які радували своїми барвами. Бузок та інші кущі та здичавілі дерева, які розкидані купами між схилів та річкою, вказували на присутність тут, колись поселення. Зручний пляжик, який був на місці галявини з кульбабами теж про це підказує.

Додому вирішили їхати іншою дорогою, яка нас привела до Семенівки з північного сходу. Для цього ми подолали невеликий підйом, якщо казати в метрах, який знаходиться між ярами, зарослими байрачними лісочками, де ми чули як жаліється на життя лисиця) Далі польова дорога до початку дубової посадки, звідти виключно вниз і не просто вниз. У Семенівку дістались адреналіновим спуском, досить широкою дорогою без трави, з дрібними камінчиками. Не здогадались зробити хоча б одне фото. Сподіваюсь, це не останній візит в ті місця wink

Далі буде. Долучайтесь.
 
GADДата: Середа, 19.05.2021, 16:58 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом: МАРШРУТ
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "КУЗЯ" вдала розвідка (15.05.21)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх