Субота, 20.04.2024, 07:04
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Жовта подорож (29.03.21)
Жовта подорож
GADДата: Понеділок, 05.04.2021, 11:00 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Останні дні березня видались придатними для подорожі, не тільки асфальтом, вони дозволили зробити розвідку ґрунтами. Звичайно ж, відразу ми про це не могли знати напевно, тому обирали маршрут з поверненням асфальтом, в разі чого. Головна мета цієї мандрівки, трохи розім'ятись, знайти весняні квіти у місцях, які вже знайомі, ну й трохи відпочити на скільки дозволяв час.

Скористались дорогою у напрямі "вєсєловкі", такі собі "камели", вгору - вниз. Дорогою завітали в один знайомий лісочок, де пасуться проліски, зазвичай. Ліс порадував, дозволив трохи там повештатись, без шкоди для взуття, та й фотографувати квіти доводилось лежачи. Знайшли альбіносі проліски, а може це такий різновид, тре буде з'ясувати.

Після "аістів" лідер нашої невеличкої групи вирвався уперед, пропустивши потрібний поворот wink Це дозволило трохи поекспериментувати з фото, в плані світла й тіні та далекої відстані.

На місті відпочинку розвели вогнище, так, для антуражу, затишку і фото. Ще позбирали сміття навколо, яке було у незначній кількості - все було спалене. Дійшов час до смаколиків, дякуємо Сергію за варення!

Після перекусу спробували знайти квіти сону. Прочесали відповідну ділянку тричі, але без результату. Мабуть, ще не час. Дослідили байрачний лісок, яким просувались зігнутими до землі, за що були нагороджені кількома галявинами шафранів! Довго не затримувались, бо велосипеди залишались на відстані....

Та й взагалі, час трохи обмежував, довелось зважувати на це. Нетривалі збори й ми знову в дорозі - ризикнули повернути на ґрунтову, в разі чого повернемось. Зустрічний мопед розвіяв наші сумніви, до асфальту дістались без пригод. Далі через Ново Григорівку та Райське - додому.

Ближче до міста помічена "головна" прикмета весни - почали підпалювати очерет sad

Чому жовта подорож? Просто було яскраво, навколо багато жовтих квіток, які не увійшли до оповідання. Ні, вже увійшли wink І ми були вдягнуті у жовте, ну майже.

До нових зустрічей! Долучайтесь.
 
GADДата: Понеділок, 05.04.2021, 11:51 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото Жовта
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Жовта подорож (29.03.21)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх