Четвер, 28.03.2024, 19:31
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Прогулянка до лебедів. (21.03.21)
Прогулянка до лебедів.
GADДата: П`ятниця, 26.03.2021, 16:55 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Наприкінці березня, хотів сказати зими, іноді траплялись світлій сонячні дні, яки можна було використати для подорожей. Цього дня була можливість рухатись ґрунтовими доріжками, тому наш маршрут було прокладено у напрямі пошуку лебедів, які вже кілька років прилітають до нас на Казений Торець. Помічені вони були у двох місцях, до одного з них ми й вирушили. Шлях пролягав через знамените "болото", що нижче "танку", де ми неодноразово проводили велосипедні змагання місцевого рівня.

З поміченого там:

- встановлено хрест з деревини з невеличкою іконою, нащо і на честь чого - незрозуміло. Полюбляють вони на болотах......

- зроблено спробу підпалу очерету (почались весняні забави аніжєдітєй)

- парку дотепер там нема.

Залишаємо зліва "французький" цвинтар і повертаємо головною дорогою, де має ходити маршрутка (неперевірені чутки), опиняємося біля підвісного мосту й пересуваємось далі за течією правим берегом. Суцільний лід з рідкими галявинами чистої води. Біля однієї з них зустрічаємо качок, які кумедно тупцюють по льоду. Далі насуваються снігові хмари й освітлення навколо нас починає змінюватись як у калейдоскопі. Другим містком ми не скористались і форсували водяну перепону, перестрибнувши потік і двох місцях.

Лебедів ми не зустріли, як не придивлялись, та й де їм там бути? До самої греблі лід, далі річка стає вузькою, де захиститись птахам ніде. Вирішили повертатись на іншу греблю, скористались асфальтовою дорогою, яка привела нас до трамвайної колії, вздовж неї, щоб гне потрапити під брудні бризки від машин, досягаємо визначеного місця.

Те, що ми шукали відразу знайшлося і не тільки. Поспішаючи встигнути зловити світло від сонця, що схилялось до обрію робимо багато кадрів поспіхом, з різних ракурсів та берегів. Додому повернулись майже у сутінках. Таке собі тренування перед наступною екседицією, яку запланували наступного дня. Далі буде. Долучайтесь.
 
GADДата: П`ятниця, 26.03.2021, 17:17 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом: Лебеді
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Прогулянка до лебедів. (21.03.21)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх