П`ятниця, 29.03.2024, 07:21
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » КЛЕБАН-БИК ВЕСНЯНИЙ (6.04.21)
КЛЕБАН-БИК ВЕСНЯНИЙ
GADДата: Вівторок, 13.04.2021, 11:35 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Цьогорічна весна трохи затрималась. Згадуючи попередні роки та порівнюючи те, що було тоді, розуміємо, що орієнтуватись на попередні події, пов'язані з погодою не варто. Потрібно робити поправку на вітер smile У прямому сенсі слова теж)

Цього разу вирішили відвідати Клебан Бик і подивитись на квіти Сону. Дорога знайома, для велосипеда - відмінна. Проїхали до місця без зупинок, все брали з собою. Було досить тепло, але вітерець трохи дошкуляв. Відразу по приїзді вирішили перекусити, щоб з відновленими силами, не відволікаючись подивитись на все що поряд і у далину.

Молоді сосни зеленіли на фоні яскравого піщанику, хмари контрастно малювали у небі візерунки, цікаві картини з сонцем. Внизу у водоймах помітні різні водні пташки, включно з лебедями та пірникозами, які схожі здалека на пінгвінів, які ковзають на животі)

Квіти сону тільки почали визирати крізь торішню травичку. Повсюди помітні проліски у затінку та жовті дрібні квітки. Дослідили всілякі кам'яні споруди та скам'янілі араукарії, великі шматки яких там у кількості. Скористались оглядовим майданчиком з великою бесідкою, але не тривалий час, бо вітер там був потужний й примушував поспішати.

У зворотному напрямі обрали чудовий маршрут, через селища Степанівка та Довга Балка. Більша частина цього маршруту пролягає цікавими місцями вздовж ставків, які тягнуться балкою до Осикового. Стежка пролягає дубовими посадками, просто степом, різкими спусками та такими ж підйомами, які не напружують. Все це ви можете побачити переглядаючи фотоальбом.

До нових зустрічей! Долучайтесь ;)
 
GADДата: Вівторок, 13.04.2021, 12:12 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Альбом К.Бик Сон 2021
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » КЛЕБАН-БИК ВЕСНЯНИЙ (6.04.21)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх