П`ятниця, 19.04.2024, 16:39
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "МРАК" (8.05.21)
"МРАК"
GADДата: Четвер, 13.05.2021, 18:53 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Досліджували навколишні природні локації нашого міста, спробували дістатись знайомої стежки у лісі з малодослідженого боку. Це вже вкотре ми намагаємося прокласти цікавий велосипедний трек для прогулянки з деяким навантаженням, з підйомами та спусками, цікавими місцями для відпочинку.

Те, що ми побачили відразу після того, як від'їхали від асфальту нас ошелешило! Все навколо засмічене, побутовим сміттям. Не буду викладати фото, щоб не псувати настрій від перегляду. Аналізуючи побачене, враховуючи відстань від міста, дійшли висновку, що це результат роботи сервісу "вивоз мусора". Іншого пояснення цього "явища" ми не знайшли. До всього додалась картина суцільного хаосу далі, де сміття було менше (нащо в таку далечінь пертися, можна вивалити ближче до дороги) але суцільним шаром лежали гілки від спиляних дерев, все, що складає якусь цінність зрізане, а гілки полишені просто неба й прямо на дорозі, перетворивши стежку у малопридатну для катання велосипедом. Але сміття, то таке, шкода дерев, які ріжуть хаотично.....

Про все це вже стільки сказано та написано, що додати нічого. Тому зосередимось на більш приємних моментах мандрівки. Коли наш настрій зіпсувався й продовжувати рух дорогою, яку розмісили важкою технікою навесні, щоб дістатись "лівого" поля й там провести вправи з оранки, сівби й волочіння й залишити після себе глибокі колії - ми змінили маршрут.

Відразу натрапили на цікаву локацію, де змогли катнути стежкою, яка нас дуже потішила всілякими перепонами, трамплінами та іншими цікавими локаціями. Наприкінці треку ми зробили відпочинок, прибрались навколо, трохи перекусили. Коли на деревах буде достатньо листя, там буде темнувато, так що назва цього звіту буде відповідною smile Настрій значно поліпшився та дозволив більш цікаво проїхати в бік міста й додому.

Все на фото, крім сміття. Далі буде. Долучайтесь.
 
GADДата: Четвер, 13.05.2021, 19:42 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом: Мрак
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "МРАК" (8.05.21)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх