П`ятниця, 29.03.2024, 07:48
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ЕКСКУРСІЯ (25.07.20)
ЕКСКУРСІЯ
GADДата: Понеділок, 03.08.2020, 19:57 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вже втретє цього року здійснюємо невеличку подорож з екскурсійною метою. Цього разу в невеличкій групі була молодь, яка ніколи там не була і багато чого не бачила та й не чула, бо було про що розказати. Крім того що побачили, багато чого дізнались з історії нашого міста та природу.

Місця просто чудові ! Були там на початку весни, коли почали квітнути маки та шипшина, можна ще згадати торішній виїзд глибокої осени... тепер у самий розпал літа, коли не було дуже спекотно теж було на що глянути)

Трави дійшли своєї найбільшої висоти, нові квіти прийшли на заміну весняним і початку літа, краєвид помітно змінився. Пташок, з їх співами значно менше, натомість вдалось вполювати фазана. Йшли на звук і знімали. Кадр вийшов не дуже, але хоч так.

Веселі перегони по справжнім кантрійним доріжкам з камінням і калюжами, стрімкі спуски та невеличкі підйоми в які просто вилітаєш. Традиційний відпочинок на природі з легким перекусом, дослідження місцевості. Альтернативний маршрут з проїздом під залізничними коліями, після проїзду рівним і новим асфальтом по трасі Повернення додому вздовж річки.

Все інше на фото. До нових зустрічей )
 
GADДата: Понеділок, 03.08.2020, 20:10 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото додаток: СКУРСІЯ wink
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ЕКСКУРСІЯ (25.07.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх