П`ятниця, 29.03.2024, 08:42
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Розвідка маршруту змагань. (27.09.20)
Розвідка маршруту змагань.
GADДата: Четвер, 01.10.2020, 19:22 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Цей рік лишається без змагань та інших масових заходів, так вже сталось. Причини тому відомі, але це не знімає з нас бажання та дій у цьому напрямі. Багато чого було зроблене у цьому напрямі, що знадобиться нам в майбутньому, а у цей день ми досліджували цікавий маршрут. Завдання було просте, знайти щось цікаве і не далеко від міста.

Чому просте? Бо ми вивчили майже всі тропи навколо міста, принаймні нам так здається. Напрацювання були й до цього, хотілось глянути вже вкотре й з'ясувати, чи все в порядку, які потрібно виконати роботи та все таке. Погода була чудовою, сонце ледь визирало через не щільні хмари й підсвічувало все навколо м'яким світлом. Для фото ідеальні умови й ми сповна скористались цим фактором, коли знайшли поле, яким були розставлені солом'яні копиці круглої форми. До поля довелось діставатись потенціальним маршрутом перегонів, дорога йшла краєм лісу у майже суцільному тунелі з дерев та кущів. Іноді з якогось боку з'являлись великі галявини, просіки та яри. Все це чудово вписувалось в умови перегонів - різні ділянки з різними умовами. Були досить глибокі колії від важкої машини, яка їхала там навесні, вони трохи обсипались і являли собою чудові перепони - досить складні, але такі, що можна подолати в кілька способів. До того ж вони тягнуться не довго, Були ділянки, де можна розігнатись й здійснити обгони. Спуски та невеличкі підйоми, рух вздовж водойми, та інші цікаві деталі.

Є ділянка зі слідами діяльності "крєпкіх хазяйствєнніков", де вигублена площа у лісі з дубами, при чому частина тонких гілок лежить просто поперек дороги, створюючи чималий завал. Більш товсті колоди вивезені або приготовлені для цього.... Поряд ділянка дороги, яку розорано вщент !

Біля річки привернуло увагу дерево яке світилось у променях низького сонця, яке визирнуло крізь хмари, квітами. Придивились, скористались об'єктивом фотоапарату як біноклем, помилки нема, дійсно квіти. Щоб дістатись дерева, довелось форсувати річку вбрід. На тім березі стояла яблуня, на якій були сухі плоди, можливо ще з того року, були зелено-жовті цього року і густо заквітчані гілки ! Майже чудо, якби це не був 2020 рік, у якому вже не дуже дивуємось всіляким аномаліям.

Багато чого ще було цікавого на межі літа й осени, коли ще дуже тепло і зелено, але вже природа почала розфарбовувати все навколо дрібними цятками жовтого та помаранчевого кольору. Чудовий вечір, та подорож, завершились вдало, з масою вражень, досить пристойними результатами розвідки.

До нових зустрічей !


 
GADДата: Четвер, 01.10.2020, 20:03 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото звіт : РОЗВІДКА копиці
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Розвідка маршруту змагань. (27.09.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх