П`ятниця, 19.04.2024, 22:57
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "SAFARI" (9.07.20)
"SAFARI"
GADДата: Неділя, 12.07.2020, 19:12 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Скориставшись тимчасовим зниженням температури здійснили велосипедну прпогулянку маршрутом "САФАРІ". До цього було дві розвідки і маркування маршруту, тепер проїхали невеликим складом у поомірному темпі з двома зупинками. В першому випадку був короткий перекус а потім оглядали "панську садибу" .

Був присутній легкий вітерець, який нам дув справа-спереду або просто в правий бік, він не заважав взагалі через те, що ми їхали переважно посадками , балками та згори а на зворотньому шляху вітер і напрям руху майже збігались.

Поля з пшеницею та горохом вже прибрані і жовтіють солом'яною стернею, такі саиі справи з гороховими ділянками. Зеленіє кукурудза та соняшники, скоро почнеться квітнення, буде де розгулятись з фотоапаратами )

Балки раздували тінню від дерев , вологою від каскаду невеличкких ставків та густою травою з квітами різних відтінків. Качок на водоймах не було помітно, пролітали чаплі і багато різних дрібних пташок робили свої справи готуючись до нічного відпочинку.

Дорогою зустріли багато зайців , взялись рахувати, вийшло чотирнадцять ) Якісь сиділи у невисокій стерні , показуючи свої вуха, якісь летіли поперед нас дорогою або паралельно в полі. Стелились над землею, тільки пилюга з під лап! Один довго позував поки ми тихенько підкрадались , було весело )

На великому ставку , після набору висоти, цікавих занурень у балки і стрімкого спуску трохи подивились на воду. Людей майже не було, хтось рибалив вдалені, на купальні було порожньо. Ми позап\аглядали вниз, куди мала б падати зайва вода, така конструкція з бетону у формі вузького стадиону )

Цього разу лебедів поблизу не було, не дуже близько плавали перникози у кількості, чайки та інші невідомі птахи літали з ластівками над водою ) На поверхні було багато риьби, яка збивалась у зграї і щось шматувала, утворюючи "кипіння" .

Підгнявшись трохи вище на вітерці влаштували невеликий перекус , бо вжен мали в цьому потребу. Далі маршрут ьбув асфальтовим до самого дому. Зупинялись у Софіївці, де нашу увагу привернула колишня панська садиба, яку "окупувала" церква , зробила дах і відправляє там службу вже біля десяти років. Вікна змінені на склопакети але зовні будівля у дуже поганому стані, що можна побачити на фото. Велику радість викликали старезні дуби , якім набагато більше ста років. Крім своєї величі, вони порадували наявністю на стовбурі жуків - оленей, яких я вже довго хотів зустріти але все ніяк не випадало )

Нажаль якісних фото не вийшло, вже вечоріло і щось з налаштуваннями було не гаразд ... Але хоч так.

Після цього ми рухались без зупинок до самого дому , перед Райським довелосьь увімкнути ліхтарі та блимавки.

До нових зустрічей! Долучайтесь )


Фото додаток : САФАРІ
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » "SAFARI" (9.07.20)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх