П`ятниця, 29.03.2024, 13:57
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » 44 (19.04.21)
44
GADДата: Неділя, 25.04.2021, 13:31 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Був час та бажання. Часу, якщо чесно не багато, пів дня й не з самого ранку. До того ж насуплювалось небо на дощик. Вирішили спробувати катосити до парку Бернацького у Краматорськ, а там...як вийде. Були альтернативні варіанти повернення.

Швидко, з вітерцем у спину дістались першого пункту програми) Перші враження давненько там не були, за рік набудували всього у парку! І це за умови, що відвідувачі там присутні постійно, це не завадило доробити набережну, встановити велику кількість альтанок та зручних лавок, на які вже не залізти "з ногами". Цікаво було б там ще ввечері побути, бо велика кількість освітлювальних приладів у вигляді ліхтарів й того, що відразу не помітно вдень.

Поїздили, роздивились, посиділи, приділили увагу качечкам wink Народу було небагато, бо не вихідний день, атракціони ще не працюють, як і всілякі ятки, що мали б продавати щось їстівне. Хтось закушував як водиться, на капоті автівки, прямо на стоянці автомобілів...ну як же без цього. Виявили ще один місток через річку, раніше начеб то один був. Провели виховну бесіду серед підлітків, один з яких намагався поцілити камінцями у мускусну качку, що якимсь чином опинилась у водоймі.

Дощ не пішов і сонечко радувало, визираючи крізь хмари, ризикнули їхати альтернативним маршрутом, який можна було перервати не прямуючи на ґрунти. Дістались пункту неповернення й рвонули між полів, посадками. Калюж не було, заважав вітер на окремих ділянках, висохлі земляні горби на дорозі теж не додавали комфорту, потім почався справжній грейдер та "сипучка". Все це закінчилось пристойною дорогою вище Комишувахи, перед якою ми заглибилися до лісу, щоб помилуватись квітами. Пахощі, чистота й тиша, безліч яскравих візерунків під ногами, спів пташок.

Далі спуск у селище, перед нами відкривається красивий краєвид, можемо бачити дорогу, якою належить їхати далі. Після спуску асфальтом, невеликий підйом грунтами, перед ліском у яру багато горицвіту, довелось зупинятись. wink

Огинаємо ліс, протискаємось між двома колишніми басейнами, далі постійно вниз. Перед нами місто як на долоні. Звертаємо ліворуч до знайомого ліску у вузькому яру, де облаштований ДиХи трек, з трамплінами та іншим. Тюльпани, ряст двох кольорів та інші красоти) Не оминули увагою виходи старого піщанику, який нам знайомий ще з піонерського дитинства) Тут є зручне місце для привалу та перекусу. Поряд зі столом та імпровізованим сідалом, дещо засмічено. Якби був час та чим розпалити вогнище, можна було трохи витрати часу на прибирання.

Дістались річки тим самим яром, справа. Дорогою до понтонного містку влаштували полювання на фазана. Можливо були б кращі кадри, якби не "юні даруванія" на велосипедах, з музикою та голосною розмовою wink

В той день почали цвісти абрикоси, до вечора вони вже побіліли. Цікава й насичена подорож. Далі буде. Долучайтесь)

44 - витрачених километри, вирішили так назвати звіт)
 
GADДата: Неділя, 25.04.2021, 13:58 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
фото 44
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » 44 (19.04.21)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх