Вівторок, 19.03.2024, 11:25
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ЗОЛОТИЙ КОЛОДЯЗЬ (19.09.20)
ЗОЛОТИЙ КОЛОДЯЗЬ
GADДата: Середа, 23.09.2020, 13:50 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Майже рік не їздили цим маршрутом. Остання подорож відбувалась на свято Покрови, торік і ще рік до того саме в цей день.

На початку небо було затягнуте щільно хмарами. Виглядало це наче море перевернулось і ми на нього дивимось знизу. Дрібні хвилі й баранці, які сунуть за вітром. До речі, вітер був досить потужний, заважав добряче, особливо на височині. Висот на маршруті було багатенько. Ще з перепон - розбита ґрунтова дорога перед Андріївкою, якою ми за звичай катали з легкістю. Чудовий асфальт до Новотроїцького і трохи далі до перетину п'яти доріг, до так званої "зірочки".

Перед нею і далі на повну йде "велике крадівництво". Як результат - відсутній пам'ятник загиблим перед спуском до Золотого Колодязю. Спустились до ЗК іншою дорогою, щоб проїхати селищем, подивитись все що там є і відразу прямувати додому. З нового й цікавого - оновлена бесідкою, двома гойдалками й оновленим колодязем місцина, де й раніше була композиція про "історичне" минуле. Зі старого там два дерев'яних ідоли, петро перший і стара лава. Все це обнесене чепурним парканчиком, зроблені зручні сходи з модною "бруківкою". Порожні вулиці, світла Покрова в осінньому, низькому сонці, стенд з великими фото загиблих військових 2014 року.

За селищем не стали їхати асфальтом, спустились і попрямувати ґрунтами вздовж ставку, перед греблею у тополях зробили перекус, трохи відпочили помилувавшись лебедями. Вони, як і торік там є, візуально більше у кількості. Були далеченько від нас, вийшли на протилежний берег, де їх годували люди. Далі почалася весела ділянка маршруту, через Веселе та Грузьке, тепер вітер підганяв у спину. Навкруги , до самої Дружківки невесела картина, все навкруги спалене, де інде ще димить від повалених дерев, покинуті оселі, які ледь проглядаються серед чагарників.

Після Ново Григорівки знайшли, з другої спроби солонець трав'янистий, він ще зелений, за два тижні має червоніти. На додачу у сутінках зустріли, біля дороги вбиту сіру чаплю....

Така, не дуже приємна фінальна крапка. До нових зустрічей !
 
GADДата: Середа, 23.09.2020, 15:20 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Альбом з фото : ЗОЛОТИЙ
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ЗОЛОТИЙ КОЛОДЯЗЬ (19.09.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх