П`ятниця, 19.04.2024, 11:12
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "КУЗЯ" NEW (9.05.21)
"КУЗЯ" NEW
GADДата: Неділя, 16.05.2021, 19:31 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Чергова подорож до "Кузі". Це вже, мабуть, традиція - коли нікуди поїхати за браком часу, можна відвідати крейдяні скелі у Білокузьминівці! Гарантовано, можна зустріти для себе щось цікаве й нове! Або когось wink

Цього разу подорож вийшла спонтанною, час виїзду відкладався й переносився. З колегами зустрілись у Семенівці й подовжили мандрівку далі. Між нами відбувся такий собі обмін - я показав альтернативний маршрут до скель, а мене ознайомили з дальніми скелями. Не те щоб я їх не знав, або взагалі там не був, колись мандрували поряд у зворотному напрямі. Були втомлені й перегріті на сонці влітку, не до досліджень було тоді.

Але, спочатку були головні скелі, які ми облазили вздовж й поперек, хтось й у вертикальному напрямі! Відвідувачів там було чимало в той день, бо вихідний. Взагалі, таке паломництво туди, вже який рік непокоїть небайдужих, навколишній світ швидко змінюється там! Той, хто не був пару років, відразу бачить зміни.

Чудово спілкувались й перекусили не верхотурі, дякую за смачне й поживне!

Вирішили спуститись напівсерпантином з північно - східного боку. Далі, у напрямі дальніх скель, які світилися у променях соня вдалині. Дорога туди займає багато часу, не дивлячись на кілометрову відстань wink Річ у тому, що було чим, кому й що фотографувати smile Тому маршрут до мети затягнувся й це не бентежило! Було багато часу та набагато більше цікавого. Ставок з великими вербами, чаплі й ластівки. Далі струменіла нам на зустріч річечка з луговини, вкритою густою травою. Ще додайте до повноти картини безліч квітів, які з'являються навесні щотижня нові! Привернув увагу луг, який весь був всіяний жовтими кульбабами, ну й, звісна річ, самі скелі.

Для себе я зрозумів, що це не останній мій візит туди, цього місяця!) Помітив я дещо цікаве, яке потребує окремої подорожі. Слідкуйте за інформацією, далі буде.

Дякую всім за кампанію !
 
GADДата: Неділя, 16.05.2021, 19:50 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото додаток: КН
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "КУЗЯ" NEW (9.05.21)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх