Субота, 20.04.2024, 09:32
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » НЕПОМІТНА ЕКСКУРСІЯ (24.10.20)
НЕПОМІТНА ЕКСКУРСІЯ
GADДата: Неділя, 08.11.2020, 15:43 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Чому непомітна? Просто відбувалась вона напередодні виборів і трохи спонтанно. Не планувалась нами. Ми відгукнулись на пропозицію наших Слов'янських та Краматорських колег скласти їм кампанію і провести екскурсію. Ну як, екскурсію? Скоріш, показати дорогу. Хоча, все ж таки про щось довелось розповісти, не без задоволення.

Ще одна причина непомітності - перестав працювати фотоапарат на самому початку мандрівки. Тому, забігаючи наперед повідомляємо, фото накрали з фейсбука, в інших учасників. Додались з телефону та з апарату, коли він ще не "зачехлився".

Отже, подорож планувалась до Шахового і склала 68 кілометрів, для учасників з Дружківки. Нас було троє, Сергій стартував зі Слов'янську і передав естафету на містку через Казений Торець у Дружківці. Ми з Романом саме там зустрічали всіх інших. Нетривала нарада, рушаємо до мосту, що веде до міського пляжу ("Молодой парк"), далі відвідання "французького цвинтаря", де роздивлялись написи на плитах. Ще у Дружківці подивились на будівлі церкви та старої поліклініки ЦМЛ, колишня маєтність Єлісєєва. Звісно ж у нашому місті були ще об'єкти, які заслуговували уваги, але час і відстань подорожі диктували свої умови.

Далі досить швидкий відтинок шляху через Гірник, та Софіївку до Шахового, де ми запасались провізією та тим, чим її запивати. Ґрунтова ділянка зворотного маршруту проходила вздовж Казеного Торця і почалась з великого привалу. Тут ми змогли дослідити колишні глибини світового океану, а саме - скам'янілі залишки "Морських лілій". Звичайно ж був обід, чай та кава і після нетривалих зборів ми відправились далі. Маршрут пролягав мальовничими краєвидами, які відрізнялись один від одного та змінювались як у калейдоскопі.

Наші дороги розійшлись вже у Дружківці, коли почало темніти, хтось мав подолати умовні 20 або 30 кілометрів до Краматорська чи Слов'янську, а кому й усі п'ятьдесят. Дякуємо за запрошення ! Було дуже цікаво й насичено. До нових зустрічей.

Додаток:

1. https://u.to/pU4pGg

2. https://u.to/pk4pGg
 
GADДата: Неділя, 08.11.2020, 17:52 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото додаток: Непомітна
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » НЕПОМІТНА ЕКСКУРСІЯ (24.10.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх