Субота, 20.04.2024, 08:37
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » МАРС (11.09.20)
МАРС
GADДата: Четвер, 17.09.2020, 16:27 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Короткий бліц до цікавого місця.

Був обмежений час і бажання проїхатись. Вже традиційно обираємо щось поряд, де ніколи не були й таких місць дуже багато. А для об'єктива апарату їх число незліченне wink Зрозуміло, що поряд ми були постійно, бо знаходиться місце дорогою до Краматорська від нашого міста, якщо трохи піти з неї вліво, а саме у Красноторці. Тепер ми знаємо напевно, чому вона має саме таку назву. Звісно ж, до цього вже було передивлено фотографій від інших відвідувачів і гне за один рік (сезон). Кожного року збираємось туди, але більш далекі обрії віддаляли нас від такої цікавої місцини)

З собою майже нічого не брали, крім води, бо підкріпились вдома, тому їхали легко, без зайвого вантажу. Асфальтом до Пчєлкіного, проїхали під коліями та трохи зупинились, щоб вже напевно виїхати на потрібну вулицю, яка виводить до вантажного мосту через Торець, все одно трохи блукаємо і виходимо паралельною до нього. Це вже третій міст в цієї місцевості, яким раніше ніколи не доводилось їхати.

Приватне хазяйство з вирощування капусти кооперувалось з мостом, так би мовити - обабіч дороги до мосту і після нього ліхтарі на сонячних батареях. Шукаємо зручної стежки вліво, трохи вгору, щоб роздивитись, виходимо на узлісся з якого бачимо, що потрібно знову до низу, а потім паралельно течії річки, щоб дістатись старого кар'єру з червоної глини, бо нам заважає досить глибока яруга, яка тягнеться далеко вгору. Стрімкий спуск, ділимо дорогу з коровами й відразу вгору пішки, тепер вже до самого місця. Тут вже було вдосталь часу, щоб роздивитись, сфотографувати, видертись на кручі.

У зворотному напрямку їхали трохи іншим шляхом, Дістались вище вказаного узлісся, далі рухались вздовж лісу, ледь помітною стежиною, яка іноді стрімко бігла до низу балки, а потім так само вгору на інший бік. Таких балок було кілька, де ми могли бачити багато всього цікавого.Шкода, що не було часу на дослідження. Спустились до селища і вузькими вуличками дістались пішохідного мосту, який ми розвідали ще навесні. Далі, прямо на переїзд, де стояло багато машин. Знову скористались "кротячим" ходом. Додому їхали за вітром, без напруження.

До нових зустрічей !
 
GADДата: Четвер, 17.09.2020, 17:15 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото додаток: МАРС
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » МАРС (11.09.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх