Субота, 20.04.2024, 05:56
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Копиці (Як ми богомола НЕ знайшли 260820)
Копиці
GADДата: Четвер, 03.09.2020, 10:07 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Невеличка подорож в пошуках богомола ! smile

Просто вирішили проїхатись недалеко знайомими стежками. Хотілось посидіти у лісочку і досліджувати навколишню степову ділянку на предмет комах, а саме богомола та кобилку степову. Останню - навряд, а от богомола сподівались побачити. Бачили роботу техніки, яка вантажила та возила глину, склади просто неба помітно зменшились. Обіч дороги привабливо жовтіють та червоніють яблука з грушами, але .. не сьогодні. Часу до вечора не вистачить, щоб відвідати покинуті садиби та встигнути зробити заплановане. На піщаних ґрунтових дорогах траплялись сліди фазанів у великій кількості, наче вони ходили там масово або парадним строєм smile

Ще заїхали до місця проведення мотокросу, але нічого цікавого не побачили, що мало б привернути увагу, крім каміння яке лежить вздовж доріг. такі величенькі природного походження, наче не завезене...схоже на піщаник.

Перед сосновим лісочком на пагорбі, дременула ціла зграя фазанів і заєць від нас. Сталась це дуже несподівано, не встигли зробити фото. З верхівки пагорбу біля лісу відкривається чудовий краєвид, який цього разу був у диму та якомусь мареві, до того ж сонце вже хилилось до обрію - виходить красиво.

Місцина, яку ми досліджували, виявилась порожньою.. навколо випалені ділянки, рослини якісь наче штучні, кольорі одноманітні... іноді трапляються маленькі гвоздики та якісь жовті та білі квітки... багато сухих дерев. Між сосен у лісі трапляється скумпія, її пухнасті квіти ще тримаються, листя має літній зелений колір, деякі трохи потемнілі, переважно на верхівках, мабуть, вплив сонця.

Про богомолів не було й чутки, поодинокі коники стрибали та було трохи прозорих бабок, в лісі комарі, ці "товариші" не зникають.

Додому діставались малознайомим маршрутом, який вивів до Ново Григоровки. Саме ця ділянка порадувала нас залишеними копицями, такими "великими "таблетками", біля яких ми трохи затримались. Ость і все, про цей вечір. Позитивні емоції, погода чудова, сухо і не спекотно. Повертались вже коли сонце сіло за обрій.

До нових зустрічей)
 
GADДата: Четвер, 03.09.2020, 20:26 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Додаток фото : богомол ніт
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Копиці (Як ми богомола НЕ знайшли 260820)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх