П`ятниця, 19.04.2024, 11:08
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "ФІФТІ" (5.10.20)
"ФІФТІ"
GADДата: Вівторок, 13.10.2020, 17:00 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Прокатували маршрут, який може використовуватись надалі як змагальний або як маршрут вихідного дня. Перша його частина, яку можна назвати "туди", випробувана тільки цьогоріч та являє собою ґрунтову ділянку без населених пунктів, яка закінчується водоймищем, далі трохи асфальту через Софіївку і починається умовна ділянка "звідти". Ця ділянка вкатана вже кілька років поспіль, являє собою частину різних маршрутів і добре знайома нам. Цього разу відбулось поєднання у щось цікаве. Є багато природи, водойми, цікаві будівлі, місця для відпочинку, невеличкі підйоми, або коротенькі та крутіші. Словом повний набір всіляких цікавинок відпочивального та спортивного плану.

Тепер трохи деталей. В той день був добрячий вітер, який нам сприяв у пересуванні, бо переважно мав спільний з нами напрям. Іноді виручали насадження посадок, балки. Що цікавого трапилось дорогою ?

Поле з невеличкими соняхами, які встигли вирости та розквітнути вдруге. Звісно ж не такі густі як влітку. Приємні рівні дороги не зіпсовані технікою. Бачили масу всілякого птаства, на той момент ще не полетіли чаплі сірі й білі, були помічені чайки, якісь дрібні (не помітно здалеку) на водоймі. Велика кількість голубів. Дуже красива вода на ставку з хвилями, які здіймав вітер. Глиняні каньйони вздовж річки, широчезні простори полів. Цікава рослина, яка почервоніла, а до цього була майже непомітною серед зелених рослин. Ще маса приємних дрібниць.

Відстань вийшла у п'ять десять кілометрів.

До нових зустрічей )
 
GADДата: Вівторок, 13.10.2020, 17:25 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото звіт : 50
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "ФІФТІ" (5.10.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх