П`ятниця, 29.03.2024, 13:03
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Приємна дивина (7.10.20)
Приємна дивина
GADДата: Понеділок, 19.10.2020, 15:50 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Нетривала подорож у те місце, де ми під час попередньої подорожі випадково помітили яблуневе дерево, яке квітло досить рясно. Вже це, було дуже цікаве явище! Особисто помічав з 2014 року, коли квітли каштани вдруге, але яблуня і наприкінці вересня, таке вперше.

Попередній раз форсував річку вбрід, щоб наблизитись до дерева впритул, навіть пошкодив ногу через присутність чогось гострого у мулі. Та й запах залишався досить стійким, довелось відмиватись вдома ретельніше. Але це вартувало того. Переглядаючи згодом світлини з іншого ракурсу, з високого місця над річкою, випадково помітили рясно квітуще дерево, яке було інше за те, яке ми помітили.

Після нетривалих роздумів, поїхати тим же складом у те місце, іншим маршрутом, щоб не перетинати річку. Доїхали й досить довго шукали схоже дерево, поки тривали пошуки, двічі налякали чисельні зграї фазанів, які перелітали через воду і ховались від нас у протилежних чагарниках. Знайшли дерево, яке вдалось сфотографувати в попередній раз, зорієнтувались на місці й вдалось знайти ще два із залишками квітів, бо минуло вже рівно десять днів з того разу.

Але час ми витратили не даремно, було багато цікавого. невелика насичена подорож, без особливих приготувань та витрат. Дивіться фото, до нових зустрічей)
 
GADДата: Понеділок, 19.10.2020, 15:56 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото до тексту: Дивина
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Приємна дивина (7.10.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх