Четвер, 28.03.2024, 22:31
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ЩЕ ОДНА РОЗВІДКА. (11.04.21)
ЩЕ ОДНА РОЗВІДКА.
GADДата: Четвер, 15.04.2021, 12:07 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Чергова мандрівка з дослідницькою метою. Хотіли все ж таки знайти квіти сону, які були торік у відомому місці. А ще, була не до кінця досліджена балка, якою хотілось проїхатись.

Перше - сон так і не був знайдений, на жаль цього року щось не так з умовами росту, чи хтось міг викопати. (?) Натомість у знайомому лісочку вдалось знайти білі проліски! В той день на маршруті зустрічався горицвіт у кількості, яка приємно дивувала. Розуміємо, що це не показник, коли нічого, а потім відразу щось зустрілось. Все ж таки приємно бачити яскраві зграйки квітів, які розбіглись степом у балках. Більше степу у нас нема. Повсюди, де через рельєф не падає трактор - обов'язкова оранка!

Балкою вдалось проїхатись. Власне, ми нею більше йшли й фотографували, але доріжки, придатні для велосипеда там були. Більш того, помітили ще одну дорогу, яку не завадило б при нагоді розвідати. Здаля вдалось подивитись на зайців, які паслись, а потім стрімко втікали. Ще помітили залишки торішніх підпалів, можливо цього року буде не так.

У підсумку - домалювали ще одне, альтернативне закінчення подорожі досить цікавим маршрутом. Покриття варіюється між асфальтом та грунтами. В цілому цікава подорож, яка закінчилась ще одним, раніше не помітним місцем. Трохи відпочили на березі річки Грузьська, перед Ново Григорівкою. Тут вона красиво розлилась по весінньому. Влітку такого не помітиш.

Вже перед самим містом, через прозорість, не затуманеним згарищами повітрям, більш зрячі учасники помітили на обрії вітряки!

Все не доказане у фото альбомі. До нових зустрічей! Долучайтесь.
 
GADДата: Неділя, 18.04.2021, 09:32 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото: Горицвіт
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ЩЕ ОДНА РОЗВІДКА. (11.04.21)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх