Середа, 17.04.2024, 00:56
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Тарілки 2 дубль (8-10.02.21)
Тарілки 2 дубль
GADДата: Субота, 13.02.2021, 16:42 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Зима цього року порадувала морозами та навіть снігом !) Разом з тим здивувала перепадами температури, що дозволило нам спостерігати природне явище, про яке йдеться у тексті, кілька разів (три) в різних стадіях !
Про все коротко. Знову були морози й було здійснено три вилазки до греблі. Все ті ж качки та інші пташки, до них додалась норка, яка стрибала по рівному сніжку, який вкрив лід на річці. На жаль в кадр вона не потрапила. Потрапили її сліди та фото з інтернету, для наочності.

Встигли побачити "тарілки", які тільки почали з'являтись. Їх було мало й вони були великими, через те, що не було "конкуренції", тобто не терлись одна об одну, зменшуючи свій розмір. Мали форму правильної тарілки з тонкою серединою.

Цього разу, до нас приїхали гості з Бахмуту, не дивлячись на несприятливі погодні умови та влаштували на місці справжній перформанс ! Не будемо довго розливатись в епітетах... просто, це цікаво людям й вони отримують від цього естетичне задоволення.

Гості звернули увагу на залишки споруд обіч берегів річки, відразу вище греблі. Ми пояснили їм, що це залишки підвісного мосту, який потрапив у кіно разом з іншими об'єктами нашого міста й обіцяли надати матеріал, що й робимо у вигляді посилання наприкінці тексту.

З неприємного - помічена велика щілина на греблі у бетоні, досить довга, куди потрапляє дога. Це може призвести до травми, якщо її не помітно під снігом. Але це не головне. Непокоїть її існування. Нам не відомо, як швидко вона "росте" та як швидко прогресує розлом. Чи несе це небезпеку руйнування, най вирішують спеціалісти, гадаю у місті є такі ? Своїми думками ми обмінялись й дійшли висновку, що отвір в який потрапляє вода, а потім замерзає може призвести до подальшої деформації чогось там.... Тре буди донести цю інформацію до тих, хто компетентний або відповідальний.

До нових зустрічей. Всім здоров'я та цікавих вражень!
 
GADДата: Неділя, 14.02.2021, 20:09 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Бич божий

 
GADДата: Вівторок, 16.02.2021, 15:08 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото альбом: Т2
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Тарілки 2 дубль (8-10.02.21)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх